שרשור מפגש!!!!

omer landau

New member
סיכום שלי ../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifביי ביי לילה טוב

היה ממש כיף ונחמד היו הרבה תגובות והודעות חבל שהרבה פרשו באמצע אני עכשיו אזוז לישון כי לא ישנתי הרבה בלילה קמתי ממש מוקדם ולא הצלחתי להירדם היה ממש נחמד נפגוש את כולם בשבת חסר לכם שלא תיהיו פה הפרק היחיד שנשאר לנו בשבוע וחלק נפגוש גם ביום שישי ביי ביי לילה טוב לכולללללללללם

../images/Emo6.gifאלעד בטח מאושר.../images/Emo3.gif

שרשרנו ה-כל היום בערב לשרשור אחד. רואה אלעד...לאט אבל אנחנו לומדים...חחח...

כל כך נכון!!!!!!!!!!!!!!

יוו אתם לא ידועים מה קרה עכישו... האחראית משמרת שלי התקשרה ושאלה אם אני יכוהל לעבוד ביום שבת... אז שאלתי אותי מתי.. אז היא אמרה -מ19:00 עד 23:00 ... מה הסיכוי??????? אז אמרתי לה שאני צריכה לשמור על אחותי...:))))) ושזה התראה קצרה מידי... אז היא וויתרה... בקושי החזקתי עד עכשיו בלי ג'אג!! עכשיו לחכות עוד שבוע??? אין שופ פאקינג סיכוי..... אבל.. בשבוע הבא אני אאלץ לעבוד במשמרת הזו... חייבת למצוא מישהו שיקליט לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפחות הצלחתי לדחות את הקץ~

Nushi G

New member
תדאגי מעכשיו להקלטה- שלא יהיו אי

הבנות חס וחלילה...

shipper heart

New member
../images/Emo99.gif פשע...אני צכה לעצור אותו על

שהוא נראה כוכך טוף... אני אלך ואבצע את חובותיי...*ועוד כמה דברים בנוסף...הא הא הא
*

shipper heart

New member
טוף אבל אני נכנסת איתו למכונית ../images/Emo9.gif

את יכולה לנהוג חחחחח

גל!!! שובבה~~~

תחח.. אממ.. לא אני לא מרשה זה בעילת קטינה! אבל כדי שבונבוני לא יתאכזב... אני ייכנס איתו למושב האחרי...:)) את כבר בת 14 גלגול... את יכולה לשבת במושב הקדמי ליד נעמה...:)) :))

למעלה