היה לי יום ארוך מאוד מאוד (אתם לא יודעים כמה....) אני גמורה מעייפות וכו וכו..... אלעד צריך להיות גאה. לדעתי זה השרשור הכי ארוך בכל הזמנים של הפורום הזה....משו כמו 250 תגובות שזה מלא מלא לכל הדעות!!!! אז לילה טוף לכולם ...חלומות נעימים ומתוקים נשתמע מחר.... אוהבת את כככככככככככככככככככככככככולכם! גל...GOOD TO HAVE U BACK!!!!!! ונעמו'ש...לילה טוף גם לך אהובתי קוראת מחשבותיי...חחח... ד"א...משום מה האינט' שלי היה מאוד איטי היום...אין לי מושג למה! אוף!
בלתי נשלט אז אני אוותר... אני בינתיים מתענגת על sail away... אני בפרק 33 מתוך 38 וזה פשוט כ"כ מרתק!!! אני לא יכולה לחכות כדי לראות מה נסגר עם הכל בסוף!!!
אני הולכת רק על כאלה שבטוח יתאימו לרצונות שלי... אני לא קוראת FFים כדי להרגיש רע- בדיוק להיפך! אני קוראת אותם כדי לברוח קצת מהמציאות המעצבנת ש DPB עושה לנו...
שנשמע ממש מבטיח והסתבר שהוא זבל מזובל...מזל שלא קראתי הכל...הייתה לי הרגשה רעה איפשו באמצע והחלטתי לבדוק את הסוף...וגיליתי שהוא רע ועפתי... והיה עוד אחד ועוד פעם לא קראתי את רובו אז זה עדיין מתסכל... ואת שמה
איזה סוג אני קוראת בד"כ אז את יודעת שאני רוצה בדיוק אותו דבר חח
וואי, אם אמא שלי מתעוררת עכשיו ורואה שאני עדיין על המחשב ביא עורפת לי את הראש.. הבטחתי לה שאני הולכת לישון כי בשבוע האחרון בערך לא ישנתי בכלל כי הייתי באינטרנט כל הלילה.. בפורום, וקוראת פיקים...
מאק חוטפת מכות LOL חחחח Marine Private Michelle Boyer attacks Mac who goes unconscious. ROTFLMFAO!!!!!!! בחיים לא חשבתי שמישו יצליח להרביץ למאק בלי מה שנקרא to get his/her six chewed up ובטח שלא פרייווט...חחחח וואי זה יהיה כזה מצחיק LOL... זה פרק 919 דרך אגב...כנראה שבאמת לא היה סצנות H/M...אולי הוא ינשק אותה כדי שהיא תתעורר?! חחח חלומות...