תפתחי את הרגליים,

אא ניר

New member
לעולם האחריות של הממשלה תהיה

רבה יותר. בלי קשר בכלל למי צודק ומי חכם. וכן, ישראל ששה להקריב את מיטב בניה בשטחים ובלבנון כדי להמשיך ולהחזיק עשרות בשנים שבויים אסירים וחטופים שרוב הציבור בכלל לא יודע מי הם, למה מחזיקים אותם, ואיך נוהגים בהם. {רק קומץ מהם טרוריסטים מורשעים} כבר כל כך הרבה שנים שישראל לא קורבן, אבל הנרטיב חזק מהמציאות. הרס הלבנון משחק לרעתנו, ואין בין ההרס המטורף הזה, לבין בטחון ישראל כל קשר. ההרס הזה {בלי קשר לצודק או לא} יחזור לך כבומרנג ישר לפנים. אם לא היום, אולי מחר. ממשלות ישראל עשו את כל השגיאות האפשריות מול הערבים באיזור. אין טעות אחת שלא הוחמצה. {בלי קשר למי צודק} כל עוד ישראל מחזיקה תחת כיבוש והשפלה מאות אלפים שנולדו חפים מפשע, ומעולם {עד לאינתיפדה} לא נלחמו נגדה, לא יהיה שקט, ואת תמשיכי לכתוב שכל העולם נגדנו בלי סיבה.. מה חשבת, ? שאת יכולה 40 שנים להפלות בין תושבים ? שאת יכולה ליצור מדיניות של אפרטהייד, ושקרובי המשפחה שלהם שהוגלו או ברחו לארצות ערב ישתקו ? ותגידי, אם את טוענת לזכות השיבה לאחר 2000 {שני אלפים} שנים, את באמת מצפה שהם יוותרו לאחר 50 שנה בלבד ? למה-מה-קרה ? לאמר לך משהו ? את ושכמותך בכלל לא מכירים את ההיסטוריה של הסכסוך הזה. את חיה על אגדות, דימויים, תמונות של דם בטלוויזיה, ונבחרי ציבור מושחתים. יש כל כך הרבה בולשיט שהעם הזה אוכל. כל כך הרבה. ויודעת מה השורה התחתונה ? העם הזה פשוט לא מסוגל להפרד לשלום מהשטחים. פשוט לא מסוגל. מוציא את המיץ לעצמו, לפלסטינים, ולכל העולם.

אא ניר

New member
אנסה לענות

לפעול בחזרה כנגד מי ? כנגד הממשלה הכי חלשה בעולם ? {הרי צה"ל הקדוש והחזק שרץ עשרות שנים בלבנון ולא הצליח "למגר" את החיזבאללה, אבל עכשיו הוא מגלגל עיניים ואחרי שיצר את המפלצת הזו מבקש מהממשלה הבדיחתית שתטפל בו ??} {אותה דבר בשטחים. שנים של כיבוש יצרה את מפלצת החמאס. צה"ל ניסה כל כח בעולם כדי "למגר אותו" ולא הצליח, אבל איך שהוא יוצא משם, הוא מצפה מבובת אבו-מאזן שתטפל בו...זה פטאתי} למה לא להילחם "כמו גברים" בחיזבאללה, ובחיזבאללה בלבד ? למה להשפיל עם שלם ? להרוס אותו, למעוך אותו. למה ? ישראל היא הראשונה שירתה ופגעה באזרחים במלחמה הזו {בחייאת ראבק, תבדקי אותי. תתקשרי לכל עיתונאי מכובד.} אז על מה את מלינה ? כן. מאז השואה {ואת יודעת דעתי בנושא} הפכנו להיות עם רדוף בעיקר על ידי עצמו. אבל אני לא מאשים אותך, ואין לי טענה כלפייך, ואני גם לא כותב לך ש"עצוב" לשמוע דעה כמו שלך, כי אחרי הכל, קש לאדם להתנער משלושים שנה של : עם סגולה עם רודף שלום. עם הומני. ערבים רעים חיזבאללה=טרור אש"ף=טרור הצבא הכי מוסרי בעולם.. ועוד כהנה וכהנה שטיפות מח.

אייל 401

New member
ניר ולענינינו מה אתה עשית

בשביל מדינה חוץ מלפגוע במורל שדווקא סביר באופן מפתיע ? כמובן ששום דבר ,בתקופות כאלה דעות כאלה נזכירות את נטורי קרתא "ממשלה חלשה "זו הממשלה שלך . החלטות שגויות ?יש לך רעיון יותר טוב ? כמובן שלא ., אבל לפגוע לדרוס להכאיב חופשי בכל במה שניתנת לך ואחר להצטדק ולאמור ,לא הייתי במיטבי (ראה ערך בונד ). ולגופו של ענין,ממשלת לבנון היא ממשלה ריבונית שמתוך שיטחה מנהלות אירן וסוריה, את החשבונות שלהן עימנו ,האחריות היא על ממשלת לבנון כוללת את הנזקים שאנו גורמים שם על הפרת החלטה 1559 בצורה בוטה ,כולל עצימת עיין מהחדרת עשרות אלפי טילים לשטח אסור . ראש ממשלת לבנון ומליץ היושר של נסראאלה (א.א. ניר )היו אמורים לקחת בחשבון שיום אחד נחטוף תחלסטרה אני לא סובל את פרץ ובטח לא את אולמרט אבל הם היחידים פה עם ביצים אם יש לך משהו יותר טוב ,לך על זה שיהיה לך שבוע קסום ומלא תיסכולים .

אא ניר

New member
מצטער שפגעתי לך במורל. לא התכוונתי.

