משחק חדש!

france

New member
זאתי מואה!

זאת אני:
שיער חום כהה כהה
קצת אחרי הכתפיים,מדורג,ישר כמו אני לא יודעת מה
עיניים כחולות אפורות, לפעמים משתנה לשחור-כחול, לפעמים לירוק-כחול
אין משקפיים
טוב אני רואה שכולם די כתבו מה הם לובשים אז אני אוהבת מכנסי התעמלות, ומכנסי 7 שמיניות ושלושת-רבע בעיקר שחור וג´ינסים (לא טייטס!), וטי שירט צמודות ונעלי אדידס חשוב! (3 זוגות) ומי שעושה לי בובה אז חולצת המנגה האהובה שלי תתאים בדיוק!! ואני אוהבת בעיקרון ספורט-אלגנט (חחח) ואיפור רק צלליות ועקבים לא, רק במגפיים שלי בעצם.... וגברת פלפלת עכשיו כולם הולכים עם זה, כאלה של חברות גלישה

שמוצה

New member
עשיתי!

אחרי כול הפעמים שהמחשב התנתק לי... אז הנה אני ופרנצ´! ---------------------------------------->

שמוצה

New member
לא...

יש לה עניים אדומות בגלל הצילום. תאמיני לי אני יודעת. אני שמתי את התמונה הזו כאן.

KitKat nop

New member
אני עכשיו הולכת לעשות ל-...

ענבר (בובה מגניבה ) ולאור (הגברת האפורה ) !... נועה היכנו

וואו... ../images/Emo57.gif

החלק העליון של הראש די דומה אבל הגוף והבגדים לא ממש, אמכי יש לי חולצה כזו (שאני ממזמן לא לובשת כי היא מלוכלכת נורא ואני לא מצליחה לכבס אותה שתתקנה
). יפה מאוווווווווד. יותר יפה ממני זה בטוח
. בכל אופן, תודה שדוללת אותי
. האמת היא שאני לובשת ג´ינסים צמודים יחסית. אלו החולצות שרחבות... אבל תודה תודה תודה.

אור עשיתי לך!....

טוב קרוב לבדי שזה לא דומה ואף מכוער יותר ממה שכולנו ציפינו אבל עשיתי הכי טוב שיכולתי ואני מצטערת שזבה לא יצא כל כך טוב

המ... ../images/Emo57.gif

כמו שאמרתי קודם: הראש דומה, הגוף לא ממש. אני לובשת חולצות רחבות. בכלל בכלל לא צמודות.... כך שהבגדים לא דומים. אבל תודה בכל מקרה. היא יפה
.

שמוצה

New member
בסיידר!

(בתמונה אני ממש מכוערת, אז אל תשימו לב אילה...)
חום ככה (עם ברק!)
קצת אחרי הכתפיים
גלי
ירוק חום (זה מין ירוק עם נקודות חומות, אבל לא ניראה לי שזה יצא יפה בדולי אז....)
אין משקפיים
מכנסי גינס מתרחבות, או מכנסי קורדרוי מתרחבות (שזה מין צבע בז´, למי שלא יודע) וחולצות קצרות או גופיות (אבל עם קישוטים או משו, כמו פרח או... לא יודעת, דברים כאלה...)

KitKat nop

New member
סתם בשביל הפואנטה...

צבע שיער חום בהיר אורך מן מדורג מוזר שכזה עד הכתפיים צבע עיניים ירוק אפור ... אין לי משקפיים (עדיין) אני לובשת בעיקר מכנסיים מתרחבות חולצות אני פשוט דוחפת את היד למלתעות הארון שלי ומקווה שהיא תצא משם (שלמה) עם משהו...(ומקווה שזה יהיה משהו עם ציור...) תוספות אם כבר איפור אז חום בהיר מאוד ושפתון ורוד (אם כבר אז כבר) ... נועה

למעלה