רוצה שהגבר שלך יתלבש כמו עברי לידר?

מכירה את הגברים שמסתובבים כל היום עם חולצות סוף מסלול מהצבא

הבן-זוג שלך ממשיך ללכת עם אותה גופיית סבא של סבא שלו

צריך ללכת לחתונה והדבר הכי יפה שיש לחבר שלך זה את אותה חולצה לבנה ומשעממת

בואי לספר לנו על הפריט הכי לא באופנה שיצא לך להיתקל בו אצל גבר – ואולי תזכי בשובר על סך 500 ₪ לקנייה מהקולקציה החדשה בשיתוף עברי לידר ברשת קסטרו

מהיום, 15.10 בשעה 14:00 ועד יום שלישי, 22.10, בשעה 14:00 הנכן מוזמנות להעלות את הסיפורים על הפריטים שהייתן רוצות להעיף מהמלתחה של הגבר שלכן! הסנדלים המצחינים, הג'קט הדהוי מהבר-מצווה ועוד.

שלוש הגולשות שיעלו את הסיפורים הטובים ביותר יזכו בשובר קנייה של 500 ₪ לרכישה ברשת קסטרו

לתקנון התחרות
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=266797

ממש לאחרונה נעשה שיתוף פעולה ייחודי בין עבר לידר לבין מעצבי האופנה של קסטרו.
מדובר בקולקציה עכשווית ובועטת, עדכנית ומלאת סטייל בפריטים אייקוניים במלתחה הגברית!
עברי לידר: "אני חושב שיצרנו קולקציה גברית מעניינת, סופר קולית שעשויה מחומרים איכותיים ויוקרתיים ברמה בינלאומית עם נגיעות משורשי התרבות הישראלית".

בואו לראות את הקולקציה

http://www.castro.com/he/MEN/Ivri-Lider-Collection.html

yafiti3

New member
ז'קט בלוי של בעלי שבא לי להעיף

יש לבעלי ז'קט בלוי כבר תיכף 20 שנה, מתביישת אפילו להגיד/לכתוב. גינס דהוי שחור ומסריח שהוא חולה עליו ולא יכול בלעדיו. האמת הוא בקושי לובש אותו, אולי פעמיים בעונת החורף ,אבל העיקר שיראה אותו תלוי בארון בקולב מול העיניים שלו. וכמה שאני לא מבקשת ממנו כבר מאה שנה שיעיף אותו, בית דין לא יעזור. הז'קט המאוס הזה נשאר לנו תלוי בארון. סיוט

myownmaster

New member
זה מפריע לך?

אם זה ממש מפריע לך תנסי לשאול אותו ואם לא, אז מה אכפת לך?
גם לי יש בארון כמה בגדים שאני בקושי לובשת ושראו ימים יפים יותר אבל אני לא זורקת אותם בגלל הערך הסנטימנטלי, וכי סתם נחמד לי לראות אותם בארון.

פריט לא אופנתי

יש לבעלי מיכנסי פדאפון משנת טרפטו חח שאני מיתבישת לצאת איתו וסריג מאז שאני מכירה אותו כבר9 שנים ויש לו לפחות את הסריג הזה 20 שנה השוא חורש עליו כבר יש לו מעט חורים וצבע דהוי וממש לפעמים אני מיתפדחת לצאת איתו...ונעל של ניו בלאנס שכל פעם אני תופרת לו את הנעל והוא לא מוכן ליקנות חדש אז תצילו אותי ותעזרו לי ליקנות לו מלתחה חדשההההה

Tali Havshush

New member
הייתי רוצה להעיף מהמלתחה של בעלי

את כל חולצות "סוף מסלול" הדהויות שלו ובעיקר את המכנס/תחתון פיג'מה שיש לו מגיל 15!!

lirshon

New member
וואווווווווו!!! אני לא מאמינה שיש תחרות כזו!!

אז ככה... לפני שעברתי לגור עם בעלי הוא גר עם שותף (חבר ילדות שלו).
אותו חבר לא היה ממש טיפוס אסתטי, אם אפשר להגדיר זאת כך.
עוד לפני שהם נפרדו הוא הוריש לבעלי גופיה בצבע בורדו, כזאת מהצבא...
הבחור שלי כ"כ אהב ועודנו אוהב את הגופייה הזו והוא לא מוכן לוותר עליה, למרות שהיא כבר בלוייה, ישנה, "מכובסת" כזו.
הוא פשוט מאוהב בה ברמות קשות. אי אפשר להפריד אותה ממנו, ותאמינו לי שניסיתי...
הוא כ"כ קשור אליה, שהוא מכניס אותה לכביסה בשניה האחרונה לפני שמפעילים את המכונה. ככה הוא לא מבזבז "זמן איכות" איתה.
אויייייייייייי, אני חייבת לעשות מעשה ולנתק אותו ממנה.... די, הגיע הזמן...

