משחק חדש!

שמוצה

New member
הי../images/Emo10.gif

למה אפחד לא מגיב? לא הגבתם על אחת שעשיתי (אני, פרנצ´, נועה הפ33ה וסקסי בומב!) אז אולי תגיבו על אחת מהן????. (וקשה?!)

../images/Emo41.gifתודה דניאל!!! היא ממש חמודה!

תודה רבה!!! היא באמת די דומה לי...
אבל נראה לי שהייתי מתאימה יותר לבייס של מנגה.. אם למישהו בא לעשות אותי במנגה.. תודה ולילה טוב כולם!

ההצללה שלך -מאוד- לא נכונה.

למה אני רואה קווי מתאר שכן יש לידם הצללה, ובנוסף קווי מתאר שאין בהם??!

r o n i1

New member
היי היא ממש יפה בתור דולי

את האדם אני לא מכירה אז אנני יכולה להשוות סורי

שמוצה

New member
באמת?!../images/Emo12.gif

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה (תודה)

sexy bomb

New member
שמוצה אם התכוונת אליי אז.......

היא חמודה אבל היא לא ממש דומה לי

HoRsEs

New member
הנה שלי

צבע שיער: חום בין כהה לבהיר ושני פסים בלונדינים צרים אורך שיער: קצת אחרי הכתפיים צורה: בין גלי לחלק צבע עיניים: ירוק אין משקפיים, כל המשפחה שלי אומרת לי שיש לי עיני נץ...
שונאת שמלות וחצאיות וחולצות בטן, לבוש רגיל שלי זה חולצה שחורה ומכנסיים קצרות כחולות או אדומות עם פסים בצד...

france

New member
אתמול מצאתי כזה הדפס יפה ורציתי לעש

ות איתו משהו אז חיפשתי מישהי שהתיאור של הבגדים של יתאים, וטאל הכי התאימה אז הנה את טאל! תראו איזה יופי עשיתי את אפקט החינה בהדרגתיות
אה ולא לשים לב שאין הצללה בשמלה זה כי אין לי את הפש"פ היקר שלי אני לא יכולה להצליל דוגמאות. סורי!

שמוצה

New member
שירה!

היא מדהימה! אבל השיער קצת מוזר לי... הנה לי --------------------------------------------------->

המפ...../images/Emo117.gif

חמוד.
אבל ממש לא דומה לי.
השיער שלי בחיים לא היהי ישר כזה, והחינה לא כל-כך בולטת. ואני גם לא אוהבת כל כך כחול.

france

New member
אז אני לא יודעת לעשות מתולתל

זאת לא אשמתי ואני לא מזיעה אני בוכה בגלל גודל הרגע

totsade

New member
למה אתם לא רוצים לעשות לי?../images/Emo7.gif

יכולה לצאת דולי מתוקה... אני חוזרת על הפרטים שלי
צבע שיער: שחור-חום כהה
אורך שיער: נגמר קצת מלפני הכתפיים.
צורה: חלק עם פטריה בסוף או שהשיער יוצא החוצה לצד השני, כמו האמאות שעושים בסרטים, כמו הלמטה של האות S´
צבע עיניים: שחור- חום כהה
אין משקפיים
אני לובשת גופיות שחורות, בדרך כלל עם ציור מתוק אליהם, תות, סמיילי יאדה יאדה יאדה... אני לובשת ג´ינס מתרחבות עד הריצפה.
יש לי נמשים, נמשים רולזזזזז והעור שלי ממש בהיר.
בקשות: נא לעשות שהנעליים אהיו עד הריצפה ושלא יראו נעליים, אם אתם חייבות שיראו שאהיו כפכפים פשוטים. פלייז אל תעשו לי איפור.

תעשו לי!!! בבקשה

צבע שיער: אדום- חום אורך: דיי ארוך עם פוני צורה: חלק צבע עיניים: חום דבש משקפיים: יש אבל אני לא שמה אותם אז אם מציירים (פליזזז) אז בלי סגנון לבוש: אמממ...ג´ינסים מתרחבים רצח ציפי כאלה...גופיות בטן והעור מוקה לא לבן ולא שחור... ועוד משהו....לדעתי יש פה ילדות קטנוניות למרות שהן ממש חמודות...אבל די עם הביקורת הפוגעת (וכל אחת רושמת בסוגריים "לא להפגע") למרות שזו הכוונה שלהן..אז דיי קחו בסבבה הכל...אנחנו פה ילדות כישרוניות... ב-
טיפקסית

למעלה