דיון: The BigBang Patch

מ י ל ר

New member
אבל זה היה ניגוד מהתחלה... (הזימון)

בכוונה הם עשו את זה ההפך שיהיה מגניב... אבל לא נורא. אגב, הזימון הזה משתמש באבני זימון של קוסמים? כי יש לי איזה 100 במיול ושמרתי את זה לעתיד.

Macbook

New member
הסיפור עם הניגוד הוא מה שהזוי לדעתי

לא עשיתי את הקווסט ככה שלא קראתי את הסיפור (קוסם קרח ברמה 152 בלי Ifrit. כל הכבוד לי. אני פשוט מתעצל כי הקווסט ארוך ומעצבן). אבל עכשיו זה יותר הגיוני - הרי אם הבסיס לקסמים הוא קרח או ברקים, הזימון גם צריך להיות ככה. ולא, הזימונים שלנו לא משתמשים באבנים.

yonVata

New member
למה בישופים צריכים אבני זימון?

פריסטים צריכים בשביל הלטאה הזאת שלהם

Macbook

New member
הלטאה הזאת היא סתם יצור נידח וחסר כל ערך.

אני בטוח שקהילת הפריסטים של הפורום תסכים איתי?

yonVata

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאנלא יודע כמה פריסטים יש פה חוץ ממני... לדעתי כל השאר או בישופים או קלריקים
אני שוקל לשים 15 נק' בDOOM סתם כי זה מצחיק להפוך מפלצות לשבלול כחול

deisy

New member
ולוקח מג'יק רוק על כל שימוש בסקיל

בישופים לא צריכים אבני זימון... רק מלא מלא מלא מגיק רוק לדלת, DOOM סקיל מיותר, הלטאה אם כבר טובה יותר, אבל לא שימושית בעליל סתם נקודות מבוזבזות

מ י ל ר

New member
אתה יודע מה אני חושב?

נכון יש סקיל ששם על המפלצות קרח ויורד להם החיים? ואז הם רגישות לאש, ופה הזימון הזה נכנס לתמונה.

Don Nirtin

New member
לא../images/Emo87.gif

רק בישופים צריכים את זה. תשמור 30 כי תצטרך לקווסט של השד זימון. השאר אתה יכול למכור.

מ י ל ר

New member
מגניב

בא לי על הסקיל הזה גם (כמובן שבליזרד והשרשרת בעדיפות עליונה) גם בשבילו צריך ספר סקיל? אה, גם לשרשרת צריך קווסט + ספר? כי חובה שיהיה לי גם את השרשרת ברקים...

Don Nirtin

New member
הCHIN LIGHTNING מקבלים כבר מיד בעבודה 4../images/Emo87.gif

לבליזארד אתה צריך ספר קפוא שיש לך כבר (FROZEN BOOK). וכן, צריך ספר סקיל כדי לשדרג אותו ל20 וכן 30.

מ י ל ר

New member
וגם צריך לעשות קווסט שבו צריך לב קפוא

שזה גם דיי באסה.. מתי שאני יעלה לעבודה רביעית, ויהיה לי SP-1, לשמור אותו לבליזרד או להשתמש בו לשרשרת ברקים?

Don Nirtin

New member
יהיו לך 3 SP.../images/Emo87.gif

אני חילקתי 1 לברקים, שמרתי 1 לבליזארד, ו1 הולך לMANA WARRIOR.

yonVata

New member
תלוי ברמת הסקיל...

הוא מוסיף לסטאטים שלך בוסט לזמן מסויים... נניח והסקיל ברמה 10 הוא יתן לך 5% לכל הסטאטים, ויש לך 300 אינט, אז אחרי שתפעיל אותו יהיה לך 315INT... זה עובד על כל הסטאטים שלך... מקווה שהבנת מההסבר העילג שלי...

למעלה