adiasknazy

New member
הבגדים שלו שהייתי מוציאה מהארון...

עד לא מזמן גרנו באילת, במסגרת תפקיד של הבעל בשמירה על בטחון המדינה
פעם בשבועיים לערך , החצי היה עולה בטיסה צפונה במסגרת תפקידו ואח"כ כבר היה מנצל את העלייה לפגישת בשר קבועה (על האש) עם כמה חברים טובים..
בגלל שקשה לו להיות ליד מנגל ולא לקחת את העניינים לידיים, הוא היה מוצא את עצמו מהר מאוד אחראי על הנפנוף. עם מדים.
אחד החברים היה מרחם עליו ומביא לו לבינתיים איזה בגד שהוא כבר לא צריך.
אחרי כמה פגישות שכאלה קלטתי שבעלי המשיך לאמץ את הבגדים האלה גם בשוטף. נהיה די מביך להסתובב איתו שהוא לבוש בחולצה של "דוד חתוקה לראשות המועצה" ועוד כל מיני חולצות בחירות עתיקות.
מאז מפעם לפעם אני "מעלימה" אחת מהחולצות האופנתיות האלו : )
נשמח לחדש לו את המלתחה והפעם עם בגדים איכותיים : )

PoisonSnowFlake

New member
"אבל אלו מכנסיים אש!!!111111..."

כן כן. גם בן זוגי נפל למלכודת האימתנית של מכנסי הים הבוערים משנות ה-90. (או שמה ה-80'? לא ברור.)

to cut a long story short, אתחיל ואומר שכשהכרתי את בן זוגי - הוא נראה היה אדם נורמטיבי לחלוטין. לובש בעיקר שחורים מחמיאים ולא מתייחס כל כך לאופנות, דבר שלא הפריע לי - משום שהוא התלבש בצורה קלאסית תמיד.
יום בהיר ותמים אחד, קבענו ללכת יחד לחוף הים. נפגשנו בצומת הקבועה, ובאמצע אוגוסט, בפעם הראשונה בחיי - חשכו עיניי..
הוא היה לבוש בגופייה לבנה (בלויה אך מתקבלת על הדעת), ובמכנסי ים עד מתחת לברך, מעוטרים בלהבות בתחתית המכנס.

מיותר לציין שחשבתי להיפרד ממנו באותה השניה, אך לצערי התאהבנו ואנו חיים עד היום באושר ואושר (כן, לא עושר.. אנחנו צריכים את תווי הקניה!
), כשמכנס האש עוד יושב לו בארון ומאיים לצאת ולערער את יחסינו שוב.

תודה למי שקרא

בעלך במקרה חיפאי?

לידיד שלי יש חבר שהיו לו פעם מכנסיים כאלו, וכדי להוסיף חטא על פשע - גם חולצת חוף תואמת...

mikej007

New member
הרגלי הלבוש המפוקפקים של בעלי

בואו נתחיל בגילוי הנאות שבעלי החמוד והיקר הוא איש קבע בצבא כך שמרבית השבוע הוא עוטה על עצמו מדי ב׳ עתיקים ומהוהים שעברו 100 כביסות יותר מידי..מי המזוכיסט שעיצב אותם למה מישהו חושב שבן אדם צריך 9000 כפתורים בחולצה??? מי עניין החורים מתחת לבית השחי..נגמר החוט???
. ההזדמנויות שלו להראות נורמלי וכאחד האדם הם בסופי שבוע אבל גם שם הוא מפליא בשילובים הזויים בואו נתחיל בנעלים החביבות עליו נעלי ספורט.... לא יעזרו כול ההרצאות שנעלי ספורט נועלים רק כשעושים ספורט או במקרה שלי בשיעורי התעמלות ביסודי זה פשוט נוח לו!! לחוצפן! וזה אחרי שגמלתי אותו מהקרוקס..מזל שהוא האמין שהן יצאו מהחוק...חחח
אפשר להמשיך במכנסיים... בקיץ שעבר עשיתי את טעות חיי ורכשתי לו ברמודה עם גומי משל היה בן 70 והוא התאהב בהם קשות!! לא שיחרר אותם רק חסר שהיה מוסיף לי פאוץ והייתי קופצת מהחלון.. לא הייתה לי בררה ובאישון לילה הם נאלצו לעזוב את הבית ללא היתר כניסה חזרה...
והדובדבן שבקצפת הטופים.. נורא חשוב לחמוד שלי להזכיר לכולם שהוא סיים טירונות ב12/98 וקורס קצינים ב 1/00 ולכן החולצות והקפוצונים עם שלל האיורים המתוחכמים מלוות אותנו כנראה שלשארית חיינו...

לבסוף נשמח להתחדש בשוברים אולי בזכותם יחסכו ממני כמה שערות לבנות בעתיד..

