דיון: The BigBang Patch

Don Nirtin

New member
תגובה שפויה בעניין:../images/Emo87.gif

מבחינתי זה מעולה. אני ממילא שונא את הבליזארד ככה שלא אכפת לי להיפרד ממנו לשלום
. וממה שראיתי, סה"כ אף דמות לא נזנחת ומופקרת. כולםםםםםםםםםםםם מאוזנים ומשופרים. אף אחד לא נקפח. נכון, הבישופים עדיין נחשבים לחלשים, אבל זה כי נקסון חושבים שהם לא ראויים לתקיפה....... כרגיל

Macbook

New member
אגב, בקשר לסקיל הBig Bang

כל שלושת הקוסמים יקבלו אותו. אצל קוסמי קרח האלמנט יהיה ברקים. ככה ש. 25% לדמג'. יאי.

yonVata

New member
כן רציתי להגיד אתזה ושכחתי...

הסקיל ביג-בן קיים כבר אצל כל הקוסמים... אבל הוא עובר שינוי, ולאחריו כל הסקיל יהיה לפי האלמנט של העבודה (משמע לקוסמי I/L הוא יהיה ברקים, F/P הוא יהיה אש, ולבישופים הוא יהיה HOLY)

Macbook

New member
אבל איך נקסון מביאים את הHoly לידי ביטוי?

הרי בKMS אין נשקים אלמנטליים, אז האלמנט הזה הוא סתם ליופי? או שהם ישחררו אחד גם לבישופים?

yonVata

New member
רועי כפרע...

אם הביג-בן הוא עם אלמנט הולי, זה אומר שכל המפלצות שרגישות להולי יקבלו עליו יותר דמג' (אם להשוות לקוסמי קרח/אש אז 50% יותר - אבל אנלא יודע לתת מספרים מדוייקים)

Macbook

New member
../images/Emo122.gif פדיחה מישהו?

שכחתי כלל כזה בסיסי! אז לבישופים יהיה 50% תוספת לסקיל ולארכ-מייג'ים 75% .

Macbook

New member
כמובן ביחסית למפלצות שחלשות לאלמנט.

רק שאם נגיד סקלס יהיו הולי, לבישופים יהיה יתרון של 25% עלינו. אבל יש לנו AMP! מוחעחעחעחע

מ י ל ר

New member
רגע, הסקיל בינג באנג זה סקיל חדש שיהיה?

זה שעושה פיצוץ של 6 מפלצות? מה שהבאת הסרטון? בע, זה סתם סקיל שעושה פיצוץ מוזר, חזק ומכוער.

yonVata

New member
רק שהוא עובר הסבה מקצועית...

מסקיל ללא אלמנט לסקיל מותאם לאלמנט של הדמות... קיצור הוא עובר שינוי משמעותי... מה שכן כרגע הסקיל הוא סקיל נטען (בדומה להתקפת קרח של אוון ברמות 40) - אנלא יודע אם זה ישאר ככה גם אחרי הביג-בן... אגב, רועי, לא מצאתי שום תזכורת בשומקום לזה שMagic Attack הולך לתת יותר מINT אחרי הפאצ', איפה קראת אתזה?...

Macbook

New member
אלו שינויים בפורמולה

שכנראה ישוו את Magic Attack לWeapon Attack. ברגע שהאינטרנט שלי ובאזיל יפסיקו לזחול אני אתן פה קישור

Don Nirtin

New member
תתחיל להתרגל../images/Emo87.gif

זה יהיה הסקיל העיקרי שלך ברגע שהפאץ' יגיע.

למעלה