משחק חדש!

../images/Emo22.gifאני

המראה שלי די ממוצע- אבל אין עוד אף אחד כמוני...
שיער- למעלה הוא די שחור, אח"כ הוא חום ובקצוות הוא די בולנדיני כי צבעתי אותו לפני מלא זמן ולא הסתפרתי. הוא מגיע עד אמצע הגב. הוא גלי, ותמיד מקדימה יש לי שוונצים מעצבנים (אבל אל תתיחסו אליהם) עיניים חומות יש לי משקפיים אני אוהבת לבוש ספורטיבי, אבל נשי. סימן ההיכר שלי בבגדים הוא... נעלי "אבוא" גבוהות, בצבע שחור- מכירות בערך? יש 3 רצועות והסולייה כמו על אבוב. אני הולכת בעיקר עם גופיות. זהו.

swirrrly

New member
הממ.. אפשר לעשות ממך דולי ממש יפה!

בתיאורים שלך יש פוטנציאל אחלה לדולי...

תודה../images/Emo23.gif

הן ממש נחמדות, באמת, והשיער אפילו דומה... (יש לי שיער זוועתי... אני יודעת...) תודה, והיכ שמחתי לראות שכתוב על החולצה- ניצן... שירלי את דגולה! קבלי
אוהבת אתכן

Dracos Love

New member
אמ.. טוב.. נו ../images/Emo108.gif

חום אדמוני כזה.. כלאמר.. חום.. אבל בשמש אני ג´ינג´ית.. ויש לי הוכחות!
קצת מתחת לציצי. (אלא אם אתן סבתות. *בורחת*)
חלק. בזמן האחרון הוא הפך לגלי. אולי כי אני לא מסתרקת \=
חום צברי ביותר!
אן משקפיים
אן בדיוק מוגדרת.. רק אל תעשו אותי עם טייז\כפכפים\חולצות מגעילות של פרחות\דברים עם פרחים\כובעים\משקפי שמש\טרנינג. מיאו! וניצלוש קטן לדולי שמבוססת עלי.. כןכן.. זאתי אני עם ה"כותונת" (ניהיהאה קמיסון לשלתון!) מיאו. לא יצא בדיוק כמו שתכננתי

Unicorn Fairy

New member
כבר שירשנו את זה...

איייייכס. שונאת שרשורים ממוחזרים. טוף נו הינה הדולי שלי (ישנה מהשירשור הראשון השראשון של זה).

דנדוש383

New member
אני אכין לטל\תיאור שלי:

צבע שיער: חום עם פס בלונדיני אורך: קצת עד אחרי הכתפיים צורה:בין חלק לגלי צבע עייניים :חום אין לי משקפיים צורת לבוש:לא משהו מיוחד,ג´ינסים מתרחבים וגופיות מגניבות(לא בטן) *תוספות: בלי איפור, עם עקבים

פרטים עליי!!!!

צבע שיער: חום שטני עם פסים בלונדיניים אורך שיער: עד הכתפיים צורה: גלי צבע עיינים: כחולות לפעמים אני שמה משקפיים אני אוהבת בעיקר אלגנטי

L oo Li

New member
אני

השיער שלי חום בהיר
הוא מגיע עד הכתפיים
הוא גלי
העיניים שלי חומות
ויש לי משקפיים

אר.... אני? ../images/Emo57.gif

|רון| (עזבו. אייקון מפורום ה"פ. אני רגילה אליו) חום כהה |רון| עד קצת מתחת לכתפיים |רון| חלק עד גלי. |רון| חומות |רון| יש משקפיים. מסגרת שנעה בין מרובעת לעגולה. משהו מוזר באמצע. |רון| טי-שרט (ולא צמודה) וג´ינס. זה לא משהו מיוחד אבל אני תמיד ככה....

../images/Emo41.gifהינה התאור שלי!!!!!!!!!!!!!../images/Emo41.gif

בלונדינית
עיניים כחולות
שיער חלק,ארוך,עד הטוסיק!
אין לי משקפיים
אני לובשת בדרך כלל גופיות וג´ינסים מתרחבים או מכנסיים שחורים מתרחבים,....
משהו חשוב!!! אני לא הולכת עם עקבים! (לא עם גבוהים),בלי איפוררררררררר יש פה תמונה שלי,אולי זה יעזור, אבל שם השיער שלי אסוף והוא שטני אחרי טונות של ספריי..

../images/Emo6.gif גמני רוצה !

צבע שיער: חום אורך השיער: קצת אחרי הכתפיים כשהוא מתוח צורה: מ-ט-ו-ל-ט-ל-! צבע עיניים: חומות אין משקפיים צורת לבוש מיוחדת: מממממ אין לי משו מיוחד. אהה ! יש מצחייה כזאת חדשה שהבאתי מלונדון ואני הולכת איתה הרבה. אבל עדיף שלא תשימו את זה ! לא, אני דורשת שלא תשימו !!! זהווווווו !!

למעלה