kezef

New member
קרוקס!

קרוקס, קרוקס ושוב פעם קרוקס! לא מקובל עלי שהוא עדיין הולך עם זה, ולא רק לסופר, גם לעבודה!

MamaDrama

New member
קודם כל צריך להוציא את החוש האופנתי שלו מהחוק

ואחר כך- את כל הווסטים עם הכיסים (כאלה של מדריכי טיולים) שקיימים אצלו בארון ב4 צבעים לפחות

אגב, למי שמעוניינת- אפשר לחבר להם שרוולים עם ריצ'רץ!! ממש מציאה!!

מדובר על גבר של חברה שלי

זה הכי הזוי - יש לו חגורה עם אבזם כזה כסוף ענקי!!!
חברה שלי מסבירה לו שזה של ערסים אבל הוא מתעקש ללכת עם זה ושהוא קנה את זה כשהוא היה קטן!

הלוואי שהייתה לי תמונה לצרף לכם. אבל זה כל כך נכון.

הוא נראה כמו איזה אופנוען....

Shemes P

New member
כפכפים!!

לא חברות יקרות, זה ממש ממש לא אופנתי. זה הזוי.
ללכת עם כפכפים מחוץ לבית זה פשע. ועוד במיוחד לאירועים ומסיבות.

הגבר שלי עשה את זה בעבר.. אבל הוא יודע שעכשיו יהיה לו עסק איתי :)

צרור מפתחות!

אוקיי, מה הקטע של בעלי עם צרור המפתחות שלו?!
כאילו אני יודעת שזה לא פריט לבוש - אבל מה העניין ללכת עם דבר כזה שמרעיש?
מה אתה שרת? (מבלי להעליב את השרתים באשר הם)..

אני עדין בהליכי שכנוע לוותר על זה :)

Bazooka Jane

New member
ארנק ניילון ספורטיבי עם סקוטץ'

בירקרק זרחני שמסתובב איתו מגיל 15
. וגם אז זה היה שייך לעשור אחר....

הו, אין צליל סקסי יותר מה"צחחסססס" בסוף דייט
אין תחושה נעימה יותר מארנק מעוך מבד עמיד למים

אין מראה ענוג יותר מהשלב בו הסיבים של הסקוטץ' מתחילים להתבלגן ולקבל תלתלים

אתה בן 26, בן אדם!!!

אחלה תחרות!

SivanTA

New member
עניבה עם לוני טונס

באתם בדיוק בזמן!
כבר שנים שאני מתלוננת על העניבה המגוחכת הזאת שלו. מה כבר אפשר לעשות עם זה?
אני לא יכולה. אני באמת משתדלת להסביר לו שזה לא מצחיק וגם לא חינני.. זה מכוער וזה מביך.
עניבה מקושקשת עם דמות של הלוני טונס שאני אפילו לא זוכרת את שמה.
הוא הולך עם זה לאירועים. אני נכנסת אחריו בגלל זה... אף פעם לא ביחד. :)

פיצי40

New member
שרשרת חי

טוב האמת שהסיפור שלי די לא נעים...
בן זוגי קיבל שרשרת עם תליון "חי" ענקי (!).
הוא קיבל את זה מהסבתא שלו, אבל זה כל כך בולט ומכוער והוא מתעקש ללכת עם זה בחוץ מחוץ לחולצה!

Help!

שרונה118

New member
חולצת רשת

יש לבעלי חולצת רשת בארון, בחיי שאין לי מושג מאיפה הוא הקריץ את החולצה הזאת. אני מניח שהיא מפורים והכול.
הבעיה היא שאני חושבת שהוא שוקל ללכת איתה גם לא בפורים..

אני מתפללת שהוא לא ימצא אותה. החבאתי אותה ממש מאחורה בארון. עמוק עמוק! :*)

הפריט שהייתי רוצה להעיף....

