../images/Emo131.gif דיון: The BigBang Patch../images/Emo131.gif
טוב אז אני אחלק את זה לכמה חלקים... חלק 1: הסבר קצרצר לכל אלה מכם שרק שמעו זמזום ברקע אבל לא באמת יודעים מה זה אומר חלק 2: הסבר שלי על הבעיות שעלו מבחינתי לקראת הפאצ', ומין הסתם פה נכנסת השאלה "מה אתם הולכים לעשות אחרי המפץ הגדול?!" חלק 3: לינקיה לכל מיני שטויות שקשורות אז בואו נתחיל:
חלק 1: The "Big Bang" Patch טוב, אז כמו שבטוח כולכם (או רובכם שמעתם) בחודשים האחרונים (אני חושב שמדובר על חודש עד 3, אבל איבדתי מעט תחושת זמן) יצא בKMS (הגרסא הקוראנית של מייפל סטורי) פאצ' העונה לשם "The Big Bang" (או בשפת הקודש "המפץ הגדול"), בגדול הסיפור מאוחרי כל הבלאגן הוא שהקוסם השחור השתחרר, ומטיל איימה על המשחק, בפעל מה שקורה הוא שכל הדמויות עוברות שינוי סקילים (הוספת סקילים חדשים, שינוי הסקילים הקיימים, וכדומה) , מפלצות משתנות (רמה/אקספי וכו'), ערים משתנות ועוד. בקיצור, המשחק משתנה לחלוטין! עדין לא ידוע מתי הפאצ' יגיע אלינו, אבל ממה שהבנתי עד עכשיו מדובר על איזור דצמבר הקרוב (הכל ניחושים, יכול להיות לפני ויכולהיות אחרי...) למי שמעוניין ביותר פרטים בנושא אני אצרף בלינקים לינק למדריך שמסביר בדיוק על השינויים שעברו בגרסא הקוראנית.
חלק 2: בעיות לוגיסטיות בעקבות הפאצ': טוב, אז כמו שבטוח רובכם שמעתם יש שינויים דרסטיים בסקילים לקראת הפאצ' של הBIG BANG, כשהמשמעותי ביותר (מבחינתי) הוא שינוי הסקילים של עבודה 4 של קוסמים (מטאור, בלייזד וג'נסיס) לכך שתהיה "התקררות" של 30 שניות בין שימוש אחד לזה שאחריו, והמשמעות היא שזה כבר לא יוכל לשמש כסקיל אימונים כמו שמשתמשים בו כיום. אני אישית נתקלתי בהרבה התלבטויות לקראת ההגעה לעבודה 4 בנוגע לבילד שאני רוצה להשתמש בו. מצד אחד, כל עוד ג'נסיס הוא הסקיל ההתקפי הכי חזק שיש לי כרגע (ובכלל) עדין למקסס אותו כמה שיותר, ומנגד, לאחר הפאצ' הסקיל הזה יקשה עלי מאוד לעלות רמות. לאחרי הפאצ' לא ניתן יהיה להתאמן עם הג'נסיס ואת מקומו יתפוס הסקיל BIG BANG (אצל כל הקוסמים כסקיל ההתקפי העיקרי שלהם לאימונים אגב...) שכרגע הוא משמעותית פחות חזק מהג'נסיס. טוב, אז פה בעצם אתם נכנסים... איך אתם מתכוננים לבואו של המפץ הגדול? אתם דוגלים בשיטת "כשנגיע לגשר נחצה אותו" או שאתם כבר מתכננים את הצעדים שלכם מראש (ואיך?) מקווה שלא חפרתי יתר על המידה.
חלק 3: לינקיה
לינק למדריך בבאזיל שמסכם את עיקרי הפאצ': http://www.basilmarket.com/MapleStory-Guide-KMS-Big-Bang-Revamp-333.html טריילר לפאצ' The Big Bang: http://www.youtube.com/watch?v=evKAyml_5f0 היה עוד, אבל אנלא מוצא כרגע, אוסיף אח"כ אם למישהו זה משנה... את שאר סיכום הפאצ' אני אשאיר לניר.... יאללה, שוט!
טוב אז אני אחלק את זה לכמה חלקים... חלק 1: הסבר קצרצר לכל אלה מכם שרק שמעו זמזום ברקע אבל לא באמת יודעים מה זה אומר חלק 2: הסבר שלי על הבעיות שעלו מבחינתי לקראת הפאצ', ומין הסתם פה נכנסת השאלה "מה אתם הולכים לעשות אחרי המפץ הגדול?!" חלק 3: לינקיה לכל מיני שטויות שקשורות אז בואו נתחיל: