להלהלהלהה [[:

......................

כינוי:דושונת שם+שם משפחה:עדי יוסף אוהבת מהבויז:דושוני שלי אדם.... שמות חיבה:דושונת דושי ויש אחת שקוראת לי נולי.............חחח לא אני אמרתי לה..!! מזל:דגים... תאריך לידה:16.3 בו הילדה הכי מתוקה יותר משוקולד נולדה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זמר אהוב:עידן יניב זמרת אהובה:דניאל---חברה של מייקל לואיס להקה אהובה [מן הסתם XD]:גיימבויז לייק דעעעעעעעעעעעע................ חברות טובות מהפורום:אני מדברת איתן באייסי אבל הן לא הכי טובות.... אני מדברת עם ביחושית נולית נולנולית ספירושLOVE גיימבויז5(זה באנגלית אין לי כוח לכתוב)ואני מדברת איתך סתווניתו'ש שילי ועם דושית זהוו... ממתק אהוב:מסיק יש חבר:אז זהו שאני כמו סתומה אמרתי לאחד כוסון לא.............. פגשת את הבויז:ב-1.1 בע"ה היית בהופעה:הייתי ושם נגעתי בכולם ודפקתי לדושוני שלי נשיקה על היד.............והייתי בנתיים ב-2 הופעות שיר אהוב של הבויז:"תני לי סיבה" משפט לחיים: אל תתני לנשיקה לטמטם אותך ואל תתני למטומטם לנשק אותך חחחחחח זה מה שהיה ליי בראשש...

עונה לשדרניתו'ש חחח סתווניתוששש../images/Emo13.gif

כינוי: נוליאושית (סנדלחמי-השם משפחה..) שם+שם משפחה:אוראל השם משפחה? עדיףשלא תדעו חחח :)) אוהבת מהבויז:אושרי ושרון מחושמלתת פשוט חולה על הצורה שלהםם שמות חיבה:של מי? של הבויז? אושייי
ונוליייי
מזל:מאזניים
תאריך לידה:באוקטובר.. זמר אהוב: אושרי?? חולעליוווו שרון?? עוד יותר חחח סתםם מתה על שתיהם
זמרת אהובה:אמממ....... דניאל בלייברג.. משו כזה..והראפרית שורטי.. להקה אהובה :אני בכלל לא מעריצה להקההה מה את חשה?! חחחחחח נראה לכם? נוו באמתת איזו להקה אם לא:הגיים בויז? חברות טובות מהפורום:מריה,סתוונית,דילב,שחף,לי,דנה,ספיר,ספירוש חמי,לירון,מורן וכו'..שכחתי חח סורי :(( ממתק אהוב:שוקולד-מכורררה יש חבר:לאא וגם לא היה חחח אין לי חבר ואף פעם לא היה ואני מעדיפה שימשיך כך עד גיל 14.. פגשת את הבויז:אממ.... לא היית בהופעה:לא לצערי
שיר אהוב של הבויז:הכללל בייחוד תני לי סיבה.. כמה אהבה.. שמחה..ואשמור את ליבי משפט לחיים:"אל תתאהב לחינם.." משהו כזה או שמשפט שקרעע אותיי שדילב אמרה:"למה יש לבבות על נייר טישו? כי האהבה שווה לתחת XDDDD" חחח קרעה אותי עם המשפט הזהה סיתוונית שלי?!?! מתעליך!!

../images/Emo182.gifוופס טעות!!

שמות חיבה:אוראלה,רלה,רלי,אור,אורוש, יש איזה מישו שאמר שמשמעות השם אור-אל זה:אלמווגג חחח שם מדהיםם לדעתי אלמוג.. אההה והתאריך? חח לא הבנתי.. תאריך לידה :10.10 סגידדדההה

../images/Emo182.gif אהה ושכחתי גם את..

בחברות הטובו.. שני,2 השירות,לינויייייי,ועודד... כל הפורום חברות'שלי!!

../images/Emo182.gif אהה וגם..

דושית-פלוריןן וכל הספיריותצ שיש כאןן אוףף אני שוכחת אל תכעסו עליי :((
ת בכן!

../images/Emo110.gifעונה=]=]=]

כינוי:דמושית שם+שם משפחה:ספיר קנפו אוהבת מהבויז:אדםםםםםםםםםםםםםםם שיכפרעליוו שמות חיבה:סאפ ספירוש דמושית סאפי...... מזל:בלועזי קשת ובעיברי גדי חחחחחחחחחח אני אוהבת יותר תגדי חחחחחח תאריך לידה:20.12.1991 זמר אהוב:אדם יוסף
זמרת אהובה:ראינה בלינדה וקצת את נינה חחחחח להקה אהובה [מן הסתם XD]:הגיים בויז כאילו חחח חברות טובות מהפורום:דילבעעע נויצה לירוני שחף ממתק אהוב:מסטיק יש חבר:לעע פגשת את הבויז:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא=[=[=[ היית בהופעה:כהההה שיר אהוב של הבויז:תני לי סיבהה משפט לחיים:זה לא בריא לחיות מתים מזה חחחחח סתאםםםםםםםםםםםםםםם אחלה שאלון סיתוש חולה עליך

../images/Emo110.gifאה וגם....

