שרשור מפגש!!!!

מתוקות שלי!!!!!!!! גמאני התגעגעתי

אליכן נורא... ובעיקר לסוזי שהבטחתי לה במיוחד שאני אהיה ב9.... וכל כך הזכרתי לכולם אתמול... אני מרגיהש מה ה רע...:(( אבל יותר רע על זה שהעיין שלי נראית כמו כדור טניס! מחר בביצפר בטח כולם יחשבו שמרביצים לי בבית....:) אויש ויש לי מבחן מחר... בלאחס~ סוזי בייבי את מוזמנת להבמין את דיוושצ לתת לי נשיקה... אולי זה לא יעזור לעין אבל זה בטח יעזור לי...:))) ונעממונת- אם יש לך רעיונות לאיך אני יכולה להתחמק מביצפר מחר אני אשמח.... ?:) מבחן ענק בת"הא שאין לי שום רצון\כוח לעשות.... אוווף... כל כך כואב לי.. ואני נראית כ"כ עקומה!!!!!!!!!! אוף למה אני כזאת מוגבלתת... להיכנס עם הראש בעמוד??? זה דורש רמה גבוהה של פיגור לפי דעתי.... סתמה שכמותי.. וגם לפני שבועיים פתחתי על עצמי את הדלת של האוטו.. גם זה כאב אבל פחות, ולא התנפח כ"כ...:(((( ד"א- השרשור שלכם על אייג'יי ממש עשה לי טוב...:)) וןאני מסכיהמ (כמעט) עם כל מה שכתבתן~~ (בעיקר עם מה שהבננות שלי כתבו...:)) יש למישהו תרופות סבתא להורדת נפיחות??

Nushi G

New member
מההה?!?! דניאלי, אם רצית להתחמק

מביצפר מחר רק היית צריכה להגיד, אני כבר הייתי מסדרת משהו.. לא צריך היה להסב לעצמך נזק (הפיך אני מקווה..).... missed you!!!!

omer landau

New member
איזה מסכנה- תרגישי טוב

עד כמה שהמשפט הזה לא עוזר לך בגרוש קחי אקמול (2 מותר) קרח יעזור הרבה אבל לא לכאב ועצה אחרונה לכי לישון- אני מאשר חחחח גאגית אם במקרה החלטת לקרוא הודעה זו אז אני מאשר לה ללכת לישון אם היא רוצה כמובן ויש בידי צו בית משפט שמצאתי ברחוב איזה מסכנה תרגישי טוב.. באמת וכמובן שאנחנו סולחים לך אני יודע שאת רגישה כרגע לעניין אבל תשמעי סיפור אני הולך לי הבייתה מבית הספר ואני רואה אוטובוס קו חמש מוריד נוסעים ילדה נחמדה ירדה מהדלת האחורית ומישהו הוציא ראש מהחלון ודיבר איתה בנתיים הילדה מתחילה ללכת תוך כדי שהיא מסתכלת על הילד והיא נתקעת באם אמא שלי העמוד הזה תחנת אוטובוס חחח זה היה כל כך מצחיק אחרי שראיתי שהילדה פחות או יותר בסדר המשכתי ללכת והתפוצצתי מצחוק זה היה כל כך מצחיק דייייי

omer landau

New member
גם את היית צוחקת

זה היה כל כך מצחיק וקלאסי היא הולכת אחרי האוטובוס תוך כדי שהוא נוסע לאט והיא מסתכלת למעלה ובום פתאום עמוד שמשום מה קיים בתחנות אוטובוס אפילו היא צחקה אחרי זה בטח מתוך מבוכה אבל עדיין

עומר... דניאל היא מהבודדות שאני

סומכת עליה בעניים עצומות...היא לא צריכה צווים משום מקום....אם היא לא פה יש לה סיבה ממש אבל ממש טובה...תאמין לי... ...ואתה ממש רשע עם הילדה ההיא...למרות שגם אני ראיתי הרבה מקרים כאלה ולא יכולתי להתאפק מלצחוק....

omer landau

New member
זה היה בצחוק

היא ילדה גדולה חח לפחות יותר ממני והיא תעשה מה שבא לה כמובן זה היה בצחוק בגלל כל החוקים האלה לגבי הילדה ההיא זה היה פשוט מצחיק אין מה לעשות זה לא היה משהו רציני בסך הכל חבלה קלה בראש מעמוד אם היית רואה את זה בסרט כלשהו או בפיספוסים היית מתפוצצת מצחוק אז זה שזה היה באמת זה עדיין מצחיק והיא יצאה ממש בזול

