liata17

New member
ביזיון בארון!!!!!

יש לי בעל יקר ומקסים בעל גוף חטוב ונהדר, אבל!!!!!!!!!
הוא לא ניחן בטעם טוב בבגדים בלשון המעטה...
יש לו חולצת פלנל משובצת בגוון של ירוק וכחול, מזעזע!!!
יש לו חולצות טריקו צמודות דהויות נורא מימי התיכון!!!
יש לו חולצה לבנה עם כתם בגב והוא טוען שכל עוד הוא לא רואה את הכתם זה בסדר ללבוש אותה!!!
יש לו מכנס קצר מכוער! מניילון שנסגר

עם סקוטץ..
בעלי זקוק בדחיפות למייקאובר...
תודה!

בגד הים של בעלי

אני מכירה את בעלי למעלה משלושים שנה.
ראיתי תמונות שלו בים עוד לפני שהכרנו כי הוא שומר אותם כמובן .

הוא קנה אותו לפחות לפני 35 שנה

לפני חודש נסענו לחופשה שוב התחננתי שילך לקנות בגד ים חדש
אבל הוא - מסרב!!!

הבת שלנו אמרה לו שבגד הים הזה שייך למאה הקודמת
או אולי מתקופת הדינוזאורים והוא עדיין מסרב להקשיב.

אני לא מעזה לזרוק אותו כי אני עלולה למצא את עצמי על מדרגות הרבנות.
אולי הפרס הזה ישכנע אותו!! (וזה גם... אחלה נושא לרשומה בבלוג שלי.
)

תמונה אמיתית מצורפת!

חולצה עם התמונה שלי..

מאז שהכרתי את בעלי יש לו חולצה שכבר לפני 13 שנה שהכרנו היתה מסמורטטת..
בפעם הראשונה שאמרתי לו שצריך לזרוק אותה הוא אמר שאין שום מצב שהוא זורק אותה כי "זאת חולצה עם התמונה שלך"..
אני אומנם לא תופסת מעצמי מי יודע מה...אבל אני בטוח יותר יפה..
ומאז כל פעם שהוא לובש אותה זה מתחיל במשפט "תראי צ'אפי..אני לובש את החולצה עם הפרצוף שלך"...

shifrutm

New member
"כאבן שאין לה הופכין"

אז כך ב31/10 אנו נחגוג 24 שנות נישואין. אבל בעלי אינו מוכן לוותר על חליפת החתונה חחח. פריט שאז עלה הרבה אך גם תופס מקום נכבד בארון. החליפה יכולה להוות דוגמה מצויינת לפתגם כאבן שאין לה הופכין. הייתי שמחה מאוד להעלים אותה, או לפחות להעבירה דירה לארון חדש.

אמיר6969

New member
חולצת סוף מסלול של בעלי מהצבא בלויה וקרועה...

חולצת סוף מסלול של בעלי מהצבא בלויה וקרועה...
שבשמחה בעלי יוכל להשוויץ בה מול השמיכה והכרית בתור פיג'מה,אבל לא בתור פריט לבוש אופנתי בחתונה האקסלוסיבית רבת המשתתפים של אחותי הקטנה...

יפעתוש14

New member
שמישהו יציל אותנו!!

זוכרים את הסווטשרים האלה של פעם שהיה כתוב עליהם
FOX
בענק באמצע?? (אני אישית מקווה בשבילכן שהצלחתן להדחיק את התקופה הזו)
אני נשבעת שבן הזוג שלי רק מחכה לחורף בשביל ללבוש את א הפריטים (!!) המזעזעים האלה
ואם לא ציינתי את החלק הכי חשוב - הוא בן 33 !!!!!!!!!
ניסיתי יותר מפעם אחת לשים איתם בכביסה סריג אדום שלי שמוריד צבע....אך ללא ההצלחה
זו מצוקה, אני לא מוכנה לצאת איתו מהבית בחורף
עזרתכם נחוצה כאן

