שדח"ם.

shanchan

New member
../images/Emo110.gifשדח"ם.../images/Emo110.gif

איזכור בייס חובה.
דולי אחת לשרשור.
לשרשר להודעה הראשית בלבד. -פשוט כי הקודם כבר לא קופץ.

היא ממש חמודה ויפה. ../images/Emo9.gif

תוסיפי קצת ברק בשיער ובחולצה... את יכולה להוסיף איזה קישוט בחצאית, או כיס או חגורה או משהו... תוסיפי צמידים...
תכלס היא יפה!

Miss Naama

New member
../images/Emo45.gif

באמת יוסיף אם תציירי לה כל מיני פריטים צבעוניים כאלו <: היא ממש חמודה.

Dandoka

New member
ממש מתוקה

הייתי מוסיפה לה איזה גרביונים אולי, סיכה בשיער.. והממ איזה צמיד אחד יכול להיות נחמד:) בשיער ובחולצה ההבדלי פלטות יותר מדי צפופים, לא רואים מספיק טוב את ההצללה- כדאי לדעתי לחזק את המקומות בצבע יותר כהה איפה שנופל הצל ולחזק בצבע בהיר יותר, אפילו גם כמה נגיעות של לבן- איפה שיש ברק- צמוד לצל. =) ממש חמודה

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifחמודה../images/Emo13.gif

החולצה די נצמדת לה על קווי המתאר של הבייס,וגם לא רואים את הקפלים,עוד 1-2 גוונים יעזרו פה
חמודה ^^

TheWingedPig

New member
האאא...שנתחיל בסבב התגובות?

כדאי מאוד להגדיל את ההבדלים בין הגוונים, ההצללה לא נראת מרחוק. בעצם כל הפלטה פה עם הבדלים ממש קטנים, וזה לא מתאים לבייס הקטן שבחרת. בשיער מאוד מומלץ להוסיף עוד גוון בהיר. גרביונים באמת יוסיפו מאוד. העקבים בנעלים נראים לא במקום (הרגל תסתיר את הרוב, ומה שייראה לעין יהיה רק החלק התחתון של העקב, והוא יהיה ממוקם יותר פנימה יחסית לכף הרגל. דולי חמודה, הייתי מוסיפה עוד קצת נפח בשיער:)

morusha

New member
היא ממש לא מעפנה...

היא חמודה!!! אני גם חושבת שאם תגדילי את הבדלי הגוונים בחולצה יותר יראו את ההצללה.. וגם היא די ריקה אז אני ממליצה לך להוסיף לה צמידים /גרביונים/ תיק.. או כל מה שבא לך...

cecilia L

New member
../images/Emo140.gifתודה על כל התגובות!

לקחתי לתשומת לבי, למישהי יש פלטה ורודה שתתאים?

shanchan

New member
בייס של ג'ייד.

אין לי רעיון אך להמשיך אותה, אז הנה לכן שיער.

../images/Emo97.gifוואו :O

היא פשוט יפהיפיה
אולי איזה בד שחור עבה שכרוך לה מסביב לגוף ונופל על הרצפה? או מחוך תחרה פרום שהחוטים שלו מתעופפים ברוח עם חצאית טוטו ונעלי פוינט שגם הן פרומות עם סטרים מתעופפים ברוח ובלהבלה? מדהים

shanchan

New member
תודה ../images/Emo23.gif

ממש אהבתי את התיאור השני למען האמת, אני אנסה לעשות משהו דומה.

Miss Naama

New member
אני אוהבת את איך שאת מצלילה שיער../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

ממש
הצבע גם ממש מתאים לעור [: הוהו, היא צריכה להיות פנטזיה
אולי כנפי פיה פרפריות בצהובכתום בהיר כזה, ושרשרת זהב על המצח עם אבן חן אדומה, ו, ממ, איזשהו בגד עם בד נשפך כזה ו... *ממלמלת* המ, כן P: השיער נהדר ^^

shanchan

New member
תודה. ../images/Emo23.gif

האמת שכנפיים זה די הדבר שאני הכי גרועה בו בעולם בערך, אבל אולי הגיע הזמן לעבוד על כנפיים באמת. נראה לי שאני אעשה כמה גרסאות לבגדים. :)

Dandoka

New member
מסכימה עם נעמה בקשר לרעיון ללבוש:)

כל פעם השיער של הבובות שלך נראה יותר טוב מהפעם הקודמת.. מדהיםםם!!!!!~#$)#@&%#$&

shanchan

New member
../images/Emo6.gif תודה. ../images/Emo23.gif

מי שמדברת אגב, השיער שאת עושה תמיד מדהים O:

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif כל כך בא לי להרוג אותך.

תעשי לה מחוך וחצאית מיני ש"יוצאת ממנו" (כמו של הבגדי ים ><" מקווה שהבנ תלמה התכוונתי) ומגפיים גבוהים עם שרוכים פרומים.

shanchan

New member
תודה ../images/Emo23.gif

אני אכן חושבת שאלך על מחוך תחרה ועל מוטיב של שרוכים פרומים כמו שהצעתן. :)

למעלה