למעשה אלו כמה פריטים- שהכותרת שלהם "חולצת סוף מסלול", , הכיתוב דהוי, כך שלא ניתן להבחין מאיזה שנה ואיזה חיל, הצבע שלהם- לא ברור, נדמה לי שהיה תכלת, אולי ירוק בהיר
הגודל M והחורים שהם יותר -גדלים מרגע לרגע, מכביסה לכביסה.\

הבעל שלי- שכח כבר מתי היה בצבא.
והגודל שלו כבר מזמן לא M (הבטן -הבטן)

אבל על החולצות הללו לא יוותר. "מה יש הן לא יפות לטיולים?, לעבודה בגינה, לשינה בלילה?"

לא אדוני הן לא יפות אפילו לזה. ואני אעיף אותן רק תן לי הזדמנות

...שלום ולא להתראות לנעלים ה"מפהקות"

עוד יש פרנסה לסנדלרים בעירנו
ולו בשל קשיי הפרידה שלו מנעליו ה"מפהקות"
איומים באישפוז עקב מעידה ברחוב לא עוזרים
איומים באשפוז כפוי גם לא עוזרים

והמשפטים הקבועים:-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"הן הכי נוחות לי"...
"אין להשיג כאלו"...
"יש לי סנטימנטים"...
"אפשר לתקן"...
"שלא תזרקי לי"...
"חדשות יעלו לי חצי משכורת"...

ועל אלו נאמר "פחחחחח..."

התירוצים רגילים - הנעליים ניצחו !! - הן עדיין פה...

ולראיה (בתמונה) "החברות" :- "מיס-שותקת ומיס-מפהקת"

..
.
.

ori0911

New member
חולצת בטן כן כן חולצת בטן

לבעלי רועי שיחייה כפי שאני מכנה אותו בבלוג שלי (ממעמקים) יש חולצת בטן כן גם אני לא האמנתי אבל זה אמיתי, חולצת בטן בצבע שחור עם כיתוב בצבע כתום ופס כתום, כתום??? פעם במאה אחרת זה היה כתום.. קיצר חולצה מכוערת שאין לי מושג מאיפה האדון הקריץ אותה. התודעתי אליה פעם ראשונה בפגישה השלישית שלנו, הוא בא לאסוף אותי והלכנו לסינימה סיטי בראשל"צ לראות סרט, כל מה שאני ראיתי בדייט הזה זה את החולצת בטן ואת הבטן .. כל הדייט המחשבות אוכלות את הראש שלי מה זאת החולצה הזו מאיפה לעזאזל הוא הביא אותה, מה הוא חשב לעצמו שלבש אותה ויצא מהבית??? לימים אחרי שעברנו לגור יחד החולצה מצאה מקום קבע בארון שלנו, ולי כל פעם שאני רואה אותה על בעלי שיחיה, במכונות הכביסה, על החבל, בארון - בא לקחת אותה ולשרוף אותה.. אבל אין לי זכות... ניסיתי לרמוז, ניסיתי להחביא כלום לא עוזר!!! הוא וחולצתו הכתומה שחורה דהויה מגעילה...התחתנו הבטן שלי גדלה - הריון בשעה טובה וגם בטנו של בעלי שיחיה - והחולצה אוי החולצה יותר חולצת בטן מזה אי אפשר.. עכשיו בתור אשתו אני יכולה להעיר אמרתי לו: רועי אין מצב שאתה לובש את החולצה הזו!!! והוא: יש לי סנטימנטים עמוקים אליה (מזכיר לי תמיד את המערכות של הגשש) וחוזר חליליה. אז עכשיו בסוף הקיץ הוא עדיין לובש אותה למרות שאני טורחת להחביא אותה עמוק בארון - הוא מוצא.. מזל שאנחנו בסוף הקיץ ועוד מעט חורף והיא תעלה אחר כבוד לאורון העליון לשנת חורף... אולי היא לא תתעורר?????

