שרשור מפגש!!!!

ידעתי שאת בת 15...התכוונתי

שכבר יש לך 14.... :)) (זה הגיל הדרוש כדי לשבת מקדימה... זה תמיד הצחיק אותי.. גם כדי לסוע לבד במעלית~) וואי.. איך הריבים על דיוויד מוציאם כאן את הרע מאיתנו..:)) ואומרים שבים הם עם רשע!!! תחח סוזי מה איתך בייב?? את לא חפצה בדיווש לעצמך?

shipper heart

New member
זה לא משנה...מעצר שלי אני מחליטה

חחחח *מוציאה לשון* אתם יכולות לשבת קדימה אם אתם רוצות...לא יותר מזה....

תחח.. צודקת~

אז יש לי פשרה- אחרי שתעצרי אותו על היותו מדהים- ותבצעי בו את זממך.... אני יכוהל לחעצור אותו על בעילת קטינה? ואז נעמה תעצור אותו עוד פעם על בעילת קטינה... (כי גם אני טרם חוקית)) ואז סוזי תגיע ותעצור אותו שוב על בעילת קטינה כי גם נעמונת לא חוקית... וזהו.: )

shipper heart

New member
ואז אני אעצור אותו שוף מהסיבה

הראשונה שעצרתי אותו ואז יהיה לי אותו לעצמי...מיי פרשס חחחחחחחחחח

Nushi G

New member
אז זהו שלא... לא יהיה מקום, כי אני

והוא נהיה שם.. you know what they say- two is company, three is a crowd...

shipper heart

New member
נעמה תזהרי אני עלולה לא לקחת אותך

איתי חחחח....זה "מעצר" שלי יא שתי חפיות שכמוכם!!חחח

Nushi G

New member
אז? את יודעת, זה שמבצע את המאסר הוא

לא הקובע את העונש.. לכן בתור השופטת במקרה, I here by sentencing DJE to spend the rest of his life with me... חחחחח

shipper heart

New member
לא אבל מי אמר שאני אביא אותו לבית

משפט? *אני החוק...הא הא הא* דפקא תכננתי על משו אממ...אחר מבית משפט חח...

Nushi G

New member
אמממ טוב, אז נתפשר.. נעשה מה שדניאל

הציעה... זה בסדר מבחינתך???

Nushi G

New member
אממממממ לאאאא, אבל בואי נפסיק עכשיו

כי זה לא ייגמר בחיים... טוב? בכל אופן, we are just dreaming like crazy people...

shipper heart

New member
i know we are but what's wrong with

that?! וואי אתם לוידעים איזה חלום היה לי לפני כמה ימים! זה היה כוכך יפה! אני הייתי בטוחה שאני רואה פרק של ג'אג והארם כזה חיבק את מאק ואמר לה אני אוהב אותך ואז הם התנשקו ואני הייתי בטוחה שזה אמיתי ואני רק רואה פרק ואז התעוררתי וחשבתי לעצמי כזה...איזה פרק זה היה?! וזה היה כל כך יפה ואמיתי ואני רוצה שזה יקרה כבר!

Nushi G

New member
כולנו רוצים את זה... וד"א- כמו

לדניאל, גם לי היה חלום שבו אני מאק (איזה כיף לי!) והארם gets his head out of his six ומתאפס על עצמו.. הוא אומר למאק שהוא אוהב אותה ותמיד אהב... ומה שקורה אחרי זה, טוב, זה כבר לא לפורום הזה... חחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמה קורה פה?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בנות לא יפה! עזבתי אתכן לרגע ופתחתן מלחמת עולם לגבי בונבוני? יש מספיק ממנו לכלכן! בניידת, בבית משפט ,בביצפר , בעבודה...רק תבחרו ואל תריבו! לא יפה! אנחנו אמורות לשמש פה דוגמא! אני עכשיו מתקשרת לדיויד ומבקשת ממנו באופן אישי לקבוע לכל אחת מכן יום שלם סולו איתו לבד....אל תדאגו...לכל אחת יהיה מספיק(רק שלי הוא שומר יומיים...חחחח..
.)

Nushi G

New member
גם את לא יכולת להתאפק הא? חחחחחח

רק תראו איזו השפעה יש לבנאדם הזה על כולנו... לא ייאמן... בעצם, כן ייאמן.. רק תסתכלו עליו ותבינו... וכשהוא פותח את הפה, זה רק נעשה יותר ויותר טוב.. במיוחד כשהוא מחייך.... ממממממממ flyboy grin יאם יאמי....

למעלה