שרשור מפגש!!!!

omer landau

New member
אני סמכות בפני עצמה

ושהמבין יבין כי אני לא הבנתי חחח סתם כן אני מאשר בקשות כאלה ויש לי את הסמכות קודם כל את לא היית פה במשך דקווווווות ארוכות מה הסיבה לכך אהה??? רשמית יש לה עוד דקה עד שהמפגש מתחיל תשע וחצי

omer landau

New member
אה אההההה אז איפה את היית בדיוק???

כן זה הקו חקירה שלי חחחחחח

לא מותר????ואת צריכה להתעדכן

בחוקים חדשים שהונהגו פה בהעדרך: לא הולכים לשומקום בשעתיים של המפגש. לא לקרוא פיקים לא להשתתף בפורומום אחרים לא לדבר עם אריק שרון בטלפון ובטח שלא להתקלח. ראפיש??? זה עדכון בקצרה כרגע....

omer landau

New member
להטעין סוללות מותר???

פשוט הסוללה של האם פי נגמרה לי היום בטיול עם הכלב ואני לא יודע מה אני אעשה מחר איך אני אלך חמש מאות מטר לבית הספר בלי לשמוע מוזיקה זה לא מקובל עליי חחחחחח סתם מה זה כל החוקים האלה גאגית אני הגבתי פה כבר לכמה הודעות שלך ולא קיבלתי תגובה עדיין לא זוכר מה וגם לא הגבת להודעות אחרות וחיפשו אותך האם זה אומר שלא היית ליד המחשב במשך כמה דקות??????? אוי ואבוי ליייייייי הפרה בוטה ביותר של חוקי הפורום שהומצאו בגללי איך אני אמור להרגיש עכשיו ועוד מי שהמציאה את החוקים ואייייי יום אבל לאומי

כבר רשמתי.

המחשב שלי נתקע המחשב שלי נתקע המחשב שלי נתקע המחשב שלי נתקע ולקח כמה דקות להעלות אותו. ********************מספיק ברור????????***************

omer landau

New member
להטעין סוללות מותר???

פשוט הסוללה של האם פי נגמרה לי היום בטיול עם הכלב ואני לא יודע מה אני אעשה מחר איך אני אלך חמש מאות מטר לבית הספר בלי לשמוע מוזיקה זה לא מקובל עליי חחחחחח סתם מה זה כל החוקים האלה גאגית אני הגבתי פה כבר לכמה הודעות שלך ולא קיבלתי תגובה עדיין לא זוכר מה וגם לא הגבת להודעות אחרות וחיפשו אותך האם זה אומר שלא היית ליד המחשב במשך כמה דקות??????? אוי ואבוי ליייייייי הפרה בוטה ביותר של חוקי הפורום שהומצאו בגללי איך אני אמור להרגיש עכשיו ועוד מי שהמציאה את החוקים ואייייי יום אבל לאומי

היי שירה!!! מה קורה????

גם את התחלת להתגעגע לשידורים בערב???? זה כ"כ חסר לי... מה אני אמורה לעשות ? ללכת לישון כל לילה עם המוזרויות של פרופיילר????(למרות שבזמנו חיבבתי את הסדרה...)

בעקבות המגבלה הרעיונית....

בואו נקים דיון ובכל מפגש יהיה נושא. הנושא של היום: AJ!!! הוא פשוט יותר מדי מגניב! אז מה אתם חושבים - למה AJ כלכך נסגר ומסתיר את עצמו מפני החברים שלו לעבודה?

הרמוני

New member
עניין של סמכות, הוא המפקד, הוא אמור

לשמור על דיסטאנס.....והם לא בדיוק "חברים" לעבודה כשהוא המפקד שלהם והם צריכים לקרוא לו SIR ולעבור לדום כל פעם שבא לו עד שהוא משחרר אותם...

אבל תסכימי איתי שאחרי היכירות של

שנים, הם כבר פיתחו יחסי חברות, גם אם זה לא מתבטא בעבודה? אני לא מתכוון לזה שבמקום שישחרר אותם יגיד להם "יאללה בי", אני מתכוון לזה שברגעים פחות רשמיים שיהיה פחות... סגור לעצמו. הרי רואים שאכפת לו מהם, בעיקר מהארם. ובכל זאת... הוא מסתיר את זה בד"כ. הנה דוגמא מעולה, כמאק הציעה לו לדבר איתה, הוא אמר לה שתעוף לו מהעיניים, וכשהיא לא היתה שם אמר לה "תודה". הוא היה יכול להגיד לה תודה ולא תודה....

הרמוני

New member
נכון,

אין ספק שהוא מאד נחמד ורוצה להיות סחבק עם כולם אבל הוא מבין שהוא גם המפקד שלהם ואם בפנים הוא מרגיש הכי קרוב אליהם בעולם הוא לא יכול להראות את זה תמיד

למעלה