משחק חדש!

סבבה! הנה אני - ../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

צבע שיער: חום אורך השיער: מדורג - מקדימה עד הכתפיים, ומאחורה ארוך יותר. צורה: חלק לגמרי. צבע עיניים: חום-ירוק, יותר חום. משקפיים: אין צרות לבוש מיוחדת: אני תמיד הולכת עם ג´ינסים, וחולצות צמודות תמיד!
מחכה לדוליז שלי...
גוד לאק!

הו וול, שיהיה...../images/Emo13.gif

המפ... קשה להגדיר, מין חום-דבש די בהיר, שבקצוות יש טיפה גוון אדמדם שנשאר מהחינה שעשיתי בפורום שעבר.
מדורג, כשהחלק הכי ארוך מגיע עד לכתפיים.
המפ... לא מוגדר. מאוד לא מוגדר. אני משערת שמתולתל, אבל זה תלוי כמה אני מסרקת אותו.
עיניים חומות.
אין משקפיים. אבל סימן זיהוי מאוד אופייני - אני מחייכת/צוחקת הרבה.
המפ... אני מסוגלת ללבוש כמעט כל דבר... ז"א ממכנסיים מתרחבות וטי-שירט ענקיות שנלקחו בזדון מהארון של אחותי(
) דרך חולצות די צמודות עם ג´ינסים ועד לשמלות חוף ושרוואלים.
אבל בדר"כ אני לובשת מן ג´ינס בהיר כזה עם התרחבות ממש ממש קטנה בקצה, וגופיה.

Super girl maia

New member
אני...

שחור (לא ממש כמו של סינים אלא שחור, חום ממש ממש כהה)
עד התחת וטיפי יותר
ישר בהתחלה וגלי בסוף
חום
אין משקפיים
אין משו מיוחד... אבל אני אף פם לא הולכת עם מכנסיים צמודות צמודות... אלא בהתחלה צמודות ומהברכיים מתרחבות...או שמהברכיים יש כזה עם כפלים...קשה להסביר...

BliNky

New member
אוקיי, היר איז מיין...

צבע שיער: חום עם פסים מחומצנים
אורך: קצת אחרי הכתפיים
צורה: גלי
צבע עיניים: חום (אני ילדה משעממת...)
משקפיים: אין
בעיקרון אני אוהבת גופיות וגינסים פדלפונים...

BliNky

New member
אוקיי אז...

גינסים- או מחומצנים או חלקים אבל מתרחבים וגופיות או חלק או ציור או כתובת פיצקית...

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif........../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אף אחד כאן לא עושה אותי!!! ואני מנסה לעשות פה כמה

BliNky

New member
דנדוש, אני אכין לך../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

ומי מכין לי?

mgirl

New member
נו, הנה.

לא שאני ממש נכנסת לפה, אבל אניווי. צבע שיער: חום כהה מאוד-מאוד, כמעט שחור אבל לא. אורך השיער: עד הכתפיים צורה: ג´יפה (הא הא!) צבע עיניים: חום יש משקפיים צורת לבוש: אממ, טי שירטס גזורות לעולמי עולמים, וראומות. טוב, זהו.

sexy bomb

New member
אני.....

טוב אז כל הבובות שהיו כאן ממש יפות לא קשור עם הם דומות למי שהם אמורות להידמות אבל הם יפות אז הינה התאור שלי בבקשה שמישהי או מישהו יעשו לי דולי שיער: חום עד חום בהיר אורך: עד אמצע הגב אולי פחות צורה: גלי רק אחריי שני עושה קוקו גבוה אבל רוב הזמן חלק צבע עיינים: ירוק כחול אבל זה יהיה קשה אז תעשו רק או ירוק או כחול אין משקפיים אין לי ממש צורת לבוש אבל אני ברוב הזמן תיראו אותי עם גופיות ליפעמים קצת בטן וכל מיכנס שהוא מתרחב למטה טוב אז זהו בבקשה תעשו לי דולי

../images/Emo13.gifתודה לשירה והינה עשיתי את שמוצה

הינה שמוצה!!!!!(דניאל)!!! איך היא יצאה? הצבע של השיער של דניאל קצת יותר כהה מזה...

coolit

New member
מעט חומה מדי..|בלוןכ|

הנה תמונה שלי.. אני מפחדת לעשות את עצמי יותר מכוערת ממה שאני עכשיו.. אז אם בא לכן תעשו אתן:) ברית.

coolit

New member
הנה התמונה..|בלוןכ|

צבע עיניים: חום צבע שיער: חום כהה, בשמש קצת הרבה ג´ינג´י.. 1.60
אני לובשת חולצות עם שרוולים קצרים אבל אני דתית, אז אני לעולם לא הולכת עם גופיות. לעומת זה אני אשמח לסרפן.. ו.. מה עוד? אני גם הולכת בחוץ עם חצאיות, אבל בבית אני כל הזמן עם מכנסיים.. או עם שמיכה מסביב לגוף, כמו עכשיו.. אבל זה בגלל שקר לי, ושהרגע קמתי.. אז אני הולכת כל הזמן עם טייצ כהים וארוכים.. אלא אם כן קר, ואז תמצאו אותי עם מכנסיים באורך שני סנטימטר מתחילת הרגל.. בקיצור, אני אני :) ברית.

coolit

New member
ויש לי משקפיים..|בלוןכ|

והשיער שלי באורך משתנה למדי, אבל הוא הרבה יותר ארוך מהכתפיים.. אין לו צורה, הוא כל הזמן בקוקו.. ברית.

שמוצה

New member
נועה!

היא מתוקה בטירוף! אבל למה אני שטוחה?! לא חשוב. הנה את! --------------------------------------->

למעלה