בחברות טובות איך שכחתי את שרשריות שלי רותעעע ומורני כפרעליהם חחח יש עודדדד אבללל אין לי כוח לכתוב את כולם סורייי יפותתת

../images/Emo39.gifעונה קצת באיחור

פטל חמי עונה=]] כינוי: פטל חמי
שם+שם משפחה: שני חמי-סנדלר=]]
אוהבת מהבויז:
כ ו ל ם
שמות חיבה: נוש,נושה,פטל,פטלולי,
מזל: אריה=]]
מלך האריות
תאריך לידה: 13.8.1992
זמר אהוב: דנידין,הראל מויאל והפורייקט של עידן רייכל...אההה וסקעת
זמרת אהובה: נינה
להקה אהובה [מן הסתם XD]:
ג י י ם ב ו י ז
חברות טובות מהפורום: כולן מקסימות=]]
ממתק אהוב: ה כ ו ל =]
יש חבר: לאא....
פגשת את הבויז: ב א ר ו ר
היית בהופעה: אכן כן =]
שיר אהוב של הבויז: "תני לי סיבה" השיר המועדף=]]
משפט לחיים: "אל תאוהב את מה שאתה משיג - תשיג את מה שאתה אוהב"
פטל חמי מוסרת נשיקות לכולןןן
=]]

../images/Emo110.gifדושיתתתתת

חחח ממי היתי צכה לעוף ליתארגןן ואז למסעדההה אז לא יספקתיי לכתובב את כולם!!!!! ותפסיקי לחשוב כה ברור לך שאת ה=חברה שליייי לאב יו

עונהההה:p

כינוי:טלוש לאהוב ערנושש שם+שם משפחטל אוליאל אוהבת מהבויז:ערנושש3> שמות חיבה:טלו,טולי. מזל:תאומים תאריך לידה:11.6 זמר אהוב:הראל מויאל,הראל סקעת,עידניי זמרת אהובה:נינט. להקה אהובה [מן הסתם XD]:חח גיים בויזז:) חברות טובות מהפורום:אממ אי לא מכיהר הרבהה,אז לינוי וספירר ממתק אהוב:במבהה יש חבר:אממ לאא פגשת את הבויז:לאא... שיר אהוב של הבויזתני לי ססיבה משפט לחיים:תעשו מה שבא ושטוב לכםם,בלי לחשוב מה חושבים עלכיםם:)

עונה לתוכהה שלי ../images/Emo3.gif

כינוי: נוני &נונץ& יוצור
שם+שם משפחה: לינוי עזרא אוהבת מהבויז: אושרי
שמות חיבה: נוני נונץץ ליןן לינוית הבנאית
מזל: קשתת
הכיי יפהה :)) תאריך לידה: 2.12.91 זמר אהוב: עידניי זמרת אהובה: נינה? להקה אהובה [מן הסתם XD]: הבויזז השקסיםם האלהה שלייייייי
חברות טובות מהפורום: יוצור רותי לירוני ספירית ביגלהה תוכה אוראליי מיכל מריהה :)) אויי לא זכרתיי את כולםם לא להרוג אותיי טוב?? ממתק אהוב: מסטיקקקקקקקקקקקקקקק
יש חבר: לאא :(( פגשת את הבויז: כןן אבבלל לאא אישי אישי עם לחבקק וזהה היית בהופעה: כןן
שיר אהוב של הבויז: כמה אהבהה הכיי שולט!! משפט לחיים: עם אין אנילי מילי

חחת דודה שלי קוראת לי לינוית הבנאית

חחחח ככהה אני גםם רשומהה להה באייסיי ושלאא תגידי שהיא ילדהה קטנהה. היא ממש לאא.. כיתהה ז'
:-ג היא חולהה על נינטטטטטטטטט :| חחח פעםם הלכתי איתהה מכותת בגלל שהיא דיברהה חרא על הבויז.. הראתי ליוצור את כל השיחה
:-ג גםם באייסי דיברתיי איתהה זבלל לה מי היא שתדבר אליהם ככה שאני לא יאכל אותהה.. היא יודעתת שאני יודעית ללכתת מכותת
פעםם הלכתי מכות עם בת דודה שלי חחח בחדר של סבא וסבתאא וואיי איך היא משכהה לי בשיערר היא צובטת מה זה חזקק אזז נשדכתי אותה ובטעתי בתת ובת דודה שלי הקטנהה אחותהה שאני פשוטט מתה עליהה עושה לאמא שלהה אמא אמא בואיי מכות מכות
וואיי בחיים שלי אני לא ישכחח את זה

למעלה