שדח"ם.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

ויש לי בעיה קטנה עם אחד הגוונים בעיניים- התכלת שם פשוט זוהר! זה מציק לי בעין, לדעתי אם זה יהיה בגוון שלא זוהר, בוהק ומבריק- העיניים יהיו יפות יותר והפנים לא יזעקו כ"כ לצומי

morusha

New member
תודה!!

אני יודעת שהן לא הכי פרופורציונליות.. אבל לא הצלחתי לשנות אותן :/

TheWingedPig

New member
../images/Emo45.gifשיפור ניכר!

משהו קטן בקשר לעיניים - כשמציירים את הברק בעין, הוא נשאר באותו המיקום והכיוון גם בעין השניה, הברק לא אמור להיות סימטרי בשתיהן, אחרת זה נראה מעט פוזל.

morusha

New member
תודההה!!

עכשיו אני מבינה למה העיניים נראו לי קצת לא הגיוניות..

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזה יופי של בייס../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

הגוון של העיניים כמו שאמרו פה בהיר מידי ומציק לעין לטעמי. הידיים מתעגלות שכאלה,אולי אם תרחיבי את הכתפיים,אז הידיים יוכלו ליפול למטה ישר. החיוך ממש יפה
והצללה מעולה!

morusha

New member
תודהה :)

בקשר לעיניים שיניתי רק את הצבע האחרון הזוהר, כי פלטות אחרות לא נראו טוב.. ולא ממש הבנתי מה הכוונה בלהרחיב את הכתפיים והידיים יפלו למטה.

morusha

New member
שוב תיקון

שיניתי את העיניים והוספתי גם גירסה נוספת, הגדלתי את כפות הרגליים והוספתי שפתיים (שנראות מעט מוזר). אבל רק את הידיים אני לא מצליחה לתקן
ניסיתי להאריך ולעבות אותן אבל אז היא נראתה כמו שימפנזה, ובמיוחד יש לי בעיה עם כפות הידיים שאני לא מצליחה להגדיל וגם להשאיר אותן באותה הצורה..

TheWingedPig

New member
הכול נראה ממש טוב:)

נמנמ, אני מבינה שכבר לא מגיבים פה חוץ ממני?:/ טוב ,נו P: את צריכה עזרה עם הידיים? (אני יכולה להכין לך מתאר). שמחה שכיוונתי אותך עם העיניים:)

morusha

New member
כל הכבוד שלפחות מישהי מגיבה:)

ואשמח אם תכיני לי קווי מתאר לידיים במיוחד לכפות הידיים המעצבנות :[.. בתקווה שבכלל תראי את התגובה..

TheWingedPig

New member
ראיתי וקראתי:)

עכשיו אני מקווה שתראי את זה בעצמך... :/ עשיתי רק ליד אחת, כי אני מתעצלתP:

Dandoka

New member
ואווו!

איזה פרופורציות מצויינות, ועוד בתנוחה כזאת קשה!! ממש יפה! גם הכל מוצלל ממש טוב, כל הכבוד:) ממממ רק מפריע לי קצת שהאוזן שלה עצומה, חחחח ממ מקווה שלא מפריע לך, סתם רציתי לנסות לצייר עוד פנים לבייס, מקווה שתאהבי:) צירפתי את זה לכאן אחלה בייס כל הכבוד!

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifממש יפה!!!../images/Emo13.gif

הראש די קטן,ואם זאת בת,כדאי להגדיל לה את החזה. הצללות מיוחדות ^^

Dandoka

New member
אוי היא כזאת מתוקה!

ממש אהבתי את הרעיון והביצוע שלו, השמלה ממש יצאה טוב וההצללות נהדרות! כל הכבוד חנה! מממ רק בבלון בקצה למעלה השמאלי שלו הייתי מוסיפה עוד איזה שלוש נקודות ברק מחוברות כאלה (מבינה? "\) בצבע לבן.. כאילו חסר שם האור האחרון בפלטה. *וואייי חח בטח יצאתי מזה לא ברורה* בלעעע בכל אופן היא מקסימה:)

TheWingedPig

New member
האמת...

זה מאוד הסגנון שלך, לא? להוסיף ברק לבן? זה מאוד מאפיין אותךD: אז אני אשאיר לך את הבלעדיותP: תודה

למעלה