שדח"ם.

Miss Naama

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif אחלה סימונים במחוך [:

היא נראית ממש חמודה ^^
מחכה להצללות
.

cecilia L

New member
קווי המתאר של השיער ממש-

- מוצאים חן בעיניי. אפשר בבקשה קישור את הבייס? אני חושקת בו כבר הרבה זמן^^

morusha

New member
הבייס השלישי שלי :)

~לא גמור~ ניסיתי ליצור בייס בגודל שאני אוהבת לעבוד עליו ושיהיה חמוד.. וזאת התוצאה
אני אעבוד על עוד פוזות בהמשך... תגובות והצעות יתקבלו בשמחה!

shanchan

New member
הוי הוא חמוד!

אני אוהבת את החיוך D: המ, מבחינת פרופורציות הידיים אמורות להגיע עד בערך לאמצע הירך, לגבי שאר הדברים שקשורים בפרופורציה אני מאוד לא בטוחה, אז פשוט חכי לתגובה של חנה.
הרגליים בחלקן התחתון לא נראות שוות בהיקף שלהן, הישרה נראית קצת דקה יותר. ואם כבר, אז כפות הידיים והרגליים נראות לי קטנות מדי באופן יחסי, אבל אולי זאת רק אני. :| הדבר העיקרי שמפריע לי הוא שהכתפיים נורא עגולות, כשבעיקרון מבנה של כתפיים אמור להיות הרבה יותר ישר. אבל באופן כללי מאוד אהבתי את הבייס, ואני אשמח לעשות עליו בובה כשתסיימי לעבוד עליו.

morusha

New member
תודהה!!

"חכי לתגובה של חנה"
אני כבר מעלה תיקון... שיניתי קצת את הרגליים.. ואני הרבה יותר מרוצה מהן עכשיו. אני חושבת שהן גם נראות יותר שוות מבחינת העובי.. את הכתפיים שיניתי ממש קצת.. הן עדיין קצת עגולות אבל אני אוהבת אותן עכשיו
ואת הידיים אני אסדר מחר, לא היה לי כוח

TheWingedPig

New member
מוצלח מאוד:)

הדבר הראשון ששמתי לב אליו זה הידיים הדקיקות מאוד. כדאי להוסיף להן קצת בשר, להאריך אותן ואת כפות הידיים עצמן בפיקסלים בודדים. החלק של השוקיים ארוך מדי יחסית לחלק של הירך (זה אמור להיות שווה באורך, מהתחת עד הברך ומהברך עד העקב). אם תקצרי את החלק הזה עד שיהיה שווה באורכו לירך, זה יהיה מעולה. כדאי להוסיף גם קצת בשר לכתפיים, ולהגדיל את כפות הרגלים טיפה... אני גם אשמח לצייר עליו בהזדמנות, הוא מאוד חביב:)

morusha

New member
תודה!! :)

את צודקת.. הידיים באמת דקיקות (זה מה שקורה שאני רואה את עצמי כל יום במראה..
) אני אתקן אותן מחר.. אני עייפה.. בקשר לרגליים.. הארכתי את הירך וקיצרתי את השוק כך שעכשיו זה נראה די שווה.. את כפות הרגליים אני אנסה להאריך גם מחר..

Miss Naama

New member
מסכימה עם ההערות לפני [:

חוץ ממה שכבר האירו לך, הדבר היחיד שממש הפריע לי בבייס הוא המחסור ב... לבן של העיניים
אני חושבת שהקשתית [או שמא זו הרשתית?
או שמא אני ממציאה מושגים בביולוגיה
], החלק הצבעוני של העין תופס יותר מדי מקום, וזה גורם לה להיראות קצת מוזרה. בכל אופן, ההצללות שלך נהדרות! ובאופן כללי הפרופורציות טובות. כל הכבוד, בייס זה ממש קשה [: והגודל שלו באמת ממש נוח <:

morusha

New member
תודה :))

בהתחלה, עוד לפני שציירתי את הגוף, עשיתי את הראש ענק וגם את העיניים ואח"כ כשהקטנתי הכל גם העיניים קטנו ואיתן גם הלבן בעיניים
... ניסיתי לסדר את זה אבל עד עכשיו לא ממש הצלחתי.. אני אנסה שוב כי זה באמת מוזר..

shanchan

New member
../images/Emo45.gif הרבה יותר טוב ../images/Emo9.gif

אם כי כפות הרגליים עדיין זקוקות להגדלה קלה לדעתי. :)

למעלה