בתקווה שיום יבוא וזה אכן יקרה

GossipGirl2

New member
קרוקס עם גרביים- סיפור אמיתי

חבר שלי, בן 24.
הוא מתעקש להמשיך עם סיפור האהבה שלו הלא ברור עם קרוקס. ובאמת, מילא קרוקס, אבל למה עם גרביים?!

ועוד כמה פריטים מהארון שלו( שהוא בעצם מדף, בארון שלי :) ) שאפשר להעיף, ואם אפשר רצוי אתמול.
1. חולצות סוף מסלול. שיש לציין שהן גדולות עליו לפחות בשתי מידות.
2. כובע טמבל בצבע לבן, שהוא מת עליו(ויוצא איתו לטיולים). הוא פשוט אוהב להיות יצור, אני בטוחה.
3. חולצה אפורה, ארוכה, עם משבצות. משהו מזעזע. שפעם קרה שהוא לבש לאיזה אירוע, אסון טבע.
4. חולצות של אבא שלו, שאלוהים יודע למה הם אצלו ולא בפח.
5. שוב, הכובע הלבן.

חוץ מזה, חבר שלי מהמם ומקסים ואני אוהבת אותו

אפילו טריני וסוזנה לא יעזרו לו!

טוב אז ככה לאהובי היקר מזה 4 שנים יש סט של גופייה ומכנס גטקעס בצבע לבן (כן כן המכנס עם החור) ברגע שזה עליו אני מרגישה שחרב עליי עולמי!
דיברתי איתו על זה שאנחנו כבר לא בצבא, לא בחרמון ולא מטיילים באנטרטיקה אז למה לשים את זה..
אני מנסה להדחיק את בוא החורף שלא לראות אותו עם זה שוב לילה אחר לילה..(לפעמים אני מרגישה שאני ישנה בלילות עם המלאך גבריאל!)
הוא טוען שזה הלבוש האידאלי לשינה, דרך קלה להטיל את מימיו ואין נוחות יותר טובה מזה, אז איך זה קורה שהוא מתהלך בבית כמו פנג הלבן במשך כל היום ולעתים גם בחוץ?!
בנוסף להכל הוא חייב לשלב עם לבוש זה גרביים תואמות בצבע לבן..
הוא הכין אותי שלחורף הקרב הוא מתכנן לקנות עוד 2 צבעים נוספים! אם איאלץ לעבור חורף נוסף עם הגטקעס הזה אשתגע!

סווטשירט של האקסית!!!

בעלי הוא הטיפוס הכי לא סנטימנטלי בעולם ואני הטיפוס הכי סנטימנטלי שיש!
יש לו בארון, ומילא שם, בחורף הוא פשוט חורש, על סווטשירט ישן של האקסית שלו שנשאר אצלו.
הוא בכלל לא זכר שהוא שלה, ובטוח לגמרי שהוא שלו. רק שכתוב עליו "women" בטיקט וראיתי תמונה ישנה שלה איתו (הזיכרון שלו כ"כ גרוע והוא כאמור כ"כ לא סינטימנטלי שאני בטוחה שהוא אכן לא מאמין שהוא שלה).
מבחינתו - זה הסווטשירט האהוב והנוח שלו שהוא לא רואה סיבה לוותר עליו וטוען שהוא שלו.
מבחינתי, זה הדבר היחיד שלה שעוד לא הצלחתי להעיף מהבית. שוקלת לביים שריפה (נקודתית בארון שלו במדף המתאים) רק כדי להיפתר ממנו!

Liat Azran

New member
הכי לא באופנה...

בעלי המקסים הוא אגרן ,הוא לא זורק כלום ומי כמוני יודעת כי אני איתו מגיל 15...מהרבה דברים הצלחתי להיפטר עם השנים אך יש פריט מאד ותיק שמלווה אותו שנים ולא הצלחתי לשכנע אותו לוותר עליו-
חליפת החתונה שלו!!! חודש הבא אנחנו חוגגים 12 שנות נישואין והוא מתעקש לשמור את החליפה המיושנת הזאת.לפעמים כשיש ארוע הוא רוצה ללבוש את המכנס של החליפה ובראש השנה הוא רצה ללבוש את החליפה רק עם חולצה חדשה...
אז זהו,אני רוצה לערוך מסיבה לרגל יום הנישואין ואין סיכוי שהוא יופיע עם החליפה הזאת למרות שבעיניו זה סמלי.אשמח לקפוץ איתו לקסטרו ולהתחדש בבלייזר קלאסי ואופנתי ששמתי עליו כבר עין, ומכנסיים שחורות עם חולצה מכופתרת הכל בעיצוב של עברי לידר כמובן

