שרשור מפגש!!!!

אני פה \ בעבודה

אבל במקום לדבר על מי פה ומי לא, בואו פשוט נתחיל לדבר על נושאים? למישהו יש רעיון?

omer landau

New member
על משהו שאלכתי לפני כמה ימים????

כדי לכם לנסות זה הדבר הכי טעים שאכלתי בחיים שלי אוקיי זאת חביתה אבל זה ממש טעם לוקחים שתי ביצים גבינה צהובה וקופסת שימורים קטנה של אננס מצב מוצא בסיסי של חביתה חחחחח חותכים את הגבינה הצהובה זורקים לקערה לוקחים קצת אננס זורקים קצת מלח קצת פלפל שחור זורקים למחבת ואז הדבר הכי טעים שאכלתי בחיים שלי למה אני מספר לכם את זה כי רציתי להכין את זה שוב היום ומסתבר שגמרתי אתמול את האננס חחחחח לא נורא כן כן פינת המתכונים של עומר עוד משהו טעים ולא משמין ליד כל מה שדרוש הוא כוס ומנוי למקורות הפלא ופלא כוס מים חחחחחחח(כן כן בדיחה מפגרת ) תראו לא היה לי מה להגיד ואני עדיין חושב על רעיון לנושא לדבר עליו

omer landau

New member
לשירותך!!! חחחח אני פה

מה נשמע?????????? ולגבי השאלה אם הפכתי למאק אז לא אני הרבה פעמים הופך דברים לשניות ביום הולדת שלי באמצע שיעור מתמטיקה חישבתי כמה שניות אני חיי חחחח אבל זה היה סתם שטויות במחשבון כן בית ספר זה דבר משעמם מאוד לפני שבועיים צילמו אותי באמצע שיעור שהייתי עייף וחולה קצת ואני נראה שם ממש מת זה כזה מצחיק אני נראה שם כמו ילד בן שש מסומם כזה חחח לא שמתי לב אפילו שצילמו אותי זה כזה מצחיק שלחו לי את התמונה היום

אני פה../images/Emo70.gif רעיון../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gifחסר לי אחד

חחח אני אחשוב על משהו. הארי פוטר בעד
או נגד
|בעד|ספר מעולה, סדרה חבל"ז וסופרת מבריקה
.

omer landau

New member
הארי פוטר../images/Emo31.gifנגד ועוד בתוכנית שלנו

לא קראתי אף אחד מהספרים או ראיתי את הסרט התחלתי לקרוא בזמנו את הראשון והשתעממתי למווווות פשוט אייכס גועל נפש בלאאאאאכס אחת מהכתה תמיד מנסה לשכנע אותי להתחיל לקרוא היא אומרת אני אביא לך את הספר נכון שבהתחלה הוא משעמם אבל אחרי האמצע הוא מתחיל להיות ממש מעניין נו באמת לקרוא איזה מאתיים עמודים בשביל אולי להתעניין אחר כך יש כאלה שאוהבים - לא ידוע הספר הראשון הצליח לה ומשם הכל בשביל חשבון הבנק המפותח שלה מסחרי אני ניסיתי לקרוא את הארבעים עמודים הראשונים וממש לא אהבתי הסופרת אכן מבריקה וגם רואים מאיפה יש לה כסף לכל הניתוחים האלה שעושים אותה מבריקה למנתחים פלסטיים שם יש עבודה אני יודע שנסחפתי קצת אבל נסחפתי חחחחחחחחחח
ועוד בתוכנית של היום חביתה עם מלח או בלי?? חחחחחח

../images/Emo3.gif

הספר הראשון אכן משעמם אבל אחרי 100 עמ' מבינים את הגאונות והספר ממש כיף
כל קשר בין הסרט לספר הוא מקרי בהחלט
כשאני אומר הארי פוטר, אני דמבר על הסדרה לא על דניאל רדקליף האהבל... היא לא עשתה ניותחים פלסטיים
... ואכן הספר מוסחר וחבל
אבל הוא עדיין כיף.

omer landau

New member
אז לפי מה שאתה אומר אין לי שום

טעם לקרוא אותו אני לא הולך לקרוא משהו משעמם כדי לראות אולי יצא מזה משהו אני יודע שזה טעמי האישי ואחרים יכולים להנות ובכיף לפי כל הפרסום שעשו לזה וכל ההיסטריה כולה גמד עם משקפיים נשמע כאילו לה או לילדיה היה משבר בטחון עצמי והיא כתבה ספר על זה שזה לא אשמתו שהוא מכוער עם משקפיים עדיין יכולים להיות לו קסמים בעולם נדמה לי שכזה ובו הכל יהיה בסדר לדעתי הילד מסומם

shipper heart

New member
אני מסכימה לגבי הארי אבל אני מכורה

לספר...אה ואני שונאת את ג'יי.קיי.... ואוהבת ומעריצה אותה אבל אני שונאת אותה!!

אתה הסתכלת על פרסום../images/Emo70.gif

איכס
הסרט שונה מהספר
תקרא, מה מפריע לך, לפחות ניסית כמו שצריך...

אתה הסתכלת על פרסום../images/Emo70.gif

איכס
הסרט שונה מהספר
תקרא, מה מפריע לך, לפחות ניסית כמו שצריך...

Dark Storm

New member
ביי!

טוב אנשים הרגה היה פיצוץ, כנראה זרקו רימון שוב אצל אחת ממשפ' הפשע... אני זז, ביי!

למעלה