ori0911

New member
חולצת בטן כן כן חולצת בטן

לבעלי רועי שיחייה כפי שאני מכנה אותו בבלוג שלי (ממעמקים) יש חולצת בטן כן גם אני לא האמנתי אבל זה אמיתי, חולצת בטן בצבע שחור עם כיתוב בצבע כתום ופס כתום, כתום??? פעם במאה אחרת זה היה כתום.. קיצר חולצה מכוערת שאין לי מושג מאיפה האדון הקריץ אותה. התודעתי אליה פעם ראשונה בפגישה השלישית שלנו, הוא בא לאסוף אותי והלכנו לסינימה סיטי בראשל"צ לראות סרט, כל מה שאני ראיתי בדייט הזה זה את החולצת בטן ואת הבטן .. כל הדייט המחשבות אוכלות את הראש שלי מה זאת החולצה הזו מאיפה לעזאזל הוא הביא אותה, מה הוא חשב לעצמו שלבש אותה ויצא מהבית??? לימים אחרי שעברנו לגור יחד החולצה מצאה מקום קבע בארון שלנו, ולי כל פעם שאני רואה אותה על בעלי שיחיה, במכונות הכביסה, על החבל, בארון - בא לקחת אותה ולשרוף אותה.. אבל אין לי זכות... ניסיתי לרמוז, ניסיתי להחביא כלום לא עוזר!!! הוא וחולצתו הכתומה שחורה דהויה מגעילה...התחתנו הבטן שלי גדלה - הריון בשעה טובה וגם בטנו של בעלי שיחיה - והחולצה אוי החולצה יותר חולצת בטן מזה אי אפשר.. עכשיו בתור אשתו אני יכולה להעיר אמרתי לו: רועי אין מצב שאתה לובש את החולצה הזו!!! והוא: יש לי סנטימנטים עמוקים אליה (מזכיר לי תמיד את המערכות של הגשש) וחוזר חליליה. אז עכשיו בסוף הקיץ הוא עדיין לובש אותה למרות שאני טורחת להחביא אותה עמוק בארון - הוא מוצא.. מזל שאנחנו בסוף הקיץ ועוד מעט חורף והיא תעלה אחר כבוד לאורון העליון לשנת חורף... אולי היא לא תתעורר?????

coritz

New member
הסיפור על הבן זוג שלי והחגורה שלו

כשרק הכרתי את בן זוגי גיליתי במגירה שלו בארון חגורה, לא חגורה פשוטה, אלא חגורה כמו של הגברים ברודיאו, מילא הייתה יפה, אבל האבזם שלה ענקי בגודל כף היד שלי, מילא הייתה לו חווה, אבל אין לו חווה ומילא הוא היה משתמש בה רק בפורים אבל הוא משתמש בה בכל אירוע שיש לו הזדמנות, בעיקר בחתונות בשילוב בגדים שלא ממש קשורים...
אני מתה שהיא תעוף אבל יש לו רגש סנטימנטלי אלייה, לפחות שיפסיק ללבוש אותה בכל הזדמנות!!!!!
(והיא רשימה מהרבה פריטים שאני מתבאסת שנמצאים בארוננו המשותף, כולל נעליי אדידס שיש לו מכיתה ט', חליפות הפועל ת''א (מכנס וסווצ'רט שלא ראויים אפילו להוצאת הכלב), וחולצות צמודות מידי בצבע חום, שלא לדבר על חולצות המטאל שלו מהתיכון. ) בקיצור בן זוגי חייב קנייה גדולה ומהפך בחלקו בארון!

