דיון: The BigBang Patch

Don Nirtin

New member
הבליזאד מטבע הדברים../images/Emo87.gif

רוצח המון MP. ואני מתכוון ברמה 1 של הסקיל זה רוצח 1500 MP. והוא גם רוצח MP בכללי. אני הרבה יותר מעדיף את CHAIN LIGHTNING.

אני ממש מחכה לזה. הרואים הולכים לעשות כל מכה

300K דמג'. 100 K כפול 3. אני מניחה שכדי לשמור את כל ה SS של ביג פוט כי זה יהיה יצור מאד מאד נדיר בקרוב.... בקיצור הרואים מתחזקים מאד וזה ממש מגניב.....

כולם מתחזקים.... נכון שהירואים יותר מאחרים...

אבל 300K היום זה לא 300K אחרי הביג באנג אולי זה משהוא כמו 100K היום..... במיוחד בגלל שלפינק בין השאירו את כל הסטאטים אבל ההגנה שלו מיוחדת ועושים לו רק 30% מהנזק שתעשה בד"כ על מפלצת ללא הגנה ככה שהנזק עולה אבל גם ההגנה וה- HP של המפלצות....

Guid

New member
זה אולי יישמע קצת מרושע,

אבל אני ממש מחכה למפץ הגדול הזה! הם עושים לא מעט שינויים בסקילים של הקשת, אבל השינויים ה"רעים" שהם עושים- דווקא לא מפריעים לי בכלל, כי השינויים הטובים הם חיזוק של שלושה סקילים מגניבים! ביניהם האינפרנו, שהוא מגניב בטירוף, אבל לא יעיל. אבל אחרי המפץ הגדול- הוא יהיה פשוט חזק! ויהיו גם שני סקילים חדשים שנראים לא רע~ קיצר, זה לא כזה רע מבחינתי, כל העניין של המפץ הגדול.

ווינגז

New member
מה בזה נשמע מרושע? ../images/Emo12.gif

אתה שמח שמחזקים לך את הדמות, מאוד הגיוני בעיניי

Guid

New member
כן, אבל שימי לב

שרובם פה קצת מאוכזבים מהשינוי, ורק אני וסמדר אשכרה נהנה מזה...

yonVata

New member
אתה טועה...

סה"כ אנלא באמת מאוכזב מהשינוי... מוסיפים לי סקיל שנותן בוסט להתקפה (בניגוד לשאר הקוסמים לפריסט אין מדיטציה), ההתקפה הכללית מתחזקת, אני מאמין שאחרי הביג-בן אני אהיה רצוי בפארטי אפילו יותר ממה שאני רצוי עכשיו, כי הסקילים התומכים שאני הולך לקבל הם מטורפים! אני קצת מתבאס ש[הדגש]ה[סדגש]התקפה שלי כבישוף מתפקששת.. אבל בקטנה, יהיו עוד הרבה התקפות אחרות
ואולי סוףסוף לא יהיו בישופים נודניקים שעושים לך KS במפה בשביל לתת למישהו ליצ'!

ווינגז

New member
זה פשוט שינוי ממש משמעותי (אנדרסטייטמנט)

ולשינויים כאלו לוקח זמן להתרגל. דווקא היום אנשים לוקחים את זה פחות קשה מלפני כמה שבועות, או כשה-Big Bang רק יצא ב-KMS וכולם חשבו שזהו - הרסו את המשחק לגמרי. לפחות היום אפשר לראות גם את הצדדים החיוביים בשינויים האלו, ולא, כמו שיון אמר, רק את "בוהו, לקחו לי את הג'נסיס" (זה כן קצת מבאס אבל).
בסוף כולם יהנו לדעתי, זה סוג של גיוון במשחק שאני מניחה שהרבה שחקנים דווקא יעריכו (במיוחד אלו שמשחקים כבר המון שנים באותן מפות, עם אותן מפלצות ואותה שיטת אימון).

yonVata

New member
אני דווקא חושב...

שיעריכו אותו בעיקר... אלה שמתאמינים בעצמם, ולא אוהבים שאנשים באים ועושים להם KS עם הגנסיס/מטאור/בלייזד... אבל זו אולי דעתי האישית... בכל מקרה, מהסיבה הפשוטה שעד שלא הלכתי לבדוק בעצמי מה באמת השתנה שם כל מה ששמעתי היה רק הצדדים הרעים, מין הסתם הייתי קודםכל נגד... סהכ השינוי הוא דרסטי מאוד! אבל אנלא בטוח שהוא רע... ובכלזאת אני חייב להודות שאני מתבאס עלזה שאיבדתי סקיל אימון חזק...
יחד עם זאת אם תשימו לב בלינק ששמתי שמדגים את הBIG BANG יש גם שימוש בSR שעושה דמג' של 40K למפלצת פחות או יותר

ווינגז

New member
כן, יש בזה משהו מאוד מבאס,

ואתה צודק לגבי זה שהרווח הגדול יהיה לאלו שאי אפשר יהיה לעשות להם KS, לא חשבתי על זה.
אה, ומה אם אני פריסטית/בישופית שאוהבת להתאמן לבד? זו קצת נפילה בין הכיסאות. SR

yonVata

New member
אם את אוהבת להתאמן לבד...

אז בחרת דמות לא מתאימה
... בתור פריסט מאווווווווד מאווווווווד מאוווווווווווווווווווווווד קשה לעשות סולו! ברמה של "אוף, כבר הגיע לי השיערות של הזקן לרצפה, ועליתי רק 14%!"

ווינגז

New member
באופן אישי אני מאוד מקווה

לא להגיע למצב שהשיערות של הזקן מגיעות לי עד הריצפה (או בכלל, לצורך העניין).

yonVata

New member
תראי.....

אני כבר אמרתי לך כמה פעמים שבמקומך לא הייתי פותח בפעם ה4 (לפחות) קלריק... אבל זאת דעתי האישית... נ.ב. - שלא תתבלבלו - זאת פעם אחרונה שאני רושם "תראי..." ויהיה גוף להודעה!

deisy

New member
אל תבטיח

דברים שלא בטוח תקיים
אבל האמת, אני מסכימה איתך, יעל, ניסית פעם דמות אחרת?

ווינגז

New member
ניסיתי קצת מהכל,

אבל כמו שהגבתי ליון - יש בי סוג של עקשנות - 'אני אצליח להתקדם עם הדמות שהתחלתי איתה ולא משנה מה יקרה
' כזה.

Don Nirtin

New member
אני לא רוצה להכניס דברים לפה של יעל../images/Emo87.gif

אבל זכור לי שפעם היא אמרה לי משהו על זה שהיא ממש ממש אוהבת לעזור והקלריק זה הדרך שלה לעזור..... משהו בנוסח

ווינגז

New member
אני בעיקר אוהבת את שיטת המשחק.

לא יודעת להסביר, אבל כאילו אין לי בקלריק/פריסט את ה"לחץ" שיש בדמויות האחרות. וכן, תיאורטית גם מה שכתבת זה נכון, אבל בימינו זה כבר לא כ"כ נחוץ, וקודם כל כיף לי לשחק בהם בשביל עצמי.

למעלה