משחק חדש!

france

New member
אוקיי ככה:

ההצללה בשיער קצת מוזרה. החולצה והמכנסיים מתחברים אחד לשני. לא אמורים לראות את הפופיק. וההצללה גם קצת מוזרה במכנסיים. ותזכרי שהכול ביקורת בונה!! ואני לא חושבת ששלי לקחה קשה מה שאמרת לה

מאיה מ

New member
לצערי הרב...

אני לא יכולה, הייתי עושה בכיף אבל כשסוף סוף אני מצליחה לעשות דוליז אני לא מצליחה לפרסם, אולי בהמשך... ותודה על העצה...

totsade

New member
כבר אמרתי לך שאני בשלבי עשייה

בשבילך. יש לך תיאור קשה ואני עובדת על הדוליז שלך כבר כמה זמן, אני מקווה שזה יצליח.. ואני ציינתי שעשו לי...

totsade

New member
תודה תודה תודה!!

יצא ממש יפה! באמת תודה. אני ינסה לעשות גם לך אבל תשימי ת´פרטים שלך...

אני עשיתי

לשלוש בנות וניסיתי לעוד אחת ולא הצלחתי אבל אף אחד לא עשה לי... אם מישהו מוכן? התיאור שלי עוד פעם: שער שטני עד אמצה הגב אני הולכת עם קוקו תמיד יש לי משקפיים קטנות בצבע אדום חום אני לובשת ג´ינס מתרחב וגופיהעם הדפס לא שחורה ולא כחולה... עיניים ירוק חום מעורבב!... זהו... תודה למישיסכים ואני אנסה לעשות לעוד בנות

velvet Dream

New member
זה התיאור שלי

שיער ארוך עד אמצע הגב חום כהה מאוד עיניים דבש נוטה לירוק אין לי משקפיים הסגנון בגדים שלי זה מכנסיי פדלפון נמוכים וחולצות צמודות בעיקר גופיות, נעלי אדידס... בובה של אחת מכן בדרך ;)

little fairy

New member
הרמיוני דיינג´ר...

אחרי עבודה קשה ומוציאת עיינים של שעה שעה וחצי רצופות הצלחתי לעשות אותך, הקוקיות יצאו צמודות לשער ולכן לא כל כך רואים שאלה קוקיות אבל זה הרעיון ואני חושבת שיצא לי ממש טוב, לא אמרת מה צבע העיינים שלך אז פשוט השארתי את זה בצבע של הבייס, כחול ולא עשיתי את השרשראות והצמידים כי זה כבר פשוט יותר מדי, מקווה שיצא לי דומה ושאת מרוצה, בבקשה תעשו אותי :)) ותודה לשמוצה על הדיוקן הדולי הנחמד :)) רק שהעין הירוקה שלי היא הימנית והחומה היא השמאלית :p חי חי חי...אז תהנו לכם, תגיבו על זה ותעשו אותי, בהביי ביינתים :))

מאיה מ

New member
הנה את...

תיתחשבי, זו בסך הכל הדולי השנייה שלי... מקווה שאת אוהבת...

winkey

New member
הנה אני

צבע שיער- שחור עם פסים אדום-כתום-זהב...משהו חלודה כזה אורך- עד אמצע הגב צורה- חלק עיניים-חום משקפיים-אין לבוש- ג´ינס בהיר מתרחב גופייה לבנה כפכפים גבוהים לבנים ו...... זהו!!!! בהצלחה!!!

france

New member
מאוד הייתי שמחה אם היו עושים לי כי

עשו לי רק אחת ואני עשיתי ל-8 ואני עובדת על זאת של סיגל

france

New member
מחר אני עושה עוד מי שרוצה

שיכתוב פה שהוא רוצה ואני אעשה אותו...

Jelly Beans

New member
מישהו רוצה לעשות אותי? ../images/Emo60.gif

אני ממש קלה! גופיה כלשהי *לא* חולצה קצרה, אף פעם גינס מתרחב ושיער שטני.. ובקוקו, אבל! אני עושה גולגול אז לא רואים את השיער מאחורה ויש לי שיער דיי ג´יפה... אבל זה סתם לידע כללי.. תעשו אותי, פליזזזזזזזזזז יום טוב שיר

למעלה