דגמ"ח?!?!?! לדייט?!?!!

מאז שבן זוגי ואני ביחד (כבר 4 שנים :) ) המלתחה שלו השתפרה ממש, בזכותי כמובן! והוא גם התחיל לקנות המון בקסטרו (שוב בזכותי) כך שהוא ממש ישמח לקבל תווי קנייה לשם.
אבל במהלך השנים נאלצתי לצפות בו לובש בגדים הזויים ומוזרים, ועדיין מדי פעם יש לו איזו מעידה.
אם זכרוני אינו מטעה אותי, הבגד שהוא לבש שהכי זיעזע אותי, היה באחד הדייטים הראשונים שלנו. מכנס דגמ"ח (!!) שחור וארוך עם מלא כיסים גדולים ומיותרים כיאה לדגמ"ח. מה אתה רוקיסט? פאנקיסט? תיכוניסט? כמובן שהדגמ"ח הזה כבר ז"ל!

loola28

New member
הגבר שלי, הטעם שלו!

עברו שש וחצי שנים מאז הכרתי
עלם חמודות ומיד התאהבתי
בחור שחום, מקסים ודי שרמנטי
טיפוס מדהים ולא פחות חשוב רומנטי
הכרנו, זרמנו היה פשוט מושלם
החלטתי שזה הבחור לעולמי עולם
אך עוד לפני שהתחתנו כדת וכדין
ואני נזהרת מהאשמות בנושא כה עדין
אהובי התחיל להרגיש די בטוח
ועף על עצמו כמו עלה עם הרוח
יום אחד הגיע עם חולצה צמודה ורודה
ולרגע חשבתי שעבר צד אני מודה
אך חשבתי לא נשפוט על מקרה אחד
בכל זאת הוא אהוב לבי הוא האחד
ואז לא חלף לו בקושי שבוע
הגיע מר בחור עם ג'ינס משופשף וקרוע
כזה שלא משאיר שום מקום לדמיון
עיניי יצאו מהחורים בשל אותו החיזיון
זרקתי הערה ככה בקטנה רמז פצפון
אך את הרמז לא תפס והעיף כעפיפון
אבל שיא השיאים עוד נרשם לפניי
חבל שמצלמה לא תיעדה את פניי
כשנפגשנו לרגל חגיגות יום האהבה
והוא הגיע עם וסט ששמר מתקופת הצבא
כולו נפוח מגאוות יחידה
ולי הוא נותר בגדר חידה
ובאמת שניסיתי מהשלל להיפטר
אך הוא נעלב ונפגע אף יותר
אפילו ביקשתי בקטנה מחברים לעזור
אך כלום לא הועיל הגבר עקשן כשור
אז החלטתי להתעלם מזו הצרה
אוהבת ובשל כך אין לי כל ברירה
אז מה אם הגרביים מזמן לא תואמות?
אז מה עם התחתון קטן בכמה מידות?
אז מה עם הג'ינס ירוק זוהר ומלא קרעים?
והחולצה הוורודה מעוטרת בהדפס פרפרים?
ויש את הגופייה עם החורים שלובש ללא היסוס
והחגורה החומה המזעזעת עם האבזם של הסוס?
בסופו של דבר שילבש כל מה שהוא רוצה
העיקר שאהובי היקר יהיה לגמרי מרוצה
אבל ביננו אם יש לכך עבורו ערך סנטימנטלי
אז אולי גם אני אתחיל ללבוש כל מה שבא לי? ;)

לבחור אחד?

היום בדיוק עשיתי סדר בארון ושמתי בשקית כמה חולצות שעבר זמנן,
והגנבתי לשקית גם חולצת פולו בפסים רוחביים שחור כתום.
שזה צבעים בסדר, כן? אם אתה הדבורה מאיה!

גרבי ספורט שחורים שהגומי שלהם רופף, יש בהם חורים (אבל הם הכי רכים ככה)

חולצות טריקו מיום ספורט משרדי עם כיתוב המשרד. שוב, בצבע כתום-התנתקות...

הכי שנות ה-90

היי
בעלי האהוב חתיך וחמוד הוא... אבל...
הלז...הבעלי שלי, מחזיק באדיקות, בנאמנות ובקנאות - חולצת צווארון סיני !!! כן כן מה ששמעתם - צווארון סיני! החולצה שמשדרת "אני רוצה להתאבד בחנק", החולצה שאומרת "יש לי ראש גדול ואני רוצה להבליט אותו עוד יותר", החולצה שאומרת "כולם שימו לב אליי, יש לי גורגרת...", הצילוווווו

אני דורשת להחזיר את הצווארון הסיני לסין!!! לאלתר!!!

