להלהלהלהה [[:

MaStuLa76

New member
O=

אני המצאתי =O את לא זוכרת שבצ'אט היית עם אוזניות ואמרתי לך "כמו שדרנית רדיו"? יאאאאאא סתוונית,ביי.

../images/Emo15.gifעונה לסיתי שללליי

כינוי: דילבושloveביחוש שם+שם משפחה: דילב עלמני-לוי אוהבת מהבויז:
אביחיייייייי
שמות חיבה: ביחושיתת מזל: בתולה תאריך לידה: 14.9.91 זמר אהוב: אביחייייייי לוייייייי
זמרת אהובה: נינההה להקה אהובה [מן הסתם XD]: גיים בויז
חברות טובות מהפורום: כולןןןןןןן!! ממתק אהוב: שוקולדד הכללל
יש חבר: לעעע
וטווב שככה:] פגשת את הבויז: לא
היית בהופעה: שלוש
שיר אהוב של הבויז: אל תגידי לי ואת האחת וכוווולם
משפט לחיים: -אל תנסי להיות יפה! תיהיי את! יפות יש המון אבל כמוך?! רק אחת
" משו כזה
ביחושית

עונה לסיתווניתווווש שלי ../images/Emo9.gif

סיתי , זאת לי שדיברה איתך בפון לפני יומיים עם שחף .. חחחח
קיצר , עונה .
כינוי: לילוש לאב אדדמי שם+שם משפחה: לי לביא - יוסף
אוהבת מהבויז: אדם יוסף הנסיך שלי
שמות חיבה: ליקוש , ליקה, לילוש , ליקס , נונה , פרה , טולה ועוד מלא [[
]]] מזל: קשת
תאריך לידה: 1.12 זמר אהוב: אדם יוסף
זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה.
להקה אהובה [מן הסתם XD]: היי פייב [[
]] האמ האמ ברור שהגיים בויז
חברות טובות מהפורום: שחחחקי בייחווששיית ווסייתי [ הייחידות שששאני מכירה
] ממתק אהוב: שוקולד
יש חבר: לא [: # + פגשת את הבויז: כן למזלי
היית בהופעה: לא
שיר אהוב של הבויז: כול השירים , אבל הכי הכי ? אמ .. כול השירים
משפט לחיים: תאהבו את הגיים בויז , ויהיו לכם חיים יפים

עונה!!

כינוי:טולי לוב נולי שם +שם משפחה: מיטל שלג אוהבות מהבויז:את נולי כפרעליו! שמות חיבה :מימי טולי מזל: אריה תאריך לידה : 25-7-1994

../images/Emo79.gif עונה ../images/Emo3.gif

כינוי: בתאלוש love אדמוש שם+שם משפחה: בת-אל יוסף אוהבת מהבויז:
אדם יוסף, [דמדושלי]
שמות חיבה: דמדושית, טולה מזל: דגים תאריך לידה: 22.2.94 זמר אהוב:
אדם יוסף
זמרת אהובה: מממ.. אין להקה אהובה [מן הסתם XD]:
גיים בויז
חברות טובות מהפורום: כולן
ממתק אהוב: שוקולד
יש חבר: לא פגשת את הבויז: לא
היית בהופעה: רק בשיר נולד
שיר אהוב של הבויז: "תני לי סיבה" משפט לחיים: מממ... "את החיוך תתני לכל אחד אבל את ה
רק לאחד המיוחד"
דמדושית יוסף היחידה

../images/Emo137.gif עונה :][:

כינוי: דושדושונת סקעת
שם+שם משפחה:מיכל מתן-תורה אוהבת מהבויז: דושדושון
כפרעליו [אדם מן הסתם] שמות חיבה: מיכלי, מיכלוש, פאקצה [חעחע סתם XD, לירון?! אל ת'פסי אותי במילה
] מזל: בתולה תאריך לידה: 12.9 זמר אהוב: הראל סקעת
וכמובן שאדם יוסף
זמרת אהובה: ---אין--- להקה אהובה: הגיים בויז כמובן
חברות טובות מהפורום: נממ את :] [סתוונית
], ספיר, לירון, לינוי, דילב ויש עוד
ממתק אהוב: שוקולד, דובונים ואממ הכל אבל אלה במיוחד
יש חבר: לא פגשת את הבויז: לא
היית בהופעה: לא
שיר אהוב של הבויז: הכי הכי?! אהבתי ממש ממש ממש את אשמור את לבי אבל כל השירים יפים :] משפט לחיים: הסוף תמיד טוב, ואם הוא לא טוב- זה לא הסוף! תמונה: [אני הוספתי
]

