דיון: The BigBang Patch

מ י ל ר

New member
אפשר להפעיל את הסקיל כול הזמן?

או שיש מגבלת זמן בין פעם לפעם? ואחלה סקיל, עוד סקיל של תוספת כוח :) (רק שלא אונס ורוצח כמו amp)

yonVata

New member
עד כמה שידוע לי..

אין לו התקררות... אבל רק בשביל שתדע, המאסטרי בוק לרמה 30 של הסקיל הזה עולה בברה היום סביבות 1 ביליון מזוס....

yonVata

New member
גם אני חשבתי ככה...

אבל בסה"כ מחזקים מאוד את הקוסמים... נניח אחרי הביג-בן הסקיל BLESS יתן גם 20MATT ו15WATT שזה המון! ובנוגע לבלייזד, אני-יודע שיש לך בעיה מסויימת עם האנגלית, אז הנה לך הסבר על הסקיל ההתקפי שלך אחרי הפאצ' (הסקיל אגב גם נקרא BIG-BANG) הסקיל יתקוף עד 6 מפלצות 5 פעמים בדמג' של 290% ולצורך המחשה: http://www.youtube.com/watch?v=i1oiFL7thGM זה אומנם בישוף, אבל הבנת את הרעיון... אגב, בשורה התחתונה הביג-בן אמור לחזק את השחקנים, כי הבנתי שבשבוע שהפאצ' יצא בקוראה הצליחה להרוג פעם ראשונה את הפינק בין.

deisy

New member
../images/Emo2.gif

20MATT ו15WATT? וואי מגניב לגמרי! את זה אני אוהבת

yonVata

New member
יש כמה שינויים ממש מגניבים לבישופים!

הייל הופך לסקיל הולי!... הולך להיות בעבודה 3 או 4 טלפורט שתוקף מפלצות! הבוסטרים משתפרים בהרבה! אבל מורידים 10% מהאלמנט רזיסט שזה קצת באסה

Macbook

New member
אני אישית לא יכול לחכות כבר לבוסטרים ולטלפורט

המתקיף... יהיה כלכך שווה להתאמן D:

מ י ל ר

New member
טלפורט מתקיף? ../images/Emo6.gif

איך טלפורט יכול להתקיף? אין לו אישיות! (יש סרטון של טלפורט תוקף?)

Don Nirtin

New member
יש לו אישיות../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

אף אחד עוד לא יודע בעצם איך זה עובד.

yonVata

New member
../images/Emo45.gif

זה דווקא היה בעיתוי מעולה! על הביצוע תקבל 5

deisy

New member
../images/Emo2.gif

וואוו דווקא מגניב לגמרי! נו, יהיו יתרונות ויהיו חסרונות, אני אשתדל להסתכל על היתרונות ולא על החסרונות

yonVata

New member
כמו כולם!

אני אישית לא באתי להתלונן, ומה שאמרתי לסיו אתמול (מה שהביא לפתיחה של הדיון) הוא כזה: מצד אחד - כרגע ג'נסיס זה הסקיל ההתקפי הכי טוב שיש לי! וחבל להשקיע בביג-בן... מצד שני - אם אני אתקע עם ג'נסיס ברמה גבוהה ובלי ביג-בן אחרי הפאצ' יהיה לי מאוד קשה להתאמן... שלא לדבר עלזה שלעלות רמות ברמות האלה זאת בעיה בפני עצמה... מה שאני חושב שאני אעשה זה אשים נק' אחת בMW אחת בג'נסיס ו1 בביג-בן

deisy

New member
אבל תקשיב רגע

אם יהיה לך גנסיס לפני הפאצ, אני חושבת שתשים בגנסיס דווקא כי הרי ממילא יאפסו את הסקילים לא? אם אחרי, אז כן, תחלק את הנקודות, לדעתי ה MW הכי פחות "חשוב" מקסס קודם סקיל התקפי, כי אל תשכח שה MW הוא סקיל פרטי, וברגע שתתאמן עם אחרים תקבל אותו מהם.. ברגע שתמקסס את אחד סקילים ההתקפיים שלך , אז תעבור אליו.. זו דעתי בגדול, כאילו ככה אני הייתי עושה..

yonVata

New member
זהו, שעדין לא ברור לחלוטין...

מה קורה עם הנק'... בכלמקרה נגיע לגשר ונחצא אותו... עוד 18 רמות עד ההתלבטויות האלה
מה שבטוח, את הנק' הראשונה שלי אני שם בג'נסיס בכל מקרה!

מ י ל ר

New member
אני יודע למה

הוא הזיע ביד (מה לעשות ככה הוא נולד) והוא החליף לכפפה נקיה ואורירית.

למעלה