shogile

New member
החולצה שחייבת לעוף

חבר שלי הוא בנאדם מאוד סנטימנטלי.
לפני 12 שנים, כשהיה בכיתה ח', קנו לו בארה"ב חולצה כחולה שהוא לבש בפעם הראשונה שהיה בדיסנילנד. עד היום הוא חולם להיות שם שוב ולעלות על ככככל המתקנים כמובן...
הזכרונות אמנם רחוקים, אבל אותה חולצה? עוד בארון!
היום, אחרי שנים של הזדקנות היא כבר קיבלה שבע של בגד לבן שכאילו כובס עם בגד כחול ביחד, מלאה "פתחי אוורור" (כמו שהוא אוהב לקרוא לזה) בבתי השחי ובעוד כמה מקומות, ובכלל נראית כשל מישהו שגדול ממנו ב-2 מידות מרוב שהיא גדלה איתו ונמתחה בכביסות הרבות שהיא עברה.
הבעיה העוד יותר גדולה היא שהוא פשוט לא מוכן להרפות ממנה!!!
הוווו... הייאוש!

kerenret

New member
הנעלים המיוחדות שדוד יגאל קנה ....
|פצצה

הנעלים שעלו המון ...בריאות....ומכוערות...
אבל דוד יגאל ( שיש לו רק בנות ואימץ לו את בעלי לו לבן) קנה אותם...וכל מפגש עם דוד יגאל הם ננעלות...
ואז יש את התגובה החוזרת של דוד יגאל:" איזה נעלים , רק דוד יגאל יודע לקנות לאחיין שלו"

sheilaof

New member
בגדי בית לא בבית

אני ובעלי הכרנו לפני כ-4 שנים ואז למדתי שקיימים אצלו 2 סוגי לבוש, לבוש ביומיום ולבוש ליציאות ואירועים.
הלבוש ליציאות כלל לבוש ספורט-אלגנט גינס ומכנסי כותנה יחדעם סריגים או חולצות פולו.
והלבוש ליומיום כלל סנדלי שורש, מכנסי 3/4 וחולצות צבא מכל הצבעים והסוגים, מבחינתו הוא היה יכול לקום בבוקר לבוש בחולצות צבא ומכנס קצר לשינה לנעול סנדלים ולצאת לקניות בסופר או אפילו לסידורים בעיר.
מאז החתונה אני מנסה לשנות קצת את הקולקציה ולהסביר לו שהלבוש הזה מתאים אולי לתקופת הצבא אבל לא לגבר בן 30, ושאני מתפדחת להסתובב איתו ככה ברחוב.
הוא לאט לאט משתכנע בעניין ולפחות שאנחנו יוצאים ביחד הוא מתלבש סביר, אבל אם הוא יוצא לבד למכולת הוא יוצא כמו חייל שבדיוק קפץ הביתה לכמה שעות וזרק את המדים בבית.

bonita0707

New member
בבקשה תעזרו לבן זוגי להתלבש נורמלי..

כי אני כבר התייאשתי...
אני אוהבת אותו מאוד, אבל חוש אופנה לא היה כנראה אחד מהדברים שבהם ניחן.. לכן לבחור רק פריט אחד לא אופנתי מארון הבגדים שלו יהיה עוול לכל שאר הבגדים שצריכים לעוף מהמלתחה שלו בדחיפות!
אני יכולה להתחיל מהחולצות שתמיד אף פעם לא במידה שלו, החליפות לאירועים שאני לא יודעת איך זה הגיוני (כי הבחור גבוה!) נמצאות בערך מגיל הבר המצווה שלו ועד למכנסיים שזה בעצם שלוש זוגות בלחץ (ולא חאקי אף פעם לא היה באופנה בעיניי!) אז בבקשה תפוז, תעשו מצווה ותעזרו לבחור שלא יודע להתלבש להפוך לעברי לידר הבא (או לפחות שיצליח להתלבש באותה רמה

Zorikit

New member
יא אלוהים. יש אחת, חולצה אחת

שאני מוכנה להרוג בשביל להעיף מהארון שלו!
חולצת צבא כלשהי, הוא היה אופטומטריסט וזאת בעצם גופיה, עם ציור מטומטם והומור של ילד בכיתה ג', כיאה לכל חולצת צבא.
היא דהויה ודוחה ברמות מזוויעות. הוא מתעקש שהיא סנטימנטלית ואני מתעקשת שהיא מזוויעה! ובד"כ הוא דווקא לבוש נהדר והקולקציה של עברי לידר פשוט תפורה על הבחור :)

למעלה