לא שמעתי את המילה בולרו אולי 20 שנה!
אם בעלי היה מסתובב עם דבר כזה היתי שוקלת לברוח ממנו חחחחחחחח

היתי שמחה להיפרט מכפפות "רוקי בלבואה"

שיש לבעל שלי, והוא שומר עליהם באדיקות=משנת 1984..
כל אימון שלו נראה כאילו הוא חזר לשנות ה80, עם סרט זיעה שכתוב עליו "טובים לטייס" ,
אבל השוס זה הכפפות שהוא שם, אלו שיש להם חור במפרקים של האצבעות, נראות כמו הצרות שלי, חוטים יוצאים, מתפוררים,מסריחה- והוא לא מרשה לילכבס את 2 גושי ה"קלאס" המדהימים-סקסיים (וכל שקר אחר...)
אבל הוא? בשביל להרגיש שזה באמת אימון, ולא סתם, חייב להיראות כאילו הוא נפל משיר של מייקל ג'קסון..
(פעם הוא עשה לי הליכת ירח, כשהוא לבש את הכפפות וסרט הזיעה-תאמינו לי- המראות היו קשים..)

א-ב-ל אני מאוהבת בגבר שלי למרות הבושה שהוא עושה עם הכפפות והסרט..
עיסקת חבילה-לא?

שלא נדע מצרות

לבן הזוג שלי יש לא יותר ולא פחות מ... חצאית סקוטית!
החצאית הייתה שייכת לאבא שלו וכשהוא עלה לארץ, אבא שלו נתן לו אותה כמתנת פרידה. כמובן שאי אפשר לזרוק מזכרת כזאת שיקרה ללב, אבל... הצילו! הוא מתעקש ללבוש אותה כשבאים אלינו לחברים לצפייה במשחקי כדורגל של נבחרת סקוטלנד או סלטיק, "בשביל המסורת"...

סקוטלנד היא ארץ מקסימה, אבל לצערי אופנת החצאיות היא בגדר "אל תנסו את זה בבית"... ניסיתי לשכנע את הבן אדם לקנות מכנסיים חדשים, אפילו משהו זרוק לבית, אבל נדמה שהוא התאהב בחצאית הסקוטית של אבא שלו...

פעם השכנים שלנו הזמינו אותנו למנגל בחצר הבניין. כולם לבשו בגדי מנגל עבשים, ורק אהוב לבי היקר התפאר בחצאית הסקוטית האדומה המשובצת שחשפה זוג רגליים שעירות בכפכפי קרוקס סגולים. האימה, הו, האימה...

Mom In TLV

New member
נעלי עקב נוראיות

לבעלי היקר יש נעליים נוראיות מלפני כ 10 שנים עם עקב שעושה המון רעש.
לא עזרו התחינות והבקשות וגם הנסיונות שלי להעלים אותן או לשכוח אותן בחדרי מלון שונים ברחבי העולם..
הוא אוהב את הנעליים וטוען שהן מעור שנשמר ושהן תמיד באופנה (אז זהו .. שלא)
הצבע שלהן דהוי , הצורה מיושנת ומזכירה לי את הנעליים של אבא שלי מלפני 20 שנה, והרעש.. אוי ואבוי
דרושה החלפה במהירות :)

mayagreenhime

New member
כובע טמבל!

הלוווווו השם לא הדליק לך נורה אדומה?? מסתבר שלא... לגבר שלי יש כובע טמבל סרוג (שאימא שלו סרגה לו!) פסים שחור לבן כמו אסיר ו...הוא חולה עליו. ככל שהשנים עוברות הוא הופך להיות מרופט יותר אבל זה לא משנה את העובדה שהוא בבת עינו של בן זוגי. כל חופשה, כל תמונה מעוטרת בכובע הטמבלון, בקיצור יש לו מזל שאני אוהבת אותו ומקבלת אותו בדיוק כמו שהוא עם או בלי הכובע!

