שדח"ם.

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifזה כזה יפה../images/Emo99.gif

איזה סבלנות יש לך!
אני לא חושבת שלי היה כוח לשבור את הראש על מתאר שכזה.. כל הכבוד!! ^^ והשיער גם כן מאוד יפה

TheWingedPig

New member
השמלה והמגפיים נראים מבטיחים:)

בשיער, כדאי להוסיף צל באזורים שהיד שלה מצלילה על השיער...זה מאוד יוסיף.

ga0

New member
הוספתי! אני כבר אפרסם בשדח"ם הבא

כי זה לא קופץ

morusha

New member
ממש יפה!!!

השמלה והנעליים נראים מבטיחים!! יש לי רק בעיה קטנה עם הפוני כי הוא נראה קצת גושי... מחכה להצללות!!!

InvisibleTouch

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

"השמלה והנעליים לקחתי מהדולמייקר היפני הזה שכולם השתגעו ממנו לא מזמן...."
העניין בדוליז הוא לצייר את הבגדים בעצמך, ולא לגזור נעליים מדולמייקר [שמישהי ציירה, אתה יודע, הוא לא נפל מהשמיים], להדביק אותם על בייס ולקרוא לזה "דולי שלך". זכויות יוצרים וכאלה?:/

TheWingedPig

New member
סאפ...

אני חושבת שהוא התכוון לדולמייקר של ROIWORLD, ולא של קנדיבר...(לא כולם מבחינים בין יפני וקוריאני..נמנמ). ובמקרה כזה הוא לא גונב שום דבר...(ואני לא רואה גם איך אפשר לזהות אם מישהו גזר מגפיים מבייס אחד, הדביק על בייס בגודל שונה וגם בתנוחה שונה...)

ga0

New member
אוי וויי... לא לא הם רק מבוססים על הבגדים

מהדולמייקר לא לקחתי וגזרתי אותם.....

TheWingedPig

New member
מצטערת על אי ההבנה^^

אני חושבת שספיר טענה שלקחת את זה מדולמייקר אחר...שם זה דולמייקר של דוליז, עם פיקסלים (ששמו CANDYBAR, אם אתה מכיר). ומה שהשתמשת בתור השראה, זה דולמייקר קוריאני, ROIWORLD. עכשיו, כשאני חושבת על זה, קנדיבר גם קוריאני...נמנמ... לא חשוב:)

ga0

New member
כן על מהדולמייקר הזה קיבלתי השראה

לפחות עכשיו אני יודע שהוא קוריאני... לא הצלחתי לתת תשובה נורמלית כל היום כי האינטרנט שלי התטמטם את השמלה והנעליים כמובן שלא העתקתי והדבקתי ובכלל מדובר על דולמייקר שלא עשוי בפיקסלארט יש שם כל מני דולמייקרים שונים ואני לא מצליח למצוא את זה שבו הסתכלתי כרגע אבל אם אני אתקבל אני אתן פה קישור...

דנדוש 3

New member
ואיי..

השיער- מהממם!!! השמלה- משגעת.. השרשרת- מכשפת!! הנעליים- חמודות, אבל אישית צריך להדגיש נראה לי ייותא את הסוליה בכמה קטעים.. אבל.. בקיצור דולי מתוקה.. [האמת סתם רציתי למצוא מילים שאפחד לא יתאר... חחח..]

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif בייס של ג'ייד,לא גמורה

אממ.. אני לא הכי טובה בדוליז. אני צריכה מעט עזרה עם המחוך :( מישהו יכול לתת רעיון?

TheWingedPig

New member
היי לך:)

חסר שיער בצד השמאלי של הדולי (סימנתי בירוק), והוא גם צמוד מדי למתאר הראש, צריך להוסיף לו עוד נפח (ירוק). כשאת מחלקת את השיער לקווצות, תציירי אותן יותר דקות. בקשר למחוך, סימנתי לך דוגמא שלדעתי תתאים. שיפצתי קצת את המתאר בחלק של החזה (הוא לא היה מצוייר בצורה המתאימה). בעבודה עם כזה בייס קטן מספיק פלטה עם 4-5 גוונים, אחרת לא רואים את ההצללה, אז תיקנתי לך את הפלטות גם כן:) בכתום מסומן אזור שצריך להוסיף בו הצללת על, ותוסיפי הצללת על גם כשתסיימי עם הבגדים. ומומלץ ביותר לעבור בגווני האדום על הגבות שלה.

למעלה