סרבל טיסה מסריח + מכנסיים של המפקד של הבת

הזוי אבל לגמרי אמיתי והתקשיתי לבחור מבינהם לכן קבלו את שני הסיפורים

1. סרבל טיסה צבאי מסריח ולא מכובס שנשאר כפי שהוא אחרי הטיסה האחרונה של האיש במילואים ( ומזכרת ל27 שנות טיסה צבאיות) כולל סמלי הטייסת כנפי טיסה דרגות ושם .
ריח מצחין נודף מהסרבל הזה שהוא לא מרשה לי לכבס כי בכל פעם שהוא מתגעגע לטייסת הוא הולך ומסניף את ריח דלק המטוסים הישן וזו גם הסיבה שהסרבל הזה קיבל מדף משלו בארון כדי שלא יבוא במגע עם שום בגד אחר .
ביקשתי עשרות פעמים לכבס אותו והאיש לא מסכים כי לטענתו כל מה שכייף בסרבל הזה זה הריח שדבק בו .
איכס!

2. מכנסיים של המפקד של הבת שלנו שהאיש אימץ ולובש בכל הזדמנות..
וזה הסיפור:
כשהבת שלנו סיימה קורס בצבא ולקראת מסיבת הסיום הלכו החניכים לבקר בבתים של המפקדים "ללא ידיעתם" כדי לשוחח עם הוריהם ולהשאיל מהם בגדים כדי לחקות אותם.
אחרי שנגמרו החיקויים הילדה הביאה את הכביסה הצבאית שלה הביתה ובתוכה גם מכנסי הספורט שהשאילו מהמפקד במטרה לכבס אותם ולהחזיר אותם נקיים.
מכיוון היא שכחה לעדכן אותי ומכייוון שראיתי מכנסיים במידה של אישי היקר הנחתי אותם ליד הבגדים הנקיים שלו

האיש היה בטוח שקניתי לו מכנסיים ( למרות שהם לא חדשים)אימץ אותם בשמחה ואמר שהם המכנסיים הכי נוחים שיש לו.
כשהבת שלי חזרה בשבת היא נדהמה לראות את אבא שלה לובש את המכנסיים שהיא צריכה להחזיר למפקד אבל אבא שלה שכבר היה מאוהב לגמרי במכנסיים הללו אמר לה שתגיד למפקד שהוא לא מחזיר את המכנסיים ושהוא רוצה אותם ומוכן לשלם עליהם כי הם המכנסיים הכי נוחים שהוא מכיר.

לא מדובר על מכנסיים חדשים או ממותגים אלא על סמרטוט ישן מהשוק שאין לי מושג איפה אפשר להשיג .
מפה לשם - המפקד כנראה שמח להיפטר מהסמרטוט הזה ואבא קיבל אישור להשאיר אותם אצלו והילדה אמרה " לא מספיק שאמא שלי פאדחנית עכשיו גם אבא שלי התחיל לעשות לי פאדיחות".
ועד היום בכל פעם שהיא רואה אותו לובש את המכנסיים האלו היא מגחכת בבוז על הסמרטוט שהוא לובש ומאוהב בו אבל זה לא מפריע לו..
אלו המכנסיים הכי נלבשים שלו בבית

Dr T noki

New member
גדול!
(שני הסיפורים)

רק אני מתלוננת על תחתונים שיש בהם יותר חורים מבד, משנות השמונים, שהאיש מתעקש לא להשליך לפח בטענה שהם הכי נוחים והכי מאווררים?

טובה53

New member
הגבר שלי מתלבש קלאסי ויפה

כל כך יפה עד שלי יש אתגר לעמוד בסטנדרט.
יש לי 2 שאלות.
1. FITTED לגברים - כלומר פנסים בחולצה - ובעברית מתפרים. בעד או נגד?
2. בקולקציה המדוברת החדשה ראיתי חולצה - לגברים - עם כיווצים בשרוול. האומנם?
אין לי מה להעיף לו מהארון. אני אבין אם יזכה הסיפור על המכנסיים של המפקד של הבת ... סיפור מנצח...

sofi2341

New member
הפריט הכי לא אופנתי בארון של בעליי...

אז ככה אני נשואה לקצין משטרה שרוב הארון שלו מלא במדים
אבל יש זוג מדים אחד ובלוי שהאדון לא מוכן להחליף למרות כל המדים החדשים וזאת כיוון שהוא קיבל אותם מהמפקד שלו שנפטר ממחלה קשה אני מבינה את האמפטיה ואני מלאת רגש אין לי בעיה לא לזרוק אבל למה ללבוששששששש משהו דהוי וקרוע...
כנראה שלעיתים יש דברים גדולים יותר מחולצת סוף מסלול או איזה נעליים של דוד או דודה
למרות שהייתי מתה להעיף ושלא ילבש יותר הלב לא נותן לי לפגוע לו במקום כלכך רגיש
אבל בעזרת השובר אולי נלביש אותו קצת יותר יפה בימים שהוא כבר בבית....ונפנק אותו באופנתיות.