יהודית00

New member
פריט שיצא מהאופנה

בעלי הוא בדרך כלל מתלבש יפה .. אבל יצא לי לראות בארון שלו מכנס ג'ינס ישן עם כיסים גדולים מאד . לא יודעת למה הוא אוהב אותם כל כך...הם מזמן יצאו מהאופנה ..בא לי לזרוק אותם אבל הוא קשור אליהם כל כך ..כי יש כיסים גדולים והוא יכול להכניס שם את המפתחות, את העטים שהוא אוהב מאד, את הארנק.....ויש לו גם חולצה לבנה ישנה עם כתמים של דיו... והוא אוהב אותם כי הוא אספן עטים ... יש לו ג'קט עם פסים שיצאו מזמן מהאופנה ... נראה לי שיש לו אותם מהזמן שהוא היה בצבא....אבל הוא לא יכול בלעדיהם.. הוא יוצא לפעמים עם חברים לפאב עם הג'קט.. ואני פשוט מתעצבנת עליו.. איך אתה נראה אני אומרת לו.. החברים שלך לבושים יפה ואתה כזה שלומפר אני אומרת לו וממש מזיז לו ...פשוט בא לי כשהוא הולך לישון לזרוק אותם לפח... אבל לא רוצה שהוא יתעצבן עלי ...

יהודית00

New member
פריט שיצא מהאופנה

בעלי הוא בדרך כלל מתלבש יפה .. אבל יצא לי לראות בארון שלו מכנס ג'ינס ישן עם כיסים גדולים מאד . לא יודעת למה הוא אוהב אותם כל כך...הם מזמן יצאו מהאופנה ..בא לי לזרוק אותם אבל הוא קשור אליהם כל כך ..כי יש כיסים גדולים והוא יכול להכניס שם את המפתחות, את העטים שהוא אוהב מאד, את הארנק.....ויש לו גם חולצה לבנה ישנה עם כתמים של דיו... והוא אוהב אותם כי הוא אספן עטים ... יש לו ג'קט עם פסים שיצאו מזמן מהאופנה ... נראה לי שיש לו אותם מהזמן שהוא היה בצבא....אבל הוא לא יכול בלעדיהם.. הוא יוצא לפעמים עם חברים לפאב עם הג'קט.. ואני פשוט מתעצבנת עליו.. איך אתה נראה אני אומרת לו.. החברים שלך לבושים יפה ואתה כזה שלומפר אני אומרת לו וממש מזיז לו ...פשוט בא לי כשהוא הולך לישון לזרוק אותם לפח... אבל לא רוצה שהוא יתעצבן עלי ...

פוליקטה

New member
ירוק-זרחני-שורף..לא!!! לא מדברים על חומצה!

לבעל שלי יש טעם מעולה בביגוד,
חתיכי, יפיוף, הוא אוהב צמוד..
אבל על פריט אחד משנת 87 הוא לא מוכן לוותר,
ואין לי מילה בעיין-הוא עושה לי בושות!
הפריט הזה, שמו "בולרו" בצבע
ירוק רעל,

מעין "וסט מלצרים" רחב ומסורבל..

פעם בשנת 80+ הוא היה ממש שיקי ומזניב,
אבל בימינו אנו- הוא out עד כדי בחילות

אני באמת לא מבינה למה הגבר שלי מתעקש להישאר עם הבולרו המכוער,
ועוד יש לו שם חיבה " ניקי" כי הוא מזכיר לו נשכחות..
היתי שמחה להעיף לו את הבולרו המזעזע הזה לאשפתות,
אבל כנראה שהוא כל כך יכעס, אז אני מחזיקה את עצמי לקראת הבאות...
אני מסבירה לו שעכשיו שנת 2013, ווסט זה לא לעיניין,
בטח לא ירוק זרחני, מסנוור, וגומר למתבונן על החמצן..

הוא כל כך קשור לחתיכת בד הזאת, ושם אותה בלילות, מעל גופית הפיז'מה,
ואני שמה שירי דוראן דוראן וג'ורג מייקל- ומרגישה שנות 80 הננו כאן!
אשמח לקפל את הבולרו קטן קטן-ומעל לשים מלתחה חדשה,
אולי הוא לא ישים לב? אולי זה יקרה?
לסיכום- יש לבעל שלי בבית פריט שגם לאוייבי אני לא מאחלת,
פדיחה במסווה של בולרו שנראה כמו חומצה מנוזלת...

למעלה