שדח"ם.

sha chan XD

New member
יאי D:

כ"כ חמוד! הצורה של הפוני מעט.. מוזרה :/ אני לא יודעת >< אולי זה סתם אני שלא אוהבת פוני גבוה XD בשמלה החלק העליון טיפה גושי.. O: משהו טיפה מוזר בהצללות בחלק התחתון- לפתוח את הפה בהשתאות ולהזהר שלא יצא רוק (המצב הקלאסי מול הדוליז בפורום הזה >>; ) ממש ממש חמוד D:

ga0

New member
ווא חמודה!!#!

ואוו דולי מעולה! לדעתי כדי להוסיף ברק לבלון כדי לקבל את המרקם של הגומי. יש קצת בעיות בהצללה של הסוודר והסרט, הם נראית קצת גושיים כאלה ממש אהבתי את המגפיים! והן את התלבושת הכללית שלה פשוט פפאו!! (אין לי שמץ מה זה אומר תשאלו את יב"ז)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifדולי ממש חמודה ויפה../images/Emo13.gif

ההצללה בבלון לא מובנת,אז הגדלתי בצייר,כשמגדילים זה נראה יותר טוב אבל בגודל הרגיל הצבע הכי כהה נגמ בצורה עיגולית כזאת בקצה,ואז הצבא הכי בהיר ממש קרוב אליו,זה לא מסתדר לי
החצאית ממש יפה,והצורה של הפוני באמת קצת מוזרה,אולי קצת גושית שכזאת,אבל ההצללה גורמת לזה להראות יותר טוב ישש בחולצה מן פיקסלים קופצים כזה,זה נראה שם כאילו החיבור קצת חתוך אם הבנת. לפי דעתי הסרט בשיער יצא מעולה

shanchan

New member
העיצוב מדהים, כהרגלך ../images/Emo9.gif

הרשתי לעצמי לשנות טיפה את הפלטה, בגלל ששמתי לב שבפלטות שלך יש הבדלים נורא גדולים בין הגוונים, ותמיד תהיתי איך הבובות שלך יראו אם ההבדלים יהיו קטנים יותר. לדעתי זה נראה טוב. :)

rotemi22

New member
מינוס 4 ^^

אני חושבת שהיא ממש ממש ממש חמודה. D: הידיים טיפונת ארוכות מדי... אבל טיפונת. :] היא ממש ממש חמודה.

ga0

New member
ואוו! 23

היא יצאה ממש חמודה! באמת יש בעיה קטנה בעיניים ובמיקום של הגבות והידיים קצת ארוכות מדי אבל היא עדיין ממש מתוקה

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזה גרוע?! זה מקסים!! ../images/Emo13.gif

המיקום של הברכיים לא נכון,צריך להגביהה אותם (ככה רושמים?! 0_0") וכן הידיים קצת ארוכות ^^ המיקום של הגבות צמוד קצת לעיניים. סכ"ה היא ממש מתודה

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gifהבייס מאד מאד חמוד ../images/Emo9.gif

הוא ממש יפה
מה שכן, רווח בין עיין לעין הוא עין אחת, והרווח בין העיניים הוא רחב מדיי חוץ מזה הוא ממש מקסים

דנדוש 3

New member
2

הפרצוף חמוד, אבל.. צורת עשיית הידיים דיי מעוותת... וגם הרגלים.. החלק התחתון, דיי מעוות.. בתכלס אם תשני ותעבדי על חלקים אלו זה יראה חמוד.. אבל ההצללות טובות..

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif יתאים

שיער ארוך , בערך עד המרפקים בצבע חום בהיר או שיתאימו שתי צמות בלונדיניות קצרות

cecilia L

New member
לדעתי,

תלתלים חומים כהים עד החצי של הגב, וביד היא מחזיקה קווצה אחת. או קוקו גבוה בלי פוני, גם כן חום כהה. :]

למעלה