שדח"ם.

דנדוש 3

New member
אהבתי!!

ההצללה והבגדים... רק... הבייס לא ממש אהבתי אבל חוצמזה.. מדהים מקסים משגע ומהממם...

Miss Naama

New member
וואו ../images/Emo2.gif|

השיער מעולה!
אהבתי ממש את החולצה השמאלית <<: אני חושבת שכדאי להצליל מתחת לשיער, אולי להוסיף טיפה פאות לחיים ולהוסיף קצת שיער במצח, ולעשות משהו עם הגבו ת, כדי לגרום לזה יותר להיראות כמו השיער שלה ולא כמו פיאה או משהו O: רק האוברול מוצלל קצת גושי, אני חושבת. אולי מעבר רשת בין הגוונים יעזור.. בכל אופן, הצללתי בצד את התפרים לפי הגוון של הג'ינס שהם נמצאים עליו ;; זה מזכיר את איך שמצלילים את הקווים המפרידים בשיער, עם גוון כהה יותר מזה שאת מפרידה ;; זה סתם רעיון <: דולי ממש חמודה <:

../images/Emo97.gifתודה רבה על התגובה ../images/Emo24.gif

שנייה אחרי שהעלתי נזכרתי ששחכתי הצללות על. אז עשיתי ולא העלתי עדיין
אני אתקן. תודה
הבייס מפה, אגב http://pupazzoso.altervista.org/

ga0

New member
חמודה!

איזו חמודה! באמת מאיפה הבייס? היא נראית קצת קרחת אבל השיער עצמו ממש יפה. אהבתי את החולצה השמאלית היא חמודה וצבעונית הדבר הזה עם הכתפיות ששכחתי איך קוראים יצא קצת פחות מוצלח... אני חושב שאת הפס האופקי עדיף לעגל עם הצורה של הגוף וגם את הכיסים כדי להצליל מחדש

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifזה כזה מתוק!!!../images/Emo99.gif

החלק של הג'ינס די חלק,ואין קפלים אבל אני בעצמי לא יודעת איפה צריך לשים קפלים בכזה בייס חחח

morusha

New member
איזה מותק!!!!

מסכימה עם התגובות שמעליי היא נראית טיפה קירחת... אבל חוץ מזה השיער ממש יפה!!! אהבתי יותר את החולצה השמאלית עם הפסים

דנדוש 3

New member
וואיייי.. זה כ"כ מתוק!!!!! ../images/Emo9.gif

אהבתי.. נדלקתי.. משגע... מטרף... חח...

ga0

New member
דולי לא גמורה...

אני צריך להצליל אותה אבל אני עצלן..... השמלה והנעליים לקחתי מהדולמייקר היפני הזה שכולם השתגעו ממנו לא מזמן.... וכן האור והצל בשיער הפוכים X.X כאילו איפה שעשיתי אור הגיונית היה אמור להיות צל אבל שיהיה....

ga0

New member
דרך אגב אני לא מצליח לזכור מאיפה הבייס

מישהו מזהה?

Miss Naama

New member
../images/Emo45.gif

http://ppkh.davidsonlinegallery.com/ אחד הבייסים היפים
הקווי מתאר נראים ממש טוב
אהבתי את השרשרת <: בקשר לשיער - כדאי להצליל את הקווים שמפרידים בין הקווצות של השיער - הסתכל נגיד על הדולי המעולה של דנה מהשדח"מ שעבר, היא הצלילה את הקווים המפרידים וזה ממש משפר את המראה ומדגיש את ההצללה [: מקווה שהבנת למה התכוונתי [:

ga0

New member
תודה רבה על הערות

אך איזה כיף שסוף סוף האינטרנט סודר ואפשר להגיב בצורה נורמלית! סיימתי להצליל את הדולי אבל שכחתי ליישם את ההערה שלך אז אני אעשה את זה ואעלה אותה לפורום!

למעלה