להלהלהלהה [[:

mzfoni

New member
בסדר לינוי , בסדר .

ככה את מרכלת עליי מאחורי הגב ??! טוב . |: חכי חכי אצל סבתא

חחח מה את עושהה פהה עליקק משעמםם לי

מצחיקהה אתת נראהה לי כל היוםם את פהה
תות מה את עושה פהה ?? חחחח אתת חושבתת שבאמת גובלין נכנסהה לפורום של נינט!?

../images/Emo207.gif+../images/Emo118.gifבשורה טוובה ורעה :[

נתחיל מהטובה אז ככה..אח שלי מצא לי את היומן להלהלהלה :]] והרעה היא שאני בסופו של דבר לא נוסעת לשרון ולא נעליים !

../images/Emo110.gifיה סיתוש.....

קודם כול שמחההה בשבילךך שמצאת תיומןןן ומאוכזבת שלא תלכי עליו=[=[=[ לנולי... לא נורא ממי יהיהו עוד יזדמנויות........

../images/Emo79.gif סתווניתוש...

שמחה בשבילך שמצאת את היומן כפרע.. ועצובה בשבילך שאת לא הולכת לשרון.. אבל כמו שדילב אמרה יהיו עוד הזדמנויות.

סיתי \=

לא נורא מאמי בסופו של דבר את תראי את שרוני 1930843908930 פעם [: , @ + ושמחה בשבלך שמצאו לך תיומן
אוהבת אותך ואם לא הבנת זאת לילוש חברה של שחף שדברה איתך בפון
לאב יו . @

חחח תמיד ראשונהה טיפשש שלי../images/Emo3.gif

אני מתהה עליךך .. כמהה זמן לאא הייתיי פהה אני לא רגילהה לא להיות על המחשבב מיום רביעי .. וואלייהה 3 ימים

גלו16

New member
עונה..../images/Emo3.gif

כינוי: גלו16 שם+שם משפחה: גל מסעודה (אל צחקוווו
) אוהבת מהבויז: כולם אבל הכי את אושרי שמות חיבה: גול , פרנקלין מזל: בתולה תאריך לידה: 18/9/1992 זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: נינה להקה אהובה [מן הסתם XD]: משינה חחחחחחחחח סתם גיים בויזז ברורררררררררר חברות טובות מהפורום: אני די חדשה ואנילא מכירה הרבה אבל הכי הכי התחברתי לדילב הפוני שלי ממתק אהוב: שוקולד יש חבר: היהה :( פגשת את הבויז: לא אחד על אחד אבל כן ראיתי אותם (דיברתי עם אושרי בפלא') היית בהופעה: כןן ברורר שיר אהוב של הבויז: בדרך למעלה משפט לחיים: "חייה ותן לחיות"

למעלה