אכן לקח לך זמן... חחחחחח
S shipper heart New member 6/2/04 #187 זהו לא הבנתי איזה פרק 13!!! חחח עד שפתאום הסתכלתי על FF.NET והבנתי חחחחחח.... איזה מדהים נכון?!! אני כל כך מאושרת מהפיק הזה!
זהו לא הבנתי איזה פרק 13!!! חחח עד שפתאום הסתכלתי על FF.NET והבנתי חחחחחח.... איזה מדהים נכון?!! אני כל כך מאושרת מהפיק הזה!
ג גאגית מאוהבת New member 6/2/04 #180 אני צריכה לצאת לכמה רגעים... אני חוזרת תוך רבע שעה....מקווה שתהיו פה....
N Nushi G New member 6/2/04 #198 כן, רק חבל שזה היה צריך לעלות לי בהתקף לב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה פיני חושב לעצמו הא?!!?!? אז מה עם שאראס עושה קצת שטויות?? זו סיבה להושיב אותו מחצית שלמה!?!?!?(כמעט) על חשבון המשחק?!?!!?!?
כן, רק חבל שזה היה צריך לעלות לי בהתקף לב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה פיני חושב לעצמו הא?!!?!? אז מה עם שאראס עושה קצת שטויות?? זו סיבה להושיב אותו מחצית שלמה!?!?!?(כמעט) על חשבון המשחק?!?!!?!?
N Nushi G New member 6/2/04 #265 קטעים איתך עומר..בינתיים אני הוספתי עוד איזה הודעה או שתיים.. בכל אופן, אני וגל היינו פה אתמול עד איזה שתיים ככה שהיית יכול להשאר.....
קטעים איתך עומר..בינתיים אני הוספתי עוד איזה הודעה או שתיים.. בכל אופן, אני וגל היינו פה אתמול עד איזה שתיים ככה שהיית יכול להשאר.....
O omer landau New member 6/2/04 #267 הייתי נשאר אבל המחשבה אחורה הייתי ממש עייף אבל נראה כאילו היה פה ממש כיף חח