להלהלהלהה [[:

../images/Emo110.gif../images/Emo207.gifבנות כנסו.......

בנות אני הולכת לסרט שוב היום חחחחחחחחח אין לי זמןןן אז שאני יחזור אני יספר לכם למה ואיךך הכוללל קטע מצחיק חחחחחח אבל מה אכפת לי אני הולכת לעוד סרט יפהההה מה שרוצה אני עם הפון!!!! למי שיש למי שאין שתבקש מדילבוששששש אוהבתותכים מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דמושית
דרך אגבבבב המספר של הכינוי שוב ישתנה לי=[ חחחחחחחחחחחחח חמורררר

../images/Emo110.gifחחחח לירונעע

הלכתי לסרט אראגון מזה יפהההה וזה לא תלוי בי המספר של הכינוי חחחחחחחחח גמאני מתה עליך

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifאני רצינית ביותר!

אני עוד אהיה מפורסמת ואתם תספרו לילדים שלכם שהכרתפם אותי והגיים בויז יספרו לנכדים שלהן שאני הערצתי אותם ואני וערן נכבוש את העולםםםםםםםםם

עוננה :)../images/Emo210.gif

כינוי:באייסי - " - אססייג , נענענע - "
ופה - רווותמי
שם+שם משפחה:רותם אסייג . אוהבת מהבויז:אין מישהו ספציפי . שמות חיבה:רותע , רותמע , רותמי , תוות , וכ'ו . מזל:דגים. תאריך לידה:25.2.1992 זמר אהוב:אביב גפן , עברי לידר , רפאל מירילא , הראל מויאל. זמרת אהובה:נינט טייב .
להקה אהובה [מן הסתם XD]:מה כ"כ ברור פה ,? [[
]] אאמ : סינרגיה , בית הבובות , MCR , גרין דיי , אוונסנס , סימפל פלאן , איפה הילד , ויש עוד הרבה . . . חברות טובות מהפורום:כולן :) ממתק אהוב:מקופלת P: יש חבר:אכן. פגשת את הבויז:לא. היית בהופעה:לא. שיר אהוב של הבויז:" תני לי סיבה " . משפט לחיים:"אל תלך בדרכו של אחר ,ואל תיכנע לחולשות שבגוף. שא בעול בכתפיים איתנות , ותאמין ותאמין, רק תאמין.

למעלה