miriamy

New member
הפריט הכי לא באופנה שיצא לך להיתקל בו אצל גבר

לבעלי יש איזה עליון שהוא מת עליו והולך איתו לכל מקום. הבעיה איתו שהוא נראה כמו ליצן כשהוא לובש אותו מכיוון שהעליון הוא בשני צבעים שחור וסגול שמופיעים בצורת פסים וצורות עליו, ומכיוון שבעלי הוא עיוור צבעים- אין לו מושג כמה הצבע הסגול בולט ולא משתלב עם רוב הצבעים האחרים שהוא לובש עימו. מעבר להתנגשות בין הצבעים וחוסר ההתאמה הכללית של העליון הזה, ישנה בעיה נוספת עם העליון הזה: הוא לא אופנתי!!! בעלי קנה אותו בשנה האחרונה שלו בתיכון ומאז הוא לא מוכן להיפרד ממנו, לא משנה שכבר יש עליו כתמים משמן שהשפריץ עליו עובד מאוד 'מוכשר' בתחנת הדלק שלא הסכימו לרדת, ו/או חורי הסיגריות שהצטרפו עם השנים כשהוא לבש אותו לבילוי בדיסקוטקים השונים. אני תמיד מחביאה לו אותו ומקווה שהוא ישכח ממנו- אך הוא בשלו.... והכול בגלל שהמוכרת יפת המראה בחנות שבה קנה את העליון פילרטטה איתו והחמיאה לו על כמה העליון הזה מתאים לו למבנה ולגוון העור ולצבע העיניים ועוד כול מיני טריקים שלמוכרות יש [ומסתבר שהוא ההוכחה החיה - שהטריקים הללו עובדים]. יש לי שתי תקוות : 1. שאולי האופנה עוד תחזור, ועימה גם העליון שלו יהפוך לאופנתי [סיכוי קלוש]. 2. שאמצא מקום שבו מוכריפ פרומינים שמושכים עש ואשפוך אותם על העליונית שלו- ובאה הישועה ליגע...
[ואולי עם הרבה מזל- 500 ש"ח בקסטרו יצליחו לשכנע אותו למצוא תחליף יותר מעודכן ופחות צעקני שבו הוא כבר לא יראה כמו
...
]

איולי G

New member
הסריג מתורכיה

שלום לכולם,

אני ובעלי הכרנו לפני כ4 וחצי שנים. הארון שלו כלל 3 מכנסי גינס וכמה טישרטים, כששאלתי אותו מה הוא לובש בחורף הוא טען שלא קר לו אף פעם ושהוא ממשיך ללבוש את הטישרטים הקצרים של הקיץ.
בארונו ה"מסודר" נמצא לפתע סריג בצבע כחול משופשף, שהתברר שהוריו הביאו לו מתורכיה וזה מה שהוא לבש בחורפים לפני הכרותינו. חשוב לציין כי הבחור מסרב להפטר מהסריג השיקי והאופנתי

havass

New member
הפונצ'ו

מכירות את הפונצאו מהבד המגרד הזה?
בן זוגי חזר לפני יותר מ-10 שנים ממקסיקו אבל החליט שאת הפונצ'ו הוא שומר...
מידי פעם כדי לעצבן אותי הוא מוציא אותו מהארון בימי החורף והולך איתו... הבד שלו כל כך מגרד!
הוא מתעקש להשאיר אותו וטוען שיום אחד הוא שוב ייסע למקסיקו וייקח איתו את הפונצ'ו...
מקווה שניסע יחד ואני אשאיר שם את הפונצ'ו...

לא נעים..אני רוסייה,שנשואה למרוקאי

גבר מדהים משכיל ויפה חיצונית ופנימית, אבל יש לו שמלה כזאת שהוא שם אותה לחינה של אחותו לפני 18 שנה- לפני שבכלל הכרנו, שימלת חינה, גלבייה כזאת,
שבסה"כ בשביל החינה היא ממש מיוחדת ואותנטית, אבל בשביל לשים אותה ביום שבת כשהמשפחה שלו באה להתארח- אוי לאותה בושה..
יש בה כתמים שהוא קורא להם "כתמים עממים" מיין שלפני 18 שנה, שלא ירד בכביסה- ובאופן מחריד, הוא שם את זה כל שבת בבוקר-
SOS במילה אחת. מלא זהב כסף ופייטים יחד---ואני אוהבת זהב! אבל זה גלבייה של שנות ה80..
שהיינו יחד בחינה לפניחצי שנה, ראיתי גלבייה על גבר- משגעת! ואמרתי לו אולי נקנה לך משהוא חדש ויפה<?
הוא לא הסכים בכלל, ולא רוצה לשמוע לנטוש את השמלה מלפני 18 שנה..
יש לו תואר שני והוא לקראת דוקטורט בכלכלה, אבל לוותר
זה אולי אופנתי במרוקו כשישבו ללקט שיבולים בשדה-כן<? ?
אבל פה אצלנו-ממש ממש לא...

sos

השאלה היא מה לא לזרוק לו!

אם זה היה תלוי בי, הייתי מעיפה לו את כל הארון לקיבינימט. אבל אם צריך לבחור רק פריט אחד, נראה לי שהייתי מעיפה לו את החולצה מהטירונות. יותר נכון סמרטוט.לא יאמן שהוא עדיין שומר את זה, זה בלתי לביש. את החלונות לא הייתי מנקה עם זה!

Liati95

New member
אבא שלי וכובע הקש שלו

טוב, אני הולכת לכתוב כאן על אבא שלי.
יש לו כובע קש ישן כזה ולא אופנתי בעליל!
הבעיה היא שהוא הולך עם הכובע הזה כל פעם שהוא יוצא החוצה!
אין דברים כאלה, הלוואי שהייתה לי תמונה להראות לכם...
אימא שלי כבר מנסה לשכנע אותו להפסיק.. אך לשווא! :)

Shirlymor

New member
סנדלי שורש! ה' יעזור!

טוב, אני מעלה פה סוגיה קשה - סנדלי שורש!

לגבר שלי יש סנדלי שורש מסריחים שאני מבקשת ממנו לשמור אך ורק במרפסת.
באמת שזה יפה לפעמים. אבל כל הזמן צריך ללכת איתם?
זה הסיפור שלי - סנדלי שורש מסריחים. לטיול - כן, לאירועים - לא לא לא!!!

help!

ImaDana

New member
בושם מסריח

טוב, אני יודע שזה לא לבוש - אבל זה מציק באותה מידה.
זה פשוט נוראי. זוגי קנה בושם זול כזה שאני אפילו לא יודעת את שמו. זה זוועה וזה משהו נורא...
אם הוא ייישבר על הריצפה לא יקרה כלום.

הכול קרה כשהלכנו בשוק הכרמל והוא ראה דוכן של בשמים. הוא ראה זיוף מושלם של בושם שהוא אוהב והחליט לקנות.

משם הכול הדרדר.. :)

אורנה691

New member
חליפת החתונה כבר 22 שנה!!!

שומר את החליפה כבר 22 שנים. די , זה כבר לא באופנה ואין סיכוי שתתחתן שוב...

סרט ראש של בעלי

טוב, המקרה עצוב.
לבעלי הייתה תקופה ארוכה עם שיער ארוך ארוך מתולתל כזה.
בגלל שהוא לא רצה שהשיעור יהיה על הפנים שלו כל הזמן - הוא הלך עם סרט כזה - כמו של בנות דתיות נשואות.
כן, בהתחלה זה היה הכי סקסי שיש. אבל לאט לאט זה התחיל להביך להסתובב איתו. רק לפני כמה שנים הוא גילח את השיער והעניין הזה פסק.

תודה לאל :)

למעלה