להלהלהלהה [[:

עונה לשדרנית שלייי חח

כינוי:נולנוליתתת שם+שם משפחה:מריה סנדלר. אוהבת מהבויז:ש-ר-ו-ן סנדלררררר שמות חיבה:מריוש.. מזל:בתולה תאריך לידה:7.9.93 זמר אהוב: חח מה זאת השאלה הזאת?!נולייייייי ברור ששרון סנדלרררר היחיד והמיוחד שליי זמרת אהובה:בלינדה פרגרין סצ'ואל. להקה אהובה [מן הסתם XD]:חחח נכון מן הסתם גיים בויזזזזז חברות טובות מהפורום:אמ..כולן....אבל אני ירשום את מי שאני זוכרת...לירון,ספיר,סיתי שלייי,אורטל,דושית שלייי,סבינוש,דילבוש,נופר,שקדוששש,חני וחןןן,מורן,אוראלקרן,שני,מיכל,בת אל,שחף וזהו אני חושבתת בננות?!סוריי את מי ששחכתי פשוט אמרתי שאני ירשום רק מי שאני זוכרת ובכלל?אני אוהבת את כולכןןןןן וכולכןן חברות שלייייייייי אוהבת אותכן... ממתק אהוב:אמממ שוקולד יש חבר:כןןןןןןןן נולי שלי חחח סתם סתם לא... פגשת את הבויז:לאא
לצערייי היית בהופעה:גם לאאא
שיר אהוב של הבויז:יש 2 תני לי סיבה וכמה אהבה משפט לחיים:אמ..לא יודעת..חחח

../images/Emo137.gif חח חמודה

גמני לא פגשתי ת'בויז :[ וגם לא הייתי בהופעה.. חח צריך להתקשר לרוברטו האהבל ולהגיד לו שיביא אותם לאשקלון חעחע

MaStuLa76

New member
../images/Emo46.gif רק לי מותר לקרוא לה שדרנית..

אני המצאתי את זה. ביייז : \

האאא..

טוב סליחהההה
סליחההההה אני לא יקרא לה יותרר ככה... סורייי מקווה שאת סולחת לי.. מריה סנדלר.

../images/Emo15.gifמריייייייייייה ?!

תפסיקי להיות יותר מידי טובה! מספיק לבקש פעעם אחת סליחה
את לא הרגת מישו ואפילו לא העלבת מישו
אפילו סליחה לא צריך

MaStuLa76

New member
את תשתקי.

לבקש סליחה זה לא מעילה בכבוד או משהו ינעלללללל.. אבל מה אני מדברת בכלל לאחת שלא מבינה כלום מהחיימשלה ומושפעת ברמות מגעילות? ט'ח. ומריה? סלחתי לך כפרה. ולירון? לכי תצודי דגים בים חחחחחחחחחחחחחחח

MaStuLa76

New member
חחח רותם הדג Q;

לא רוצה,? לא צריך. אל תדאג אמר הדג. שירה רושמת הכל בצצצד,! D= חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo15.gifמה זב קשור בכלל ?!

דיברתי בכללי שהיא לא צריכה לבקש מכל אחד סליחה כאילו היא עשה משו רע וללא בגללך אלה בגלל שגם מקודם היא ביקשה ככה סליחה ממשי על כלוםם ואת מושפעת י'פקאצה

../images/Emo205.gifמריהה!!!

חחחח.. מותר לך לקרוא לה שדרנית אל תשימי על שירה
חחח.. ואת ממש לא צריכה לבקש סליחה!! לא עשית כלום לאפחדד!! מתה עלייך

חחחחחחחחחחחח טוב מעכשיו

אני לא מבקשת סליחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט ככה אני אין מה לעשות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיי באתי לרשום שוב סליחה חחחחחחחחחחחחחחח אני ילדה סתומה עזבווו אל תתיחסו ח

../images/Emo118.gifבנננננננננננננות [?!]

לא צריך לריב בגלל כינוי ועוד בשביללי חיחי כפפרות עליככככן זה בהחלט לא בריא :]] דדי יאללה כל אחת תמציא לי כינוי וגמרננננו ות'אמת אני המצצאתתי לעצממי ת'כינוי "שדרנית רדיו" אבל שיהיה |: שירה השתמשה בו ראשוננה סוורי ||:

למעלה