שרשור מפגש!!!!

עומר????

אתה יודע שאני אוהבת אותך כן????ואת ההודעות המצחיקולות שלך???? כי הכל בהומור יקירי.... נכון שאתה יודע???

omer landau

New member
כן, אני יודע מי דארלינג חח../images/Emo13.gif

אני זז לישון אז ביי ביי לילה טוב שיהיה לך

**האמינה האמינה...**

או מיי גאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייבת לציין, שיש לי fetish קטן לגב.. זה איבר שאני נורא נמשכת אליו... מזוגר אני יודעת :))... אני חולה על גברים עם גב שקסי כזה.... והגב שלו פשוט מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!! אההההההההההההה הוא פשוט כל כך מדהים!!!!!!! אין מצב שזה חוקי להיראות ככה...

Nushi G

New member
כנ"ל! אבל אצלי זה גם החלק הקדמי של

הגבר... חחחח לא בהכרח ריבועים מנופחים, אבל לא מזיק בכלל שאפשר לעקוב אחרי כל שריר בנפרד... ממממממממממ יאמי... ואהובנו התברך בשניהם... *לשון נופלת לרצפה...*

Nushi G

New member
לא זוכרת איך קראו לו אבל הוא היה

ממש שיפרי.. אני כנראה בבלאק אאוט- אבל הדבר היחיד שאני זוכרת זה שמאיזשהי סיבה מאק ישנה אצל הארם ובאמתע הליה הוא קם וראה שהיא לא ישנה, והייתה להם שיחת נפש כזו, ואז מאק שאלה את הארם: do you mind if I streaped down? הארם היה בהלם (עברו לו בראש כל מיני מחשבות זדוניות על מאק מתפשטת-streaping down...) והוא שאל אותה- what!? והיא אמרה לו- your gun, do you mind if i'll clean it? חחחחחחחחחחח זה היה כ"כ מצחיק..... חחחחחחחחחחחחחחחחחח

Nushi G

New member
לא זוכרת איך קראו לו אבל הוא היה

ממש שיפרי.. אני כנראה בבלאק אאוט- אבל הדבר היחיד שאני זוכרת זה שמאיזשהי סיבה מאק ישנה אצל הארם ובאמתע הליה הוא קם וראה שהיא לא ישנה, והייתה להם שיחת נפש כזו, ואז מאק שאלה את הארם: do you mind if I streaped down? הארם היה בהלם (עברו לו בראש כל מיני מחשבות זדוניות על מאק מתפשטת-streaping down...) והוא שאל אותה- what!? והיא אמרה לו- your gun, do you mind if i'll clean it? חחחחחחחחחחח זה היה כ"כ מצחיק..... חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה