BABYJEAN

New member
פפיון של בעלי

לבעלי יש פפיון.
משום מה הוא חושב שהפפיון הזה הוא פריט אופנתי והוא סוף הדרך.
למעשה - הוא לא!
מילא הוא היה קיאנו ריבס או משהו כזה.. אבל הוא לא.
פעם אחת יצאנו לחתונה של חברים. הוא התעקש על הפפיון - הוא טוען שזה מיוחד ומי אני שאעמוד בדרכו.
האמת היו כמה שהתלהבו..
אבל כולם נעצו מבטים... מביך מביך מביך :(

תודה

שירפלד

New member
מכנסיים קצרצרים

לבעלי יש מכנסיים כאלה קצרים שעוד שניה רואים לך את התחתונים.
לא יכול להיות שהוא יסתובב איתם יותר. הם כל כך קצרים וזה פשוט עובר את גבול הטעם הטוב.

אני מנסה להעיף לו את זה מהארון אבל זה לא נעים לי... :)

החולצה המכופתרת של צ'וצ'י שלי

טוב, לבן זוגי יש חולצה מכופתרת שנפלו בה כל הכפתורים חוץ מהכפתור האמצעי.
העניין הוא שהוא לא מוכן שאני אתפור לו כפתורים חדשים. הוא אומר שזה יפה ללכת ככה עם כל החולצה חצי פתוחה.
אל דאגה - הוא הולך עם חולצת בסיס מתחת :)

eisenbaum

New member
שעון קאסיו עם רצועת פלסטיק בן 15 שנה בערך...

אני רוצה לספר על הבחור תום.
לתום יש שעון של קאסיו מדגם W213 , שעון שנראה צעצוע ושוקל 20 גרם בקושי..
תום קיבל אותו בגיל צעיר כמתנה בר מצווה\יום הולדת או משהו כזה.. והולך איתו מאז.
אפילו לא מוריד אותו במקלחת או כשהולך לישון.השעון נראה כלכך חבוט ומוכה..שרוט אבל ממשיך לעבוד!
היו לנו 2 תאריכים מאוד חשובים שהיה איכפת לי מאביזרי האופנה שתום לבש... הראשון היה ראיון עבודה חשוב לתום והשני הכי חשוב החתונה של תום !!!.
לכבוד שניהם קניתי לו שעון מרשים של קנט קול בצבע סילבר בהיר, יפה! יפה! יפה!.
תום לבש אותו בדיוק שעתיים בכל תאריך... גם לראיון עבודה וגם לחתונה ! ומייד לאחר מכן החליף לקאסיו הישן ו"הטוב"..
לפני כחודש נקרעה הרצועה של הקאסיו, כלכך שמחתי שמעכשיו יהייה חייב ללכת עם השעון היוקרתי, אבל ראיתי איך הוא כלכך סובל מהמשקל והרושם המנצנץ של השעון החדש והיקר ,אחרי שבוע נשברתי והזמנתי לו מאייביי דגם זהה לקאסיו הישן והטוב שהיה לו.אותו דבר בדיוק, רק נראה חדש.
אז עכשיו לתום יש שעון יוקרתי לארועים מיוחדים במגירה לייד המיטה. ושעון קאסיו קל משקל "מגניב" אבל לפחות נראה חדש חדש על פרק היד!.
האביזרי אופנה שמקריבים למען אהבה ......אולי בזכותכם נוכל גם לקנות לתום בגדים חדשים שזה כבר סיפור כואב אחר בפני עצמו..

Nightingale5

New member
בסך הכל אין בעיות בלבוש אבל יש פריט אחד

חרוש ומכוער
מדובר בחגורת בד כחולה עם אבזם מתכת מכוער כזה שנראה ממש ישן, מאוד מזכיר את החגורה הצבאית של חיל האויר שלנו

עכשיו הוא לובש אותה המון,כמעט כל יום בשביל "לתפוס" את המכנסיים, הוא טוען שגם ככה לא רואים והחולצה מכסה
וזה רק בשביל לתפוס
אז מה משנה אבל בעייני זה מאוד משנה והיא כן מבצבצת מדי פעם וזה זוועה בעייני

בקיצור להעיף!

karinapel

New member
האמת? לא קל....

למה לא קל?
כי זה לא פריט אחד!!!
למדתי שאסור לי לשלוח את בן זוגי המתוק לקניות של בגדים, או נעליים לבד! ו-כן! גם עם אמא שלו - זה לא רעיון טוב.

הפריטים שאינם באופנה אצלו:
1. חולצת טימברלנד משובצת בכחול-אפור, מלפני כמה שנים טובות (נראה לי לפני שנולדתי...) - אז מה אם זה "טימברלנד", מאמי!
2. נעלי בית של קיפי, למי שמכיר, שכבר לא נראה לי שמוכרים היום, או לפחות לא בצבעים המזעזעים שיש לו.
3. גופיות סבא - שמרוב שימוש וכביסות - הן כבר לא לבנות, ושהמרקם של הבד שלהן יותר מזכיר לי נייר, ונייר מסויים....שקשור לפעולת ניגוב
4. סנדלים כאלה, שנועלים אותם עם גרביים בצבעים מזעזעים - שלא יכולים להתאים לאף מכנסיים או חולצה (חוץ מהחולצה של טימברלנד, מסעיף 1 ונעלי קיפי מסעיף 3).
5. משקפי שמש ישנים, שמזכירים לי את הפרצוף של שמשון ויובב. הם גם לא מגנים מפני השמש כבר, מרוב גילם המופלג.
6. מכנסי קורדרוי בגזרה של "יוסף" - למי שזוכר, שמעלים אותם למעלה-למעלה....

זהו, או בעצם, לא בטוח - יש עוד דברים...שעדיף להשאיר אצלי בבטן....

מכנסיים קצרות-עם ביטנה של תחתונים...

משהוא לא מהעולם הזה...
הוא הולך איתם לים, ויש לו אותם לפחות 10 שנים,
אני לא מעיזה לגעת בסחבה הזאת---אבל הוא חושב שאלו המכנסים הכי מדליקים שיש..
לזרוק אותם!!

yasmini 100

New member
תיק ניילון בלוי וישן

אין מביך מזה גבירותיי!
בעלי הולך לפעמים לחדר כושר או סתם כשהוא יוצא לסידורים עם תיק ניילון ישן כזה, של ילדים. על התיק יש את הלוגו של הטכניון בצורה הכי דהויה שיש.
ניסיתי להגיד לו שזה הכי לא אופנתי שיש, אבל הוא מתעקש ללכת עם זה.

יש דברים שאני לא יכולה לשנות. מצד שני, יש כאלה שאומרים שזה הכי מושך שיש.

:)

roninoam

New member
פאוץ' עלוב

היי לכולכן,
טוב, אני אספר על הבן זוג שלי. יש לו פאוץ' כזה של פנסיונרים (מבלי להעליב את הפנסיונרים כמובן).
הוא מחזיק שם מתפחות וארנק וכו'. העניין הוא שהוא לא הולך עם זה על הכתף כמו כל המגניבים - הוא הלך עם זה כרוך לו למותניים!
הייתן מאמינות?
אני לא יודע מה לעשות עם עצמי כשהוא ככה....

didicarmi

New member
חגורה בלויה ודהויה

הגבר שלי הוא הכי מושלם...
אבל גם הדברים המושלמים לא תמיד באמת מושלמים.
לגבר שלי יש חגורה הזויה מבד שכבר נס ליחה.
היא קרועה.. דהויה (הייתה במקור כחול).
אני מתכוונתן לקום באישון לילה ולזרוק לו את זה לזבל... שששש אל תגלו לו :)

natasha391

New member
יצאתי פעם עם מישהו

שהחזיק טייץ בארון. אני נשבעת!
יצאתי איתו כמה חודשים ופעם אחת יצא לי להסתכל בארון שלו.
היו שם זוג טייץ שאני לא יודעת מה הם עשו שם.
כששאלתי אותו לגבי זה הוא אמר שלפעמים הוא הולך עם טייץ כי זה נוח לו. וזה שומר אותו חם.
על אף שיש בזה משהו סקסי...בעיניי זה קריפי... :/

simaf

New member
כובע טמבל

לא באמת..
כל פעם שאנחנו יוצאים החוצה ויש קצת שמש אתה צריך לשים את הכובע טמבל הזה?
אני מאוד אוהבת את בעלי, אבל מה הקטע שלו עם הכובע טמבל הזה?
נראה לי שאני אקנה לו כובע חדש ליום ההולדת המתקרב שלו.

dunabarak

New member
סנדלי שורש- SHUK!

הייתי מעיפה, יותר נכון קוברת באדמה את סנדלי השורש של בן זוגי.
די, סנדלים לגברים זה OUT, אף פעם לא היה IN.
פעם התירוץ היה שהן משמשות לטיולים בלבד, אבל פתאום זה רק למכולת, ואז... גולש למפגש עם חברים.

מנץ1

New member
כשיצאתי עם בעלי לפני 35 שנה, הוא בא למפגש

עם חולצה תכלת במראה רטוב עם ציורי נחשים ודרקונים, אני בתור מושבניקית חשבתי שאני מתעלפת,
הייתי צריכה כבר אז להבין מה יהיה לי עם נושא הלבוש, נכון היום הוא מתלבש סולידי אבל יש לו בארון לקיץ רק חולצות שחורות עם מכנסי דגמ"ח חקי קצרים.
ובחורף כמובן שוב שחור עם ג'ינס............דיייי, לא מוכן לגוון , ליקנות משהו חדש וחדיש.

שיא ג'ינס

כשהכרתי את בן זוגי קיבלתי ממנו נדוניה אמיתית,
לפי דעתו היא מאוד אופנתית איכותית,
ג'קט מבד ג'ינס בהיר,
וכן ככה לדעתו מתלבשים הכי יפה בכפר לא בעיר,
אבל לפי עניות דעתי הכנה,
ואני לא יודעת אם הוא קנה אותו או קיבל מתנה,
הוא יכול להיות אופי של סמרטוט,
שיתאים בול לריצפז בריח תות,
אך אין מה לעשות ההוא שלי עקשן מאוד,
לדעתו היום זה ממש במודה ללכת עם ג'ינס קרוע מהווה בלוי,
ולא אל תגזימו הוא לא יוצא איתו לבילוי ,
רק לעבודות בבית או במשק אצל המשפחה,
והוא ממש מרגיש שהוא קשור אליו בעבותות של שמחה,
זה האדמה השורשים והבית,
מטעי האפרסמונים האפרסקים הגויאבות ומסיק עצי הזית,
כן אצלו זה פריט אספני שמזכיר לו את המשק ,הכפר הרגבים החקלאות
ואני עייפתי ליבי מלא לאות,
מהנסיונות הרבים לשכנע אותו שבאמת הגיע הזמו להגיד לג'קט שלום,
ואני עוד מקווה שיום אחד הוא יגשים לי את החלום!
אבל בינתיים מה שמצאתי בכיס הבגד כששמע שאני הולכת לכתוב על הפריט האיכותי
הוא פתקון חמוד -אל תזרקי אותי!!!
לסיכום-באמת ששיא ג'ינס(לקרוא כג'ינאס)בו נשבר כאן היום
מצבו של הגקט מעולה לדבריו אבל בעיני הוא אים!!!
אני פונה ללב שלכם קאסטרו ופרדס התפוזים
ואני בטוחה בכך במאת האחוזים
שאתם תצליחו להראות לו שיש עוד ג'קטים בים הביגוד האדיר
ושבאמת אפשר להגיד שלום לג'קט הנדיר
לשים אותו בפח
כי הגיע הזמן שהאיש שלי יעבור מהפך!!!

רוצה שהגבר שלך יתלבש כמו עברי לידר?

היה לי חבר פעם ,שמאוד חיבבתי אותו לצערי לא המשכנו את הקשר, היה לו כסף אבל מסגפנותו הרבה פחד לבזבזו ,היה קונה תמיד בזול הכל בחנויות של בני מיעוטים, ולובש בגדים פגומים זולים , בחורף תמיד לבש מעיל תכלת יפה אבל עם כתם של כלור מקדימה ,כל מי שהעיר לו שיעיף אותו ויחליפו במעיל אחר -לא הצליח להשפיע עליו,והוא המשיך ללבוש אותו..
פעם נסעתי איתו ביחד עם זוג חברים ללונדון בקיץ ,במהלך כל השהייה שלנו היה מזג אוויר סגרירי ,והיינו מוכרחים ללבוש מעילים ,ובמלון החבר שלו לא הצליח להישאר אדיש למראה המעיל של ידידו ,והוא ניסה להתלוצץ איתו ,ותפס את המעיל ואמר :"יאללה תתפטר מהמעיל הדוחה הזה !!","ותקנה אחר !!" ,אני לא אשכח הוא כמעט זרק לו את המעיל מהקומה החמישית של המלון ,החבר שלי נעלב ודרש בצעקה להשיב לו את המעיל ,תוך כדי שהוא נענה לקנות מעיל אחר במקומו ,והמעיל הוחזר אליו.
יום למחרת ,יצאנו לשופינג באוקספורד סטריט ורק אחרי שהוא ערך בדיקה מתישה לאיתור חנות זולה,(משימה נורא קשה באוקספורד סטריט ), הופנינו לחנות,שאני חושבת שקראו לה BH או אולי ההיפך ,ושם בשעה טובה ומוצלחת ,הוא קנה מעיל במחיר נוח (לנפשו). בכל מהלך הטיול הוא "פחד" ללבוש את המעיל התכול המוכתם,אך אחרי ששבנו לארץ, ראיתי גם ראיתי שהוא המשיך ללבוש אותו !! הבנאדם בעל לב בזלת ,פשוט, לא ידע איך להיפטר ממנו... והאמת לא רק ממנו ,מכל חפציו הישנים וחסרי השימוש.

visionary dream

New member
צריך להוציא מהארון...

אם להיות כנה, הייתי מעדיפה את הגבר שלי בבוקסר בלבד בכל שעות היממה, אבל היות וזה לא ממש מתאפשר נחזור לארון

כשאני מסתכלת על המלתחה שלו, המשפט הראשון שעובר לי בראש הוא משפט מאד מורתי, משהו בסגנון "יש פוטנציאל, אבל הוא לא ממומש".
עם החולצות אני חיה בשלום, אבל הנעליים.... "נעלי נוחות" חומות ודהויות, שגורמות לי תחושה של חוסר נוחות (בלשון המעטה),
במיוחד כשהבחור משלב אותן עם מכנס ירקרק וחולצה אדומה.

בגזרת האפטריישיב הצלחתי לחולל את השינוי... עכשיו הבגדים

למעלה