אויש.... נגעת לליבי~

ברוווווווווווווווווווור שאם אני לא כאן אז יש לי סיבה... למ ה לעזעזעל שאני לא אהיה כאן אם אין לי סיבה... הכי כיף כאן.. :)) תחחח סוזי ... you know me so well... ואני לא אלך לישון... לא בא לי~ יותר נחמד לי כאן...:)) אבל משכך כאבים זה רעיון טוב.... התגעגעתי לבנות שלי!!!!!!!! לא דיברתי איתן כל היום! ( תחח בנים גם אתם בסדייר...:)) ססתם עומר ואלעד (וגיל שלא כאן) אני חולה עליכם... אתם יודעים את זה אני מקווה... :) ) אבל מה שכן אני הולכת להביא לי עוד קרח... הקודם נמס~

מזכיר לי בדיחה על כורדים....

כורדי אחד עומד עם קוביית קרח ביד. פתאום בא חבר שלו הכורדי השני ,אז זה שמחזיק את הקרח אומר לו -אחי אני כבר 5 דק מחזיק את הקרח הזה ביד ולא מבין מאיפה הנזילה...חחח...

omer landau

New member
רוצה לשמוע מה קרה לי פעם???

בטיול השנתי השנה ברמת הגולן איי שם בצפון המדריך עצר בנקודה מסויימת להפסקת אוכל והסבר נחמד ישבנו מתחת לעצי זית ויש מנהג כזה להציק לאנשים ולהטריד על ידי לקיחת אצבע מכל יד מכל צד ולדחוף למותניים של מישהו לאיזור הרגיש אין עצם שחוסמת וזה מדגדג כואב ומפתיע עשו לי את תוך כדי שישבנו שם ואני קפצתי ונתקעתי בענף גדול מאוד של העץ והראש התנפח לי קצת אבל בגלל שהיה לי כובע אחר כך שמתי נייר רטוב כזה ועליו את הכובע וכבר לא הרגשתי כאב והנפיחות ירדה כבר למחרת

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תביאו לי סחבה...דמעות הצחוק שלי עשו פה הצפה....חחחח

omer landau

New member
אהה והעיקר את דואגת לילדה המעצבנת

שנתקלה בתחנת אוטובוס באמצע הרחוב מילא היא לא ידעה שיש שם תחנה אבל היא הרגע ירדה מהאוטובוס אני חושב שמצב כזה את כבר צריכה אמבולנס ולא סחבה אם הגעת למצב של לנגד דמעות מהרצפה חחחחחחח מה???????

למרות הכאב שלי כרגע...

אני חייבת לךציין שגם מה שקרה לך וגם מה שרה לילדה מצחיקים נורא.... אבל אם הייתי עדה לשניהם- הייתי צוחקת יותר מהילדה....:)) תחח זה פשוט נראה לי נרוא משעשע...:"לה לה לה לה הל .. אני הולכת לי ברחוב... לה לה לה בוווווםםםםםםםם!!!!!".... תחחח לא שהמקרה שלי פחות מצחיק.. אם מישהו היה עומר בצד ומסתכל הוא היה נשפך מצחוק.... זה היה משהו כמו"לה לה לה אני יוצאת לי מהאוטו איזה יופי.. הממ אני אסתובב כי הבית שלי מאחורי.. לה לה בוווווווווםםםםם!!!" .. אוה לא הצחיק בכלל... אבל שאני חושבת על זה עכשיו.. בכל הכנות אםה ייתי רואה את זה קורא למישהו אחר הייתי משתינה מצחוק... אני בנאדם רע אני יודעת...:))

omer landau

New member
זה בסדר גמור אנחנו בני אדם

זה ממש אנושי לצחוק מדברים כאלה שקורים לאנשים אחרים אם אפשר למצוא בידור טוב בחינם ועוד ברחוב אז למה לא???

יאואו זה כ"כ מצחיק...אני כבר לא

יכולה יותר...כאלה דברים פשוט הורגים אותי...תבינו אני ברגעים אלו מדמיינת בראש את ההיא שהתנגשה לה בתחנה. גגדול! כ"כ מצחיק....

למעלה