avibr95514

New member
מחליפה לו את הבוקסר

אני הייתי מחליפה לבעלי את הבוקסר שיש לו מהאקסית שלו כבל למעלה מ-15 שנה

רומי58

New member
אופנה מהמאה שעברה

כשהתחתנו , בעלי היקר הביא מבית הוריו כמה "פריטי אופנה" מהמאה שעברה. זה התחיל עם "מעיל הדובון" אותו הוא תלה בדיוק באמצע הארון.
(כנראה הסנטימנטים שלו לצבא או שמה ירד לפתע שלג בפתח תקווה?!)
אפודה ירוקה מהקולקציה שסבתה לו סרגה, בנקודות וכמה דובונים. מתאים לליצן של פורים.
בעלי בחור ממוצא אשכנזי , הפתיע אותי במיטה שקנה פיג'מה "טורקית/ערבית" איום ונורא. פסים (כחולים, לבנים ושחורים)
ופרחים (קטנים סגולים) לאורכה ולרוחבה.
"הסנדלים התנכיות", בלעדיהן הוא לא יכול לחיות... פעם היו חומות. מאז הפכו לצהובים דהויים, ישנים. אבל בעלי והסנדלים לא נפרדים!
פעם אחת ,יצאנו לאיזה טיול רגלי בשמש וחשכו עיני. בעלי חבש איזה כובע טמבל מתקופת הפלמ"ח . (כובע חקי שחוק עם שרוך ארוך לקשירה בצוואר)
רציתי כל כך לזרוק לו את הכובע ואמרתי: "ככה עם הכובע הזה אתה יוצא? אתה דומה לאיזה יענקל'ה , מוכר ספרים משומשים"!
בכל זאת במשך השנים הצלחתי ללמד אותו כמה טיפים "איך נשים אוהבות את הגברים שלהן לבושים" .
לעשות סדר בין הבגדים והמדפים. אני עדיין מוצאת מידי פעם פריט או שניים שאותי "מזעזעים", מיד לשדרוג אופנתי הם נלקחים!

יפעתוש14

New member
תצילו אותנו!!!

זוכרים את הסווטשרים האלה של פעם שהיה כתוב עליהם
FOX
בענק באמצע?? (אני אישית מקווה בשבילכן שהצלחתן להדחיק את התקופה הזו)
אני נשבעת שבן הזוג שלי רק מחכה לחורף בשביל ללבוש את א הפריטים (!!) המזעזעים האלה
ואם לא ציינתי את החלק הכי חשוב - הוא בן 33 !!!!!!!!!
ניסיתי יותר מפעם אחת לשים איתם בכביסה סריג אדום שלי שמוריד צבע....אך ללא ההצלחה
זו מצוקה, אני לא מוכנה לצאת איתו מהבית בחורף
עזרתכם נחוצה כאן

PantherettePitz

New member
אם חייבים לבחור דבר אחד...

כשעברנו לגור יחד לפני החתונה, התעורר הצורך למצוא מקום לבגדים שלי. לכן, פתחנו במבצע ניפוי הארון של בן-זוגי (מבצע שאמא שלו עודדה בהתלהבות ואני חושדת שהשאירה לבת-זוגו העתידית מתוך ייאוש...).
היה קשה ויש הרבה פנינים לספר עליהן, אבל חולצה אחת אני לא אשכח: מהארון יצאה חולצה שהייתה פעם לבנה (כזו שאמורים ללבוש מתחת לחולצות כפתורים) והיום נהנית מצבע צהוב-ירקרק-זיעה באזורים אסטרגיים (
), שבתי-השחי שלה קשים מרוב כביסות ומשקעי מלח, ומשובצת באזורים פרומים ומחוררים אקראית. ברור שחולצה כזו, שהיא סתם חולצה לבנה ולא מעניינת ולא איזו חולצת מסלול מביכה-אבל-עם-נוסטלגיה, אין בעיה לזרוק, לא?
אז... לא! בסצנה שנחקקה בראשי לעד בעלי זינק מהצד השני של החדר והשתטח על החולצה בגישת "אם את רוצה לפגוע בה תצטרכי לפגוע בי קודם", התעקש שזו, החולצה הלבנה-לשעבר הזו הספציפית, היא חולצה שהוא מאוד אוהב וקשור אליה רגשית ושאני לא יכולה להמשיך לזרוק לו בגדים מהארון *סתם בלי סיבה*

