משחק חדש!

CrazyBitch

New member
אלוהים אדירים!

ילדה משוגעת! ללא ספק אחת הדוליות היותר צבעוניות שהכנתי בחיים שלי! ואחרי כל ההשקעה יצא ממש ממש איכסה. נתחיל בשיער... ראיתם את השיער? איכס! וגם כל הקטע של השוונצים והחצי פזור... בה! הממ... טוב חם לי...

your-destiny...

New member
אמממ...../images/Emo13.gif

אני מנסה לעשות אותך אבל יש בעיה, שאת אומרת "מכנסונים" את לא מתכוונת למכנסי דפוק אותי נכון?
תני לי אורך מוגדר בבקשה

אה, וזה*לא* בגזרה נמוכה!

לא מספיק שרואים את כל הרגליים, צריך לראות גם חצי תחת כמו אינסטלטור?

swirrrly

New member
אוף איזה חרא...

זאת פעם שנייה שנתקלתי בביטוי "מכנסי דפוקותי"!! ואין לי מושג מה זה... מה ההבדל בין מכנסונים למכנסיים? למה אני תמיד היחידה שלא יודעת כלום? מכנסי דפוקותי זה ביטוי שקיים מאז ומעולם יחסית לדור שלנו, או שזה אופנה חדשה? ולמה כולללללאאאאאאאם יודעים מה זה ורק אני לא? אוף, זה מעצבן אותי, אני מקווה שבכל זאת תהיו בחשק לענות לי אחרי ההודעה המעוצבנת הזאת..
תודה לכל מי שעונה

your-destiny...

New member
אוקיי...

מה עם העיניים? מה צבע העיניים שלך? והגרביונים - תני לי צבע ודוגמא אהובה... למשל הגרביונים בצבע תכלת ועליהם יש דוגמא של פרחים או עיגולים או וואטאוור...

KitKat nop

New member
הנה לך דולי סיגל...

מקווה שתאהבי...(מקווה שיצא דומה למרות שלא נראה לי...) אני אופטימית...
נועה

זה יפה מאוד!../images/Emo24.gif

תודה רבה לכל מי שהכין! הנה.. וניסיתי לעשות עצמי על הבייס החדש שהכנתי

your-destiny...

New member
סיגל....וואו!

כרגיל שלך מדהימה...הנה שלי - הייתה לי בעיה בגרביונים, ניסיתי לעשות את הקומיקס שיהיה שקוף אבל לא בדיוק הצלחתי. אז בינתיים קבלי את זאת פשוט גרביונים חלקים...

אולי מישהו תעשי לי ואני גם יעשה?

אז ככה... אמממממ..... יש לי שיער דשטני עם פסים בלונדינים כאלה טיבעי... עיינים אפור כחול... אף קטן וסולד(למקרה שאתן מצירות אף...) אין לי משקפים... אני בדרך כלל לובשת מכנסי גריף.... הכוונה ממש נמוכים ומתרחבים למטה אבל לא רגילים עם כל מיני שגעונות ונעלי או גזית כאלה שנראוצת טיפה כמו ברווז או נעלי ספורט גדולות כאלה רחבות... וחולצות בדרך כלל טישרט מגניבות.... ויש אחת שאני ממש אוהבת אדומה עם חצי שרוול קצר הכוונה שזה מכסה חצי מהכף ועד שד ימין יש איקס כזה בכתום ואני מתה עליה!!! טוב בבקשה שמישהי תעשה לי!

והנה זה בא... ../images/Emo124.gif

צבע- חום.
צורה- גלי (ומאוד ג´יפתי- יבש כזה...)
צבע עיניים- עין אחת ירוקה, אין שניה- חצי ירוקה חצי כחולה.
אין משקפיים.
בגדים- סתם, בגדים רגילים, לא צמודים
בשום פנים ואופן!!!

little fairy

New member
המממ הנה התיאור שלי

אז ככה:
עין אחת ירוקה ואחת חומה (מלידה, כן, כן...:)))
שיער חום כהה מדורג עד קצת אחרי הכתפיים
אין לי משקפיים
אני אוהבת מכנסיים רחבות המכנס האהוב עליי זה באגיז ג´ינס כחול כהה וחולצות בד"כ טישירט גזורות אבל לפעמים גם סתם חולצות צמודות לא בטן וזהו...:))

Sweet SuGaR

New member
אפשר גם?!!

אני חדשה אבל זאת תהיה צורה כייפית להכיר אותי! אז אם אפשר......
שיער שטני נוטה לבלונד (אחרי שעות של סאן-אין)
גלי
תכלת בהיר מאוד
אין משקפיים- רק משקפי שמש שוות וורודות
אני ממש אוהבת מכנסיים של גריפ (בעיקר בוורוד) וחולצות לבנות.

היי אני חדשה פה

והנה התיאור שלי: שיער שחור עניים-במקור חומות אבל אני עם עדשות בצבע אפור...(לא במקום משקפיים,סתם כי זה יפה) השיער שלי חלק ומגיע קצת אחרי הכתפיים... בדרך כלל שיער פזור סגנון לבוש-גותי

בבקשה שמישהי

תעשה אותי.....אני מתחננת....אני רוצה לראות איך אנשים חושבים שאני נראת אחרי שאני מתארת את עצמי... תודה רבה רבה רבה רבה לכל מי שיעשה דולי שלי ובכלל יקרא את ההודעה שלי... ומי שהתחילה את השירשור-קבלי ח"ח על השירשור הארוך והיפה הזה

אני../images/Emo153.gif

מממ... קודם חשוב שזה יהיה מבייס של אמו קסיות ולא של מנגות !!! אוקייי אז... שיער שטני קצוות מחומצנים (בלונד) עיניים חומות עם קצת ירוק ג´ינס מתרחב

למעלה