שרשור מפגש!!!!

למה לא? בואו נשרשר על השרשור

הספציפי הזה עד שהוא יהיה דק דק ככה שאי אפשר לרשום כלום...חחח...זה יהיה כזה מצחיק.... אז תרשמי משו מתחת לשרשור שלי וכך הלאה... ד"א...אני מה זה עייפה.....

shipper heart

New member
עזבי....אנחנו נלך מכות...אבל פה זה

לא שווה...אי אפשר לצרף את הסמיילים של המכות...חח

סוזיבייבי!! חזרת! אלב אני בדיוק

הולכת.... תהני כאן עם הבננות~ ואני מציעה שתעשו כאן הפסקת אש.... כי.. זה באמת וויכוח שלא נצליח ליישב.... ד"א- אני כל כך מתגעגעת לflyboy grin הזה שנעמה הזכירה!!!!!!!! :)) רק עוד 47 שעות ו5 דקות...:)) :))) טוב... ועכישו לילה טו סופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשיקות~ אני אמסור לדייויד ד"ש מכן.. (למרות שאני בטוחה שגם אתכן הוא מבקר בלילות...:)

Nushi G

New member
כולנו הפכנו למאק בקטע הזה של הזמנים

הא? לפחות כשזה נוגע לכמה זמן נשאר עד לג'אג... חחחחחח

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifלב|../images/Emo23.gif

בונבונה דנידינית שלללללללללללללללללי!!!!!!! את עולה לישון! לילה טוף יקירתי חלומות בונבוניים ומדהימים....אוהבת מאוד מאוד מאוד מאוד........VERY VERY VERY VERY VERY VERY VERY VERY VERY VERY VERY VERY VERY MUCHֱֱֱֱֱ!!!!!!!!!!!!!!!

טוב בננות~~ אני נאלצת להיפרד

וואו זה יצא דרמטי קצת.... :)) אני מריכה ללכת.... ללמוד קצת למחן מחר בבוקר... תחחח תמשיכו לריב.... לרות שלא נראה לי שאי פעם תגייעו להסכמה..:)) אני אלמד קצת ואלך לי לישון...:) כי בחלומות שלי דיוויד אך ורק שלי!!!! :)) :)) לילה טוב לכולם! המון נשיקות חיבוקים וכו!! ובעיק, חלומות מתוקים על you know who...:)) ותמסרו לסוזי חיבוק ונשיקות והמוווווווווווווווווווון חלומות ABC-LESS....:)) וכו וכו..... מתה על כולכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושוב נשיקות~~
~~
~~
~~
~~

Nushi G

New member
לילה טוב שיהיה לך, ואני בטוחה שאם

תבקשי מדיוויד כמה נשיקות על העין, מחר בבוקר כבר לא תרגישי כלום.. am I right or am I right??? חחחחחחחחח לילה מותק!

shipper heart

New member
רק טוב שנתת הרבה אפשרויות לבחור

מתוכם...חחחחח אתם יודעים איזה פחד?! היום הרכזת הפדגוגית של הבצפר עשתה לנו כזה היכרות עם החטיבה העליונה וחלק מהמגמות והמסלולים וזה היה כל כך מפחיד...אמא והיא מפחידה...למזלי היא לא תהיה הרכזת שלי...אנחנו קורעים תתחת 12 שנה בשביל חתיכת נייר מסריחה...בעעעעע *טוב אז לא בדיוק קורעים תתחת...לא למדתי למבחן אחד בחיים שלי עד השנה אבל לומשנה כן? וגם השנה רק בהיסטוריה..חח* אמא..חח והיא כזה אומרת בכדורי מסיימים עם לפחות 20 יחידות 25 30 40...טוב שלא..חחח וברזל כל הזמן הצחיק אותי ושחר *הרכזת המכשפה שלי שנורא אוהבת אותי* הייתה 2 מטר ממנו..חח

Nushi G

New member
צר לי להודיע לך שהיא כנראה צודקת...

גם אני עשיתי בערך כלום בחטיבה ועדיין הוצאתי ממוצעים של מעל 90, אבל התיכון.. טוב, בואי רק נגיד שזה קצת הלם... פתאום הייתי אשכרה צריכה ללמוד למחנים.. מי שמע על זה!? בכל אופן, אני בטוחה שתסתדרי... ורק כדי להרגי אותך, אני עושה 28 יחידות...

shipper heart

New member
אנחנו *המחזור שלי* נדפקנו...נכנסנו

לתוכנית החדשה בהיסטוריה..גרר אתם עשיתם 2 יחידות אנחנו עושים 3.... ואני יודעת שהיא צודקת זה עדיין מפחיד....

Nushi G

New member
אבל היסטוריה זה כיף... אני הייתי

מוכנה לעשות 3 יחידות... רק אל תעשי את אותה טעות כמוני ותקחי כימיה.. זה זוועת אלוהים...

shipper heart

New member
דפקא נראה לי שאני הולכת לקחת כימיה.

...וכמה שפחות יחידות היסטוריה יותר טוף... אני וחברה שלי הולכות לפוצץ תמעבדה

Nushi G

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!

אל תעשי את הטעות הזו!!!!! את תצטערי עליה כל השלוש שנים!!! זה נורא ואיום, זוועה שאי אפשר לתאר!!!!! אני מתחננת לפנייך לא לעשות את זה לעצמך!!!! את תשנאי את עצמך על זה כ"כ אח"כ!!!!!

shipper heart

New member
מקסימום אני אעבור כיתה..אנ'לא יודעת

יש לנו הצגת מגמות ביום שני ואני אדבר עם חברות שלי...נראה כבר

למעלה