תזכירי לי את זה....היו לי סיוטים בלילה אחרי הפרק הזה...חח אבל אז הוא אמר it's a mistake... כאילו באגמי ממש צדק הארם וAJ היו קצת מאוהבים במאק *טוב אז מה אם במקרה של הארם זה הרבה הרבה הרבה יותר מקצת?!* אבל הוא לא ואני חוזרת לא!! התנשק איתה!
או מרדית'.... למה הוא לא מדבר עם אנשים?! קואטס הייתה כל כך חמודה והוא צעק עליה ככה! לכולם ממש איכפת ממנו וכן...הוא הכי אוהב את הארם...גם אם הוא הכי אוהב לרדת עליו והוא מעצבן אותו הכי בקלות לדעתי הוא אוהב את הארם יותר משהוא אוהב את מאק כי...לוידעת אבל אל הארם הוא בכל זאת נפתח טיפה...פה ושם והוא הלך אחריו לרוסיה ואישר לו את הצ'יינג' אוף דזיגנייטור ולעומת זאת כשמאק הייתה בפרגוואי הוא לא עשה כלום כדי לעזור להארם להחזיר אותה... לוידעת או שהוא שמח עליה יותר או שהוא שמח על הארם שיחזיר אותה... או שהוא מעדיף לסכן תקריירה בשביל הארם
משעשע אותי כשהארם קורא לו איי ג'יי. זה כאילו ממש שבירת דיסטנס. הוא עשה את זה כשהם באו להציל את פרנצ'סקה "you better call me aj" וגם בעונה התשיעית... לדעתי הוא לוקח את התפקיד של האבא של החבורה. הוא דואג לבאד להארייט. נותן עצות אבהיות להארם. הוא מפקד טוב והם דווקא מבלים ביחד מחוץ לשעות העבודה-בבר, בחג המולד וכו'. במשרד הוא צריך להראות שהוא הסמכות
משפיעים...משום מה תמיד יש קטע שאיי.ג'יי. אומר לו לקרוא לו איי.ג'יי. חחח..* כאילו כשהארם לא היה בצי זה לא היה אבל זה כן כשהוא בנייבי...חח וזה גם מוזר לי שהוא מתחיל לדבר איתו על פרטים אישיים חחח כל השיחות על סידני וזה חח
כשאיי ג'יי בא לבקש מהארם לחזור לג'אג והוא אומר לו שהוא צריך להתבגר ולקחת אחריות על המעשים שלו. אהבתי את כשאיי גיי מאיים על הארם על זה שהוא מתחצף ואז הארם אומר לו "i'm a civilian aj i'm not in your navy משום מה מאוד אהבתי את המשפט הזה
להבדיל למרות הכל בין שני הדברים...ובגלל שהוא כזה מגניב,אנושי,מתחשב,אבהי וחם מתייחסים אליו בכבוד הראוי. לראיה...איך קראו אז למפקד המשקפפור הדפוק מהעונות הראשונות???? יש שם הבדל של שמיים וארץ בין היחס אל הדמות שלו לדמות של AJ.
באק נאו...טיל די אנד אוף טיים... וממתי לעזאזל המפגשים הם רק שעתיים? ו- AJ רולז!!! יש לו תדמות הכי קרועה שקיימת!! והם כן החברים שלו!!! את חושבת שהוא היה הולך אחרי הארם לרוסיה אם הוא לא היה אוהב אותו כוכך?! או שהוא היה אממממ חחח לומשנה לא עולות לי כרגע יותר מדי דוגמאות...יש לי מים באוזן אבל הוא כן חושב עליהם כחברים...לפחות על החברה הקרובים (הארם מאק באד הארייט וקצת טיינר חחח...)
....כשהיו עדיין שידרים בערב... בעקרון..אחרי שעתיים ישיבה מול המחשף...אני משחררת את הרצועה למי שרוצה ללכת...חחח...אבל במשך שעתיים אסור ללכת לפורומים בנושאים אחרים כמו שעומר עשה!!! זה בסה"כ פעמיים בשבוע... רק ביקשתי להתאפק קצת...לא יותר...