להלהלהלהה [[:

MaStuLa76

New member
משהו שאצל רק סיתוונית ../images/Emo6.gif

כל פעם שמצטרפות 2 בנות לפורום סיתוונית חייבת לפתוח הודעה: "בגלל שהצטרפו הרבה בנות אז כדי שנכיר אחת את השנייה החלטתי לעשות שאלון" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נשבעת לכן! תמיד היא ככה!

נכון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo210.gif

, חחחחחחחחחחחחחחחחח D ;;

MaStuLa76

New member
עונה,../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif

כינוי:MaStuLa76 שם+שם משפחה:שירה קבסה,:) אוהבת מהבויז:כבר לא כ"כ,אבל אהבתי את דומי ואושרי,[: שמות חיבה:אוווו,תתכוננו כי זה הולך להיות ארוך: שירו'ש\שירע\שירוצ'\שירצ'\שיק\שיקה\שיקשוקה\שושה\שוש\שישה\שירה'לה\שירקי\שירית\שירו\שושו\שישו
מזל:תאומים,:) [בגגל זה יש לי פיצול] תאריך לידה:7.6
זמר אהוב:מממ,יש הרבה:עברי לידר-דה באסט!
,הראל מויאל,רוני כהן[דנידין למתקשות]. זמרת אהובה:כבר אין. להקה אהובה [מן הסתם XD]:מיי כימכל רומנס
חברות טובות מהפורום:אני חברה של מי שחבר שלי,:) ממתק אהוב:סגידה ל-קליק
יש חבר:לא
פגשת את הבויז:לא. היית בהופעה:כה. שיר אהוב של הבויז: משפט לחיים:אל תדחה למחר את מה שאתה יכול לעשות היום,:) בייז.

MaStuLa76

New member
נכון P; ../images/Emo45.gif

יש להם שיר אחד מזה שקט,שמזה התחברתי אליו,:)

../images/Emo110.gifנצל"ש בנות כנסו!!!

חזרתי מהסרט עכשיו חח היה מזה כיף כמו אתמוולללל טוב אז אני יספר לכם הכול מהתחלה למה הלכתי שובב והכל חח קראו עד הסוף אז ככהה אמא שלי לא מזמן למדה נהיגה והמורה נהיגעה שלה אז יש לו בן שהוא בכיתה של אח שלי בקיצורר אז סתםם אבא שלו בקשר עם אבא שלי ועם אמא שלי כאלההה חברים וגם מהבן שלו שהוא בכיתה עם אח שלי אז הם מכיריםםם אזזז בקיצוררר יש לי תילד שלו באיסי אני לא מדברת איתו הרבה אבל לפעמיםם אז אתמול שהיה לי יומולדת אבא שלו זה שלימד את אמא שלי יתקשר להגיד לי מזל טוב חח איזה חמודי ואמרתי לו תודה וזההה בקיצורר אחריזהה אמא שלי דברה איתוו והיא אמרה לו שאמרתי לה שהוא יתקשר וזההה אז היא אמרה לו תודה שהוא יתקשר ושהוא יודע חחח אז מה הוא אומר לה??? הוא אומר לה מה היא עושה מחר? הוא עושה לאמא שלי תגידי לה עם היא רוצה ללכת לסרט עם אביאל הבן שלו הזה חחחחחחחחחחחחחחחחח וקלטו הבן שלא בכיתה ז' הכי קורע כאילו אני בכיתה ט' כאילו הוא בכיתה ז' כאילו מה הקשר???? חחחחחח הוא קטן ממני אז סתם בצחוק כזה הוא אומר לאמא שלי שילכו ביחדדד בקיצוררר אאממ שלי שאלה אותי ואני חשבתי בצחוק אני עושה לה עם הוא רוצה טוב חחחחחחחחחחחחחחחחח אחריזה הוא דבר איתי באיסי אמרתי לו איפה אבא שלך??? הוא קרא לוו ואז דברנוו הוא אמר לכו לסרט כרטיס עלי אביאל משלם חחחחח אז אמרתי סבבה מתאים חח והכול חשבתי בצחוקקק אבל הוא יתכון באמתתת בקיצור הוא אמר טוב יאלהה אז תקשרי מחר ותדברוו תגידו כברר מתי אז אמרתי לו טובבב מה אכפת לי חחח אז היום בבוקר שקמתייי אמא שלי דברה איתו ולא יודעת איךך אח שלי נדחףףף וגם אחותו חחח שתיהם בסוף באו איתנו גרררררררר חחח שלא תחשבוו שיש לי משו איתוווו הוא בכיתה ז' כן???? סתם בצחוק חחחח בקיצור אמרתי בסדר מה אני ילך עם ילד בכיתה ז' לסרטט שיבואו מה אכפת לי ואחותו גם חמודה וזה חחחח ולא יכולתי להגיד לו לא אני לא רוצהה אמרתי מה אכפת לי והלכתיייי בכייף חחחחח אז אתמול שדיברנו באיסי אבא שלו אמר רק אני והוא איזה צחוקים חחחחח בסוף הם באוו וגם בסוף אני שילמתי על הכרטיסים חחח אבל גם עם הוא היה משלםם היתי אומרת לו וזה זה לא נעים חחח פאדיחותתת טוב בקיצור אז היוום בבוקר הלכנו ארבעתינו לסרט וראינו תסרט אראגון אראגון זה השם של איזה נער אחד שמשחק שמה גרררררררררררררררררר איזה חתיך אמאלהההההההה איזה חתיךך יווו חח אנחנו יושבים כזה לראות פתאום אני רואה אותו אני עושה אעאעאע איזה חתיך וכולם נקרעים חחחחח באמת הוא מזה חיתךךך תראו תסרט סרט מזה יפההההה אהה ובהפסקה הכי צחוקים חחח נכנסו לסרטים אחרים וזה מזה קטעים עשינו ועכשיו הם באו עלינו ואני כמובן פעעע משלימה פערים חחחחחחח דברו איתי באיסי חולה עליכם=]=]=]
דמושית....

MaStuLa76

New member
../images/Emo6.gifבאמת?../images/Emo6.gif

חחחחחח אופס,?
אמרתי לעצמי "אוני לוי או רוני כהן,? נרשום כהן"
לא נורא P;

למעלה