sofi2341

New member
רוצה להעיף מהארון של בעלי אבל הלב לא נותן

אז ככה אני נשואה לקצין משטרה שרוב הארון שלו מלא במדים
אבל יש זוג מדים אחד ובלוי שהאדון לא מוכן להחליף למרות כל המדים החדשים וזאת כיוון שהוא קיבל אותם מהמפקד שלו שנפטר ממחלה קשה אני מבינה את האמפטיה ואני מלאת רגש אין לי בעיה לא לזרוק אבל למה ללבוששששששש משהו דהוי וקרוע...
כנראה שלעיתים יש דברים גדולים יותר מחולצת סוף מסלול או איזה נעליים של דוד או דודה
למרות שהייתי מתה להעיף ושלא ילבש יותר הלב לא נותן לי לפגוע לו במקום כלכך רגיש
אבל בעזרת השובר אולי נלביש אותו קצת יותר יפה בימים שהוא כבר בבית....ונפנק אותו באופנתיות.

שלושה זוגות קרוקס בצבעים מזעזעים בעיני,

זוג כתום, זוג ירקרק וזוג צהוב. הוא לא מוכן להיפרד מהם ואני לא מוכנה לצאת איתו מהבית כשהוא נועל אותם.
הוא סיפר לי את כל ההסטוריה שלו עם הנעליים, לפניהם היו לו שלושה זוגות בדיוק באותם צבעים שהלך איתם עד שנשחקו.
אני מבינה שהוא לא יזרוק אותם לפח לעולם וימשיך לנעול אותם, לא אצליח לשכנע אותו שזה הדבר המכוער ביותר שקיים בעולם בעיני. זה נוח לו וזה כל מה שאכפת לו. למזלי זה לא הדבר היחיד שהוא נועל, אחרת כבר מזמן לא הייתי שם.

meedas

New member
פליסים... ים של פליסים

רגע לפני שהחורף חוזר והם יוצאים מהארון לסיבוב נוסף, הייתי שמחה להעלים את כולם ולפנות מקום בארון לביגוד עליון "קצת" יותר מחמיא/אופנתי/הולם ואם זאת נוח ומחמם.
בגזרת המכנסיים כבר חל שיפור - הטרנינגים ששימשו אותו 24/7 (כן, כולל בעבודה) הוחלפו באסופת ג'ינסים, דגמ"חים ומכנסי בד מחויטים. אבל החלק העליון מצריך עוד הרבה עבודה. המממוווןןן עבודה

mitmit11

New member
חולצה ומכנסיים בצבע ורוד-סגול מהודו

בהשראת המקום הוא רכש (טרום נישואינו) חולצת T בגווני סגול-ורוד מתחלפים עם סמל ה"אום"
זו החולצה....

בגלל ערך סנטימנטלי הוא לא מוכן שהיא תעוף ואפילו לבש אותה כמה שנים אח"כ לאירועים מיוחדים (הופעות וכו', לדעתי היא לא ראויה אפילו לפורים...). ה"יופי" הזה בא עם מכנסי ניילון בצבעים תואמים שהוזמנו במיוחד אצל חייט. go figure....

מלחמות כבר לא קורות בחורף

הגבר שלי חתיך וגבוה ויש לו זוג רגליים ארוכות-כות-כות שבסופן זוג סנדלים כעור. "מה הבעיה?", אמר לי אחיו כשהתלוננתי בפניו, "תזרקי אותן." הבעיה היא שאם אזרוק אותן הוא פשוט יקנה זוג סנדלים כעור אחר. לא. אני צריכה תוכנית טובה יותר. מהודקת. כזו שלא תהיה לו ברירה והוא יאלץ להיכנע ולרכוש זוג כפכפים נורמלי, כמו כל הגברים. אבל כפכפי אצבע לא נוחים לו ועם נעליים סגורות חם בקיץ. מזל שהחורף מתקרב. אולי עד הקיץ ימציאו עבורי פתרון. "מה יהיה עם החולצות האלו שהוא לובש?" ממשיך גיסי ומקשה. "עזוב אותי." אני אומרת. "חייבים לבחור את המלחמות."

רוצה להעיף לבעלי את המכנס הגבוהה עם חגורה

שקנה מאברהם העיוור משוק הכרמל בא לי למות שהוא לובש אותו או שהוא לובש קפוצו'ן בחורף אולי שסבתי היתה בגיל 40 {היום היא בת 96 }והכי קטע שאני שמה בשקית לזריקה והוא מחזיר בטענה שחורף הבא הוא יתרום אותו אשמח לרענן לבעלי התימני והמתוק את המלתחה!!!

למעלה