דיון: The BigBang Patch

Macbook

New member
הסיכויים שהם יעשו את זה ממש קלושים לדעתי.

אלו לא ערים כמו Showa וNeo City. זה הפאץ' הכי חשוב שקרה במייפל אי פעם, ואני חושב שהסיכויים באמת קלושים. אם את פאץ' האיזון הם השאירו אותו הדבר, אין שום סיבה שאת זה לא.

נקודה מאד חשובה. בניגוד ל KMS בגלובל כבר

הורידו את כמות ה EXP שצריך כדי לעלות רמה. לא נראה לי שיורידו עוד. אם מורידים את כמות ה EXP לכל דרגה ב 70% תוך ימים מספר יהיו כולם דרגה 200. אני מכירה המון אנשים/ילדים/נערים שלא הולכים כל בוקר לעבודה ומקיימים בתים וכל היום יושבים על מייפל.... אני בספק אם יורידו לנו את ה EXP כל כך נמוך....

yonVata

New member
מצד שני...

אצלנו הורידו "רק" ב25%... יכולהיות שתהיה הורדה נוספת בשביל לאזן את המצב...

Guid

New member
זה גם מה שאני חושב.

וזה גם הגיוני, כי עם כל השינויים בHP של מפלצות, הם יהיו חייבים לבוא לקראתנו עוד קצת.

yonVata

New member
בגללזה אמרתי...

שאולי הם יורידו את האחוזים ככה שזה יתאזן ל70% הקוראני....

../images/Emo209.gifלא נשמע משהו

אוף למה הם צריכים להרוס? >_> ואני לא מתכוננת, אני פשוט אזרום עם מה שיהיה ואיזה מגניב אם זה ייצא ביומולדת שלי XD

yonVata

New member
תפוזבל!

נניח כל הדמויות שיש להם בוסטר ליותר מנשק אחד (AKA לוחמים עם גרזן וחרב וכדומה) מעכשיו הבוסטר יהיה פשוט ל2 הנשקים, אין יותר צורך לבחור באיזה נשק את רוצה לבחור לשארית העבודה שלך! כל הדמויות מתחזקות בהרבה, יהיה יותר מקומות אימון לרמות הגבוהות (יחסית... 70-100) סה"כ זה נשמע סבבה לגמרי, בעיקר אחרי שקראתי את הלינק ההוא, וזה היה מעבר לידע של "לקחו לי את ג'נסיס - בוהו לי!"

Macbook

New member
רק אל תשכח לציין שהHP של הרבה מפלצות עולה..

נגיד, סקלס עכשיו יהיו לרמה 135 ויהיה להם בערך 390K HP. אבל שוב, הדמויות מתחזקות בהתאם.

deisy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"לקחו לי את ג'נסיס - בוהו לי!" הצלחת להצחיק אותי ממש עם המשפט הזה!

../images/Emo209.gifטוב אחרי שקראתי

אני שמחה שהם מחזקים אצל הבלייז וויזארד את ההתקפות, כי פשוט די זנחתי אותה כי... נתקעתי איתה ברמה 39, וברמות האלה הDB שלי טס

Don Nirtin

New member
התחלתי לעבוד על מאמר בנושא../images/Emo87.gif

די חסכת לי את העבודה
. אגיב על זה עוד מעט כשאתפקד יותר טוב....

yonVata

New member
לא חסכתי שומדבר ../images/Emo46.gif

סה"כ הסברתי בשורה וחצי מה קורה... יש עוד כלללללכךךךךך הרבה דברים שלא אמרתי אפילו!... סתם כי אניודע שאתה עובד על סיקור, אז מה אני אתחיל לגנוב לך עבודה?

Don Nirtin

New member
אני פשוט מחכה עם זה קצת../images/Emo87.gif

זה לא שהפאץ' הזה יגיע בקרוב
. הוא יגיע כשהוא יגיע. אני כבר סיימתי כמעט עם האקספולררים ועובר לחלק של הכיתות האחרות. זה אפשר להגיד חצי עבודה!

למעלה