דיון: The BigBang Patch

ווינגז

New member
לא יודעת,

אני מבינה מה אתה אומר ומסכימה איתך, העניין הוא שמעצבן אותי שאני לא מצליחה להתקדם כמו שאני מתכננת אף פעם (כל פעם מסיבות שונות), סוג של עקשנות של ילדים אתמול נתתי לבת של בת דודה שלי, בת שנתיים וחצי, חתיכת מלון (הפרי, כן?) והיא זרקה אותו על הריצפה וצעקה "אני לא רוצה מלון, אני רוצה מלון!!!". ככה גם אני עם הקלריק.

yonVata

New member
תאכלס...

הדמות הראשונה שלי הייתה לוחם, ומין הסתם פקששתי אותה (12 אינט 13 לאק מישהו?!), אחריזה פתחתי עוד לוחם, ואז כשעברתי לברה אז אמרתי לעצמי "חאלס... כמה פעמים אפשר להתחיל שוב פעם אותה דמות?!" נניח אישית אם הייתי צריך להתחיל עכשיו מ0 סביר שהייתי מתחיל קוסם קרח... ואם לא קוסם אז ספיירמן

deisy

New member
אני הייתי מתחילה קוסמת אש

למרות שאני אוהבת את הבישופית מאוד, אבל תאכלס.. כבר דגמתי אותה בכל הרמות הנמוכות והבאתי אותה לאן שהיא היום... אז משהוא חדש.. מקומות אימון חדשים וכו'... אולי מתישהוא..

yonVata

New member
בעיקרון...

יש לי קוסמת-אש ברמה 50 שאיתה השגתי את הטבעת של האקספלוררים
.... אולי באמת באחד הימים

יונבתה

New member
תאכלס...

אחרי הפאצ' איזון הם סבבה, אבל הם עדין הדמות הכי יקרה... ובעבודה 2 הם עדין תוקפים הכי פחות מפלצות... מה שכן, יש להם את הדמג' הכי גבוה

xFade

New member
../images/Emo79.gif למה?

גם אני נהנת מזה
נראלי אני הבישופית היחידה שאשכרה אין לה תלונות על הCOOLDOWN של ג'נסיס.ההפך! זה יחסל את הליצ'ים
,האימונים לא יהיו כלכך משעממים כמו היום והשינויים של ההיל והבלס

מ י ל ר

New member
זה שמחזקים לך את הדמות זה משהו אחד

אבל כול המשחק בכללי ישתנה, המפלצות לא יהיו אותו הדבר אפילו... יהיה קשה לדעת מי נגד מי!

shlomii41

New member
שאלה על הקוסמת שלי

אוקי. בשרת ברה יש לי קוסמת בלייז וויזארד רמה 43 ודואל בלייד רמה 33. ואני יודע שבעבודה שלישית לקוסמת שלי צריך להיות סקיל שעובד בערך כמו ג'נסיס שזה רק מטאורים וזה סקיל ממש חזק! ועכשיו הסקיל הזה לא יהיה חזק יותר? וזה ישנה משהו בדואל בלייד שלי? או שזה ישנה את הקוסמת שלי? אוף אני שונא את המפץ הגדול הזה!

Don Nirtin

New member
קודם כל,../images/Emo87.gif

זה לא שהבלייז וויזרד יהיה יותר חלש, זה פשוט המקלחת של המטאור יהיה בCOOL DOWN של 30 שניות בין מכה למכה. לא ממש הגעתי לחלק של הדואל בלייד עדיין.

shlomii41

New member
לא הבנתי

cool down? מה זה? כאיו אני עושה מקלחת מטאור ורק אחרי 30 שניות אני יכול להשתמש בזה שוב? אבך הסקיל נחלש?

Don Nirtin

New member
COOL DOWN../images/Emo87.gif

פירושו של דבר- המתנה של זמן מוקצב בין שימוש לשימוש הבא. הסקיל הזה לא נחלש. הוא מוחזק אם כבר.

shlomii41

New member
למה לא אמרת?

פשוט מחכים. אבל למה נקסון עושה את זה? המשחק עכשיו מושלם והיא מנסה לחדש ולחדש. זה מעצבן. ולמשל אחרי הבינג באנג הסקילים של הקוסמת שלי ישתנו? כי כבר העלתי בסקילים. איך זה יילך?סליחה לע השאלות החופרות

Don Nirtin

New member
המשחק כל הזמן משתנה ובאופן דינמי../images/Emo87.gif

זה לא נקסון. זה פשוט מאוד איזון העבודות והחזקת חלק מהעבודות. כידוע לך יש המון סוגים של עבודות ויש עוד הרבה עבודות שעתידות להגיע (אני יודע על לפחות עוד שלוש עבודות). לגבי הקוסמת, כן, כמה סקילים ישתנו בצורה משמעותית. אבל עדיין, היא תהיה חזקה. אתה פשוט תקבל איפוס בסקילים ותצטרך להעלות מחדש סקילים. חלק מהסקילים של הקוסמים יימחקו ובמקומם נקבל 2 סקילים חדשים וחלופיים.

shlomii41

New member
אז כאילו

כל מה שהעלתי יתאפס לי ויצטבר לי בשביל שאוכל להעלות בסקילים החדשים? והסיגנוס מתחזקים? הם יגיעו עד רמה 200? ואיזה עבודות יגיעו?

Don Nirtin

New member
כל מה שהעלת יתאפס ויהיה לך אפשרות../images/Emo87.gif

להעלות לסקילים כראות עינייך. לא, הסיגנוסים לא יגיעו לרמה 200, אבל כן יתחזקו. עד כמה- אני לא יודע. עבודות שאין ממש טעם לדבר עליהם כרגע כי הם חלק מהפאץ' של ביג באנג.

כבר יש לו קול דאון....

רק לקוסמים המקוריים אין (גם לאיוון יש סקיל כזה עם קול דאון של דקה....) נקסון הבינו שהסקיל הזה חזק מידי מאוחר מידי ולא רצו לשנות משהוא למישהוא שכבר בזבז על זה מסוס\SP אז הם השאירו את זה עד עכשיו כשהם יכולים לעשות את השינוי הזה.....

למעלה