להלהלהלהה [[:

../images/Emo118.gifלהלהלהלהה [[:

בנות שללי בגלל שהצטרפו מלא בנות החלטתי כמו תמיד לעשות שאלון כדי שכול אחת ואחת . אז השאלון הולך ככה.. כינוי: שם+שם משפחה: אוהבת מהבויז: שמות חיבה: מזל: תאריך לידה: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה [מן הסתם XD]: חברות טובות מהפורום: ממתק אהוב: יש חבר: פגשת את הבויז: היית בהופעה: שיר אהוב של הבויז: משפט לחיים: זהו, בנות אני אוהבת אתכן הכי הכי וותדעו שאתן בליבי תמייד אבל תמיד ! אווהבת סתוונית #

../images/Emo118.gifעונה לעצמי נהנה :p

כינוי:סתוונית סנדלר שם+שם משפחה:סתוונית במנולקר אוהבת מהבויז:שרוני ואדם שמות חיבה:סיתי,סיתוש,מה שבראשללכם מזל:קשת :]] תאריך לידה:23.11.92 השוכח נשככח זמר אהוב:הראל מויאל מללא יש זמרת אהובה:דניאל חחדשה יפפה :]] להקה אהובה [מן הסתם XD]:גייממבבבוייז חיחי חברות טובות מהפורום:כולןן אבל הכי הכי הדר,פולה,לב לב,לירוני,אוראל מללא כולן,שירה שירה מללא ממתק אהוב:שוקוללד יש חבר:ללא פגשת את הבויז:רק את ערן היית בהופעה:דא שיר אהוב של הבויז:תני לי סיבה משפט לחיים: תדע לאהוב את עצמך ככול שתיהיה קרוב אלייך . חח סתםם המצאתתי |:

סיתוונית?

נכון שרשמת שהכי הכי חברות שלך רשמת רק את: הדר,פולה,לב לב,לירוני,אוראל ומה איתיי? אני לא חברה טובה שלך? חח סתם סיתייי אני לא כועסתתת כל אחד שוכח ליפעמים.. אני לא כועסתתתת אוהבת אותך! מריה סנדלר.

../images/Emo205.gifסתוונית שליייי!!!

אני אוהבת אותךך!! כל פעם את באה לנו עם הפתעה חדשהה
כינוי: פה-לירונוש לנצח כנ"ל באייס.. שם+שם משפחה: לירון יהב אוהבת מהבויז:
א ו ש ר י
שמות חיבה: ליי? אממ.. לירונע, לירונה, לירוני, רוני [[לא סופר בעעע!!]], אממ.. זהוו
מזל: ת'אמת? אבל ממש ת'אמת? אינלי שמץץ!!
אני לא מתעסקת עם הדברים האלה
אני עוד מעט אבדוקק
תאריך לידה: 14.1.91 זמר אהוב: רן דנקר, אושרי חמי, הראל סקעת זמרת אהובה: שירי מימון, ריהאנה, בלינדה להקה אהובה [מן הסתם XD]:
ג י י ם ב ו י ז
חברות טובות מהפורום: דילב, ספיר, לינוי, רותע, שחף, סתוונית, בתאל, קסניה , קרן, אוראל, דושית, מיכל, קורל, נופר, נטלי, יש ה מ ו ן !! ממתק אהוב: צ'יפסס יש חבר: לא פגשת את הבויז: ממש לא
היית בהופעה: לא
שיר אהוב של הבויז: תני לי סיבה משפט לחיים: החיים תמיד לא הוגנים!
בנווות? לאב יו נשמות יפות שלי!!

|באD|אני בששוווק../images/Emo12.gif

בחיים לא שמעתי על מישי שלא יודעת מה המזל שלההה
חח יאוו את 14.1.91 אני 14.9.91 דומה

למעלה