ישראל החזקה, צה"ל החזק לא הצליחו להזיז את החיזבאללה מהדרום, אז ממשלה שירשה מאיתנו מדינה מוכה. היא-היא תצליח ? הרי זו בדיחה. לא דברת עם אמל, קבלת חיזבאללה. את דרכך, דרך הכח, והניסיון לחנך מיליוני מוסלמים ניסינו מספיק. לא הלך. לו היית קורא את כל מה שכתבתי, היית מבין מה אני מציע. תחשוב, יש ללחימה הזו שני צדדים. שניהם יורים על אוכלוסיה, שניהם אלימים. ברם, יש אחד שמוכן לשבת ולדבר ויש אחד שלא. הוא לא מוכן כי פגעו לו באגו והעליבו אותו. מי הוא מי ? אגב, למורת רוחך, אם תאזין היטב, תתחיל לשמוע יותר ויותר קולות דומים לשלי, והקולות הללו ינצחו. אני להבדיל ממך, לא בודק לאן נושבת הרוח ומתיישר לפיה. שבוע טוב

אייל 401

New member
אין אין לך קולות דומים

אפילו טוטל שמגונן על חופש הדעה לא מסכים עם סגנונך ידידי אתה טועה בענק התזה שלך קלטה הרבה קולות של זעם אתה לא מציע כלום ,לצערי דרכינו היא דרך הכח ,מסתבר ששם החברה הם כמו עשב היבלית הורדתה אחד השני צומח ועולה עליו ,כך שברירות אין לנו ,ואל מה ניר נדבר על ידידך נסראללה על הפעם הבאה שיחליט לחטוף לנו חיילים ,לתקוע ככה על הדרך קמה טילים לאזור "פתוח "בתוך שמני מושבים ? לצערי חמוד אתה וכל השמאלנים החביבים חיים בביצה של ת"א לא מבינים על מה מדובר . עכשיו תשמע ,אם 20000 אלף אומרים השופוט בן זונה לך תחפש תבעיה שלך .....

סופי

אני בת למשפחה שידעה הרבה מאד שכול (3 הרוגים אם את מתעקשת לספור) אבא שלי נכה צה"ל, גם אחיו ובכל זאת, כשמישהו משמיע דעה שונה משלי אני לא נכנסת להשמצות אישיות. לא ביקרתי את אלו שהגיבו עניינית, רק את אלו שהשמיצו אישית. חוזרת ואומרת, לא מסכימה כלל עם דעותיו של ניר ואפילו מוצאת אותן מקוממות מאד אבל לו הייתי מגיבה, הייתי מגיבה עניינית בלבד. זו דעתי, מצטערת אם היא נראית לך "מתלהמת".

מפוקסת

New member
אם לא היית

מתבכיין למנהלת שתמחק את השרשורים שהביעו את מה שאנשים באמת חושבים עליך כבר מזמן היית מגיע ל 300 ועוד משהו קטן: לך תישתהד! ואם אתה רוצה נעיצה תבקש יפה מנסראללה

כולכם חכמים ורותנים אבל מגיבים../images/Emo4.gif..

יש שירשורים שמיותר להגיב גם אחת כמוני שתמיד יש לה מה לומר יש לה טקט מה איתכם?

אעשה זאת בכיף לאחר המלחמה...

הצפירות כאן בתדירות בלתי נסבלת התגעגעתי דרך אגב בגללכם השתנתי
אחדים יגידו לרעה אני בוחרת להגיד לטובה

deena

New member
ממשיכים להמחק מכאן תגובות

גם של פותח השרשור עצמו. לא תבוא על המחיקות הללו הודעה במסר. שבת שלום ככל האפשר.

ב ה י ר

New member
אז מה אתה מציע?

מה אתה אומר בזה? איזו ברירה אחרת יש? אגב, נסראללה מסתמך בדיוק על אנשים כמוך בציבור הישראלי הוא מכיר את נקודת התורפה שלנו.

אא ניר

New member
הנה מה שאני מציע.

מציע שתקראי {לא חובה} את תגובותיי בשרשור הזה. ותשאלי שאלות ספציפיות, כי אין לי כוונה לכתוב כאן מניפסט שלם. התשובה ל "מה אתה מציע" נכתבה על ידי בשרשור. את יכולה לקרוא גם את המאמר הזה של אורי אבנרי. אגב, נסראללה מסתמך יותר על אנשים שכמוך להרס מבפנים של החברה. הוא הרי יודע שהוא לא יכול להשמיד את ישראל, ועל כן בונה על עיוורי מציאות. ואגב 2, כתבתי כאן כ"כ הרבה. למה לא תקראי, כאמור, את כל תגובותיי ותגיבי לעיניין ?

r o n35a

New member
שמתי לב

לחיבתך הרבה לעם הערבי ,למצוקות שלהם, לסבל שאנו גורמים להם,לרצח חפים מפשע שאנו כמדינה מבצעים. היתה חסרה לי היתה חסרה לי התגובה שלך בשירשורי השכול , גינוי לטרור שמופעל עלינו ,מילה טובה למדינה שאתה חי בה. עקבתי אחר התנהלותך בפורום זמן מה, ולדעתי : ניר, יש בך המון כעס, כעס מובנה כלפי הממסד, כלפי המדינה ,כלפי אחרים . רצון להתעמת , להלחם,להפגין כוח,למשוך תשומת לב. רואה זאת בדרך ההתנהלות בפורום , בכתיבה ועוד.(לא מתיימר להיות פסיכולוג אולם אלו הם התחושותי) מאחל לך שתצליח לחפור ולמצוא אצלך מקומות אחרים של התחשבות,תמיכה ופירגון .

למעלה