../images/Emo97.gifאופס....המשך

זמר אהוב:עידן יניב דנידין דניאל Akon Feat Eminem -[זה ששר את] Smack that זמרת אהובה: Beyonce - Irreplaceable להקה אהובה[מן הסתם XD]: גיים בויז!!!
חברות טובות מהפורום....כולם חמודות......
ממתק אהוב: קינדר בונו
יש חבר:כן
פגשת את הבויז:לא
היית בהופעה: בטח כבר יפסקתי לספור חחח
שיר אהוב של הבויז:אמממ שקט,תני לי סיבה :בונוני: כשתיתעיפי מהעולם רועש: אל תגידי לי חחחח
משפט לחיים : יש כמה : 1] תאוכל בשביל לחיות אל תחייה בשביל לאכול ... 2]חבר אמיתי רואה את העצב שלך בעניים לא כמו כל אשר שרואים תאושר בשפתיים
זהו!

Ninia Rebelde

New member
עונה

כינוי:Ninia Rebelde שם+שם משפחה:נופר כהן אוהבת מהבויז:שרונולי==>אוהבת ים... שמות חיבה:חחח זה מצחיק שולה וגם פעם הייתי נמוכה אז קראו לי קטנצ'יקית ועד היום השם הזה נדבק מזל:מאזניים תאריך לידה:23.10.90 זמר אהוב:הראל סקעת==>חולה עלייך.. זמרת אהובה:נטליה אוריירו להקה אהובה [מן הסתם XD]:גיים בוייז==>חולה עליכם חברות טובות מהפורום:כל הפורום חחח ממתק אהוב:מסטיק..בבוקר אני לא יוצאת מהבית בלי מסטיק.. יש חבר:אין פגשת את הבויז:לר היית בהופעה:כן שיר אהוב של הבויז:תני לי סיבה משפט לחיים:תמיד תחייכו גם שקורה משהו רע כי הכל לטובה

../images/Emo55.gifעונה..

כינוי:ליטלLOVEאושרי שם+שם משפחה:ליטל בן שבת אוהבת מהבויז:אושרי
שמות חיבה:ליטלי ליטוש,טילטיל מזל:עקרב תאריך לידה:19.11 זמר אהוב:ממ..אין מישו מיוחד.. זמרת אהובה: להקה אהובה [מן הסתם XD]:גיימביוז,מקפליי,סימפל פלאן.. חברות טובות מהפורום:ממ..מבחינתי כולן חברות שלי ממתק אהוב:גלידה יש חבר:לא כרגע פגשת את הבויז:בהופעה היית בהופעה:כה שיר אהוב של הבויז:תני לי סיבה משפט לחיים:"אל תאהב את מי שאתה משיג,תשיג את מי שאתה אוהב"..

עונה..

כינוי: דניאל LOVE חמי שם+שם משפחה: דניאל דמרי אוהבת מהבויז: אושרי..!! שמות חיבה: דני מזל: קשת תאריך לידה: 21.12.1993 (היום יומולדת..!) זמר אהוב: הראל מויאל (הוא הכי אבל יש עוד מלא..!) זמרת אהובה: מלא.. להקה אהובה [מן הסתם XD]: גיים בויזז חברות טובות מהפורום: ?? ממתק אהוב: סוכרייה על מקל..! יש חבר: עדיין לא.. פגשת את הבויז: לצעריי לאא היית בהופעה: חושבת שכן..,יש לי זיכרון קצר.. שיר אהוב של הבויז: בדרך למעלה.. משפט לחיים: "אל תיתן לפחד מכישלון למנוע ממך להשתתף במשחק"

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifעונההההההההההההההההה

כינוי: קרניתוש שם+שם משפחה: קרן אוהבת מהבויז: עעעעעעעעררררררררררןןןןןןןןןןןןןןןןן שמות חיבה:קרניתוש, קרנושה,קרנוש, קרנית, ועודדד מזל: גדיייייי תאריך לידה: 28.12.1990 עוד שבוע יומולדתתתתתתתתתתתת זמר אהוב: ערןןןןןןןןןןןןןןןן זמרת אהובה: אנייייייייייייייייייייייי להקה אהובה [מן הסתם XD]: דאאאאאאא גיים בויזזזזזזזזז חברות טובות מהפורום: כולןןןןןןןןן ממתק אהוב: שוקולדדדדדדדדדדדדד יש חבר: לא פגשת את הבויז: רק את אביחי שרון ואדם.... היית בהופעה: כןןן בבית שמש חחחח היה מזה מצחיק עם כל הפאשלות של שרון חחחחחחחח שיר אהוב של הבויז: אשמור את ליבייייייייייי משפט לחיים: כשיש הווה טוב אל תחשבו מה יקרה כשהכל יגמר! פשוט תהנו מיזה עד הסוףף

למעלה