משחק חדש!

מישהו וצה שאני יכין לו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מישהו רוצה שאני יכין לו? משעמם לי ואין לי מה לעשות!!

מאיה מ

New member
בטח...

אני לא יודעת להכין דוליז אבל אני מוכנה שתעשי אותי, אם בא לך... אז, אני לא ממש מיוחדת... שיער ארוך שחור עד חצי הגב... אין לי משקפיים או משהו מיוחד, אה... הסרט לשיער שלי שהוא בגוונים של סגול שאני הולכת איתו כל הזמן ולבוש... פדלפונים ישנים וחולצות בטן... לא משהו מיוחד, אבל אם בא לך את מוזמנת...

../images/Emo70.gifעשיתי לך מאיה../images/Emo70.gifמאיה לפה!!../images/Emo6.gif

אז.. איך היא??? דומה לך או לא?? את מוזמנת להגיב..

מאיה מ

New member
וי... מגניב לגמרי...

האמת שהיא ממש יפה אבל היא לא כל כך דומה לי... אבל אני לא מרשה לעצמי להעביר ביקורת... היא יפיפיה... תודה רבה!

BliNky

New member
הכנתי, לך...

איך יצא? אה ד"א קסט- בסוף לא הלכתי אז אם את פה ובא לך לבוא עכשיו את מוזמנת....

זה חמוד...

אבל.. השיער שלי.. הוא קצת יותר ארוך ופחות נפוח.. והפס מתחיל קצת יותר למטה.. החולצה מקסימה, והמכנסיים קצת יותר מידי מתרחבים..(אם בא לך לשנות).. רוצה שאני יעשה לך??(אם כן תכתבי תיאור) תודה!!!

מויישית

New member
תעשו לי בקשה....

אוקיי אז ככה יש לי שיער חום כהה ולאחרונה צבעתי קצבות לסגול (אז אם בא לכם לעשות לי סגול בשיער זה יהיה אחלה) אורך:קצת אחרי הכתפייים צורה :חלק צבע עייניים :חום כהה אין משקפיים ו...לבוש יש ויש פעם אני אוהבת להתלבש דגמך וחולצת בטן צמודה ופעם אני אוהבת להתלבש לפי האופנה מכנסיים מתרחבים וחולצות בטן צמודות בעיקר גופיות.... זהו

מויישית

New member
מקפיצה....

אני חושבת שאני יעשה לדנדוש383 בגלל שבא לי ובגלל שאף אחת לא עושה לה אבל מהאיתי חבר´ס??????????תעשו לי פליז..... דנדוש לוקח לי לעשות הרבה זמן דולי טובה אז סליחה מראש...... תעשו לי נו בקשה.....

דנדוש383

New member
תודה מויישית...

ברור שייצא לך משהו יפה! את הרי מציירת את מלכת היופי(חחח.. סתם)

totsade

New member
טוב גם אני עונה...

צבע שיער- שחור-חום כהה
גובה שיער- עד הכתפיים
צות שיער- עד הכתפיים
צבע עיניים- שחור
אין משקפיים
צורת לבוש- אני אוהבת ללבוש כמה שכבות, ג´ינס מתרחב, עליו חצאית בד רגילה וגופייה, אוהבת את כולם.

totsade

New member
שכחתי להגיד שיש לי נמשים... חחח..

נמשים רולזזזזזזזזז

totsade

New member
ועוד משהו...

בלי איפור, בלי עקבים, שהגינס יגיע עד הריצפה כי אני שונאת נעליים בדולי וגם ככה אני מתלבשת, ואם אתן מוכרחות תעשו כפכפים רגילים ולא מושקעים. פליייז תעשו לי, יכולה לצאת דולי מתוקה...:)

Mooa-Numi

New member
ארררררגג...

אנשים, שימו לב לתיאורים שלכם. כמעט כל התיאורים הולכים- "יש לי שיער חום גלי עד אחרי הכתפיים, מכנסיים מתרחבות, עיניים חוםורוד..." יאדה יאדה יאדה. תנו דברים משמעותיים! נגיד... במקום "יש לי משקפיים" תגידו "יש לי משקפיים עבות ירוקות" או במקום "פדאלפון מתרחב וחולצה צמודה" תכתבו "יש לי ג´ינס כזה שפתוח בצדדים עם ציורים של עז וחולצה בהדפס של תות עליה". יותר פרטים, יותר קל. כי אני יכולה בדולי אחת לתאר חצי מהבנות פה.

Shusho

New member
איך אני נראית..

אוקיי, אז התיאור שלי... בעע לא כדאי לכן לקרוא :) צבע שיער: חום כהה שהופך לג´ינג´י בשמש (אבל אני לא ג´ינג´ית! ויסלחו לי כל המג´ונג´נות) אורך השיער: בערך עד המרפק (קצת יותר קצר) צורה: גלי, תולתל, חלק, תלוי לפי המצב רוח (שלי) ומצב הרוח (יעני אם הרוח במצב רוח טו.. נא לא להתבלבל). צבע עיניים: כחול-ירוק (אווו אני אוהבת את העיניים שלי!) יש משקפיים (כחולות) אין לי צורת לבוש מיוחדת, סתם ג´ינסים (ורק ג´ינסים!!!) וחולצות טריקו.

למעלה