הייתי מעדיפה לא להשתתף בתחרות הזו ולהיות יכולה לספר שהחולצה מצאה את מקומה בפח (אפילו לשקית הסמרטוטים שלנו היא לא ממש ראויה), אבל הנה אני כאן. והחולצה? היא בארון, בסלסלה משל עצמה (אני לא חושבת שכדאי שמשהו ייגע בדבר הזה), מוחבאת היטב - מצידו, כדי שאני לא אזכר בה לעתים קרובות ומדי ואולי אחליט יום אחד להעלים אותה משם בשקט; מצדי, אם זה לא ברור, כי אני לא מוכנה להסתכן באפשרות שמישהו מהמבקרים אצלנו ייתקל אי פעם במפגע.

בוקסר

שהוא לקח מאבא שלו וזה גדול עליו בכמה מידות.
מי לעזאזל לובש דברים כאלה<?

pruvence

New member
אז ככה-

לבעלי יש זוג מכנסיים קצרים מהיום שאני מכירה אותו (13 שנה!!) ויכול להיות שגם מלפני...שהוא הולך איתם תמיד לכל מקום, לים, לברכה, לארוחת ערב, לטיולים...הם מלאים בחול (מהים) , כלור (מהבריכה) ושאר מיני דברים מכל מיני מקומות...לא משנה כמה יכבס אותם הם תמיד מרופטים ומקוצ'צ'ים והוא לא מוכן לקנות חדשים!

etinka10

New member
יאאאא מה לא לזרוק?זו שאלה קלה יותר

גופייה מעצבנת כתומה שהוא נראה בה כמו איזה פנס אתום מרגיז
חולצה אפורה שהיא איתו מלפני שהכרתי אותו, נראה לי חמש עשרה שנה
הוא לא זורק אותה כי היא קלה לקיפול ואין צורך לגהץ אותה
והכי מרגיז, נעלי ספורט שחורות עם ציור של פנתר מכוער, יאח, סבא יכנע
אההה וגם סוודר לחורף שאני יודעת מיפה הוא הביא? כחול תכלת,לא ברור מה הצבע הזה עם אפור מגעיל וישן

גםאני5

New member
טרנינג

כזה שכולם היו לובשים פעם ,כחול כהה עם רוכסן ופסים לבנים.

"תחתוני המזל"

זה אפילו לא בוקסר! זה תחתון בצבע אדום(!!) שהיום כבר ממש דהוי ובנוסף יש לו גם חור.
מגיל 20 הוא משחק פעם בשבועיים פוקר עם חברים ותמיד מתעקש ללבוש את התחתון הזה (אני בספק אם החברים בכלל יודעים על זה). הוא טוען שכשהוא לא לובש אותו הוא מפסיד.
אני כבר מעדיפה שיפסיד ולא ילבש אותו יותר! מזעזע..

מכנסי ההרמון של בעלי מגיל 17 (ונילה אייס)

בגיל 17 כשהיינו בחטיבה ואם.סי.האמר וונילה אייס היו הלהיט בעלי קנה לו זוג מכנסיים כאלו ומאז הן אצלו וכל פעם שהוא רוצה להביך אותי הוא יוצא לסלון כשיש חברים לבוש במכנסים ופותח בריקוד האייס אייס בייבי (למות)הגומי כבר בקושי מחזיק אותם אבל הוא לא מוכן להפרד מהן .

למעלה