דיון: The BigBang Patch

Hasselblad

New member
נראה לי שבכפפה השנייה יש לו את הסקיל

SE של קשתים והוא מחליף כדי לשים את הסקיל ואז מחזיר לכפפה הרגילה שלו.

deisy

New member
לא צריך עוד מים מינרלים? ../images/Emo8.gif

מממ.. האמת, אני בדיעה של: נגיע לגשר, נלמד אותו טוב, נראה איזה טעויות אחרים עושים - ואז נתחיל לעבוד.. אין לי בעיה של "זמן" וממש לא מפריע לי להיות האחרונה שעושה דברים, אבל כן אני מעדיפה לעשות אותם נכון וחכם וכן, קצת ללמוד מטעויות של אחרים... מבחינת בילד, תראה, אצלי הג'נסיס מקס ככה שאין לי יותר מידי התלבטויות מן הסתם, אבל כן, אני עכשיו בתהליך מיקסוס הביגבנד, וזה לא נכון לגמרי שהגנסיס לא יהיה סקיל אימון, למרות הקול דאון שלו, פשוט יהיה צורך לשלב - קצת ג'נסיס, קצת AR קצת ביגבנד (שהוא סקיל לא רע בכלל כמתרגלים לקטע הטעינה שלו
).. הכל שאלה של איך לוקחים את השינויים - אני לוקחת אותם בתור: הי, שינוי מרענן, כבר לא יהיה משעמם כי יהיו דברים חדשים כולל בדמות שלי

Macbook

New member
לפי מה שהבנתי,

כל הקווסטים וכל הסקילים יתאפסו אחרי הפאץ'. (אאל"ט) לדעתי אין יותר מדי במה לטעות. נותנים לך רשימה של שינויים בסקילים. אם אומרים לך, למשל, שבשביל לסחוט את המיץ מסקיל X תצטרכי נשק X, אין פה יותר מדי במה לטעות. יון שכח לציין שהפאץ' עבר זמן ניסיון של לפחות חודש לדעתי בטספיה, והגיע למייפל קוריאה לפני חודשיים כבר לדעתי, ועד שהוא יגיע למייפל גלובל כבר הכל יהיה ברור.

deisy

New member
לא הבנתי

מה זאת אומרת תצטרכי נשק X? כאילו לכל סקיל אצטרך נשק אחר?
תמיד יש מה ללמוד, אם מאספים לי את הסקילים מה טוב, אני אשמח דווקא, כי יש לי בכיף לעשות שינויים, אבל דווקא לא בג'נסיס, אותו אני אמקסס בכל מקרה, הוא עדיין ישאר סקיל התקפי עבורי.. ואם באמת יאפסו את הסקילים אז עד כמה וכמה יש מה ללמוד... איך הכי נכון לעלות את הסקילים למשל...

yonVata

New member
אגב,

גם הקווסטים בשביל לקבל את הסקילים של עבודה 4 הולכים להעלם... את פשוט תקבלי אותם אחרי שאת מקבלת את העבודה... עדין לא הצלחתי להבין אם זה אומר שגם המאסטרי בוק יעלמו או שלא...

deisy

New member
חסר להם

שהם מעלימים לי את המאסטרי בוק שכבר יש לי! שלא יוציאו חדשים אין לי בעיה, אבל שלא יורידו לי את רמת הסקילים!

Macbook

New member
לצערי, רוב הסיכויים שהם יורידו ../images/Emo4.gif

אם אני זוכר ממה שקראתי. הם מאפסים הכל... אבל עזבי, ג'נסיס 30 לא יהיה שווה כל כך הרבה כמו פעם (אם עדיין יהיו ספרים)

yonVata

New member
אני אישית...

לא ראיתי שום אזכור לזה שמבטלים את הסקילים - אבל אני מקווה שאנלא מטעה אתכם!...

yonVata

New member
זאת לא הייתה הכוונה!

הסקילים בוודאות נשארים באותה הרמה... (אם את רוצה לראות את השינויים בסקילים כנסי ללינק הראשון שצרפתי ותרדי עד שתגיעי לבישוף, יש שם את הסקיל כמו שהוא היה ואת השינוי הצפוי...) מה שהתכוונתי זה שאני לא יודע אם יבטלו את המאסטרי בוק וישר נקבל סקיל ברמה 30, או שנקבל סקיל ברמה 10, ומאלץ להשיג את המאטסרי של 20 ו30

Macbook

New member
איזו הקלה...

אני הייתי מתחרפן אם היו מורידים לי עכשיו את הבליזארד והצ'יין לייטנינג מ30 ל0. בזבזתי על הבליזארד לפחות 150 מיל
. מה אתה אומר, כדאי להתחיל לעלות לBig Bang?

Macbook

New member
לא.. פשוט לקחתי לדוגמה את הדמות שלי.

שיש לי שני אלמנטים, קרח וברק. אז אמרתי שאם אני אדע במה אני אשתמש לאחר הפאץ', אעדיף להתכונן. אני לא חושב שהקטע עם הנשקים רלוונטי לך.

Don Nirtin

New member
לא בא לי עוד פעם לצוד לב של קרח.../images/Emo87.gif

זה היה סיוטטטטטטטטטטטט!

Macbook

New member
אתה פשוט התייאשת מהר מדי... ../images/Emo122.gif

לפי הזיכרון שלי (שיכול להיות שמטעה אותי כרגע), לא שרדת 30 דקות בלי להתייאש מזה שלא נופל כלום. חוץ מזה, פעם שניה יכולה להיות הרבה יותר קצרה
וכמו שיון אמר כנראה שגם מבטלים את הקווסטים. את זה אני לא אוהב. רק שיעשו אותם קצרים ופחות מטרטרים.

Don Nirtin

New member
ובלי לב של קרח!../images/Emo87.gif

לקח לי שבוע עד שהשגתי את החרא הקטן.

Macbook

New member
אני כבר התחלתי להתכונן.

כקוסם קרח, אני יודע שמרגע שיגיע הפאץ' אשתמש יותר באלמנט הברקים ולכן הצטיידתי בשרביט מותאם - Elemental Wand 8 (כרגע יש לי גם לקרח אז אני נהנה משני העולמות). עדיף לדעתי להתכונן עכשיו כשכבר יודעים מה יהיו השינויים, מאשר שלא - כי כשזה יגיע רוב השחקנים יתחילו להתאים את עצמם וזה יכול לגרום עלית וירידת מחירים שאפשר להימנע ממנה. אני לא יודע מה יהיה אחרי זה, אבל אני מאמין שהקוסמים יוכלו להסתדר יפה גם בלי הסקילים הללו.

מ י ל ר

New member
כן כי לך יש את זה כבר ומשעמם לך

כול המטרה שלי זה הבליזרד! ועד שנאי אשיג אותו הוא יהיה פצוע... ואהבתי את ההתכוננות שלך לבינג בנג, 2 שרביטים אה? כמה עולה אחד כזה? 600m?

Macbook

New member
אסף, יהיה לך די זמן כדי להשתמש בבליזארד ../images/Emo3.gif

לא אמור לקחת לך יותר מיום אחד להשיג אותו... אלא אם כן המזל שלך ממש בתחתית
וגם אז, לא יקח לך יותר מכמה ימים להגיע לרמה 130, 135... תראה, השרביטים משתנים במחיר שלהם. כרגע לברקים אין כל כך דרישה, אז שרביט ברקים לרמה 130 עולה בערך 150-200 מיל לשרביט נקי. עם קרח הסיפור אחר. אתה יכול לצאת מזליסט ולהשיג אחד מתחת ל400 מיל, אבל זה בערך המחיר שהם מתחילים בו. (שוב בגלל קוסמי הקרח שרוצים אותו בשביל בליזארד.)

deisy

New member
השאלה היא אחרת

ואם יהיו שינויים ש"מיוחדים" לגלובל? לא פעם ולא פעמיים נקסון עשו את זה ואז מה?

למעלה