תפתחי את הרגליים,

אא ניר

New member
תשובה

אני לא רואה את הלבנונים צועקים "הם משלנו" להפיך, רובם צועקים "אנחנו לא קשורים" {ומיעוט שצועק "הם משלנו"} והחסרת פה פרט חשוב. החסרת את החלק שבו, כבר שנים, האיש שמולי מבקש שאני אחזיר לו את הקורקינט שלקחתי לו פעם, כשרבנו. שכחת גם שהוא ניסה כל דרך לקבל בחזרה את הקורקינט. הוא אפילו ביקש מיעקב שיתערב, אבל אני לא עניתי ליעקב. שכחת גם את הקטע שבו הוא אומר שאין לו כוונה לירות, ושהוא רק רוצה לדבר איתי בעיניין הקורקינט. עכשיו, מה אני עושה ? פשוט.. מדבר איתו על הקורקינט. מקווה שעניתי לך.

אל תשנה את תנאי השאלה ותענה../images/Emo70.gif

מי אמר שהשאלה בכלל קשורה למצב בלבנון? תענה וזהו
מה אתה עושה
זורק רימון או לא
רק אחרי שתענה תשובה חד-משמעית בלי אם ואולי וזה לא ככה יהיה טעם להמשיך מבחינתי.

אא ניר

New member
מחפש את הטעות באירוע.

אגב, אשמח לקבל קצת פחות ציווים ממך, קצת פחות סימני קריאה. אשמח. אתה לא חייב

אכן תשובה מתחמקת

בלי
ובלי
את התשובות לדעתי אתה חייב קודם לעצמך ולא לי. אז תמשיך בחור חביב לחפש את הטעויות באירוע. אולי תשאר בחיים באותו אירוע ואולי פעם תמצא תשובה. לי אישית נראה שאתה נעול לחלוטין על דעתך ולא מוכן לשמוע, לקרא או לנסות להבין את דעתם של האחרים. במידה והיית רוצה אחרת היית עונה לעניין ולא תשובה מתחמקת.

א ב ג ד ה מכאל

אתמול היתה לך יוד מיותרת , היום חסרה אחת,ולא בכדי( מכאל נשמע אשכרה ערבי ) ולעיניננו, אין עם נורמלי בעולם שיאפשר ירי על ישובים אזרחיים ולא יצא למלחמה. הרוסים החריבו את גורדי(צ'צ'ניה ) עד אבק. האמריקאים רק בעבור הצבת טילים בקובה יושבים בגואנאטמו עד היום. האנגלים יצאו למלחמה עקובה מדם נגד ארגנטינה בעבור איי פוקלנד העלובים 10000 ק"מ מאדמתם הצרפתים... נו תאמין לי שאחרון הקלושארים יצא למלחמה אם רק תהין לדבר על החזרת אלזס לוריין לגרמנים. סין לא ויתרה על אינטש רבוע מהונג קונג שלא לדבר על טיבט. אההה כן כמעט שכחתי, א ב ג ד מכאל לא אמר מילה על האזרחים הסובלים. אבל אנחנו היהודים שארית הפליטה שנטבחים מופצצים ונהרגים בעבור הרצון המסכן לשרוד, אנחנו פושעים אמיתיים. אכן מאמר מעניין ברם רק אדם חולני עתיר שנאה עצמית ושנאה לעמו יכול לכתוב אותו. והוא מכאל אפילו לא ******

אגב 2

ממשלת לבנון אשמה בכל מה שקורה שם. כל ממשלה ריבונית חייבת להיות אחראית על פעולות טרור שמופעלות משטחה,לו רק רצתה ( נניח שלא היה בכוחה ) יכולה היתה לבקש סיוע בינלאומי שיעיף את סוריה והחיזבאלה משטחה. ואולי אפילו לא לעזור ולטווח טילים איראניים בעזרת המכ"ם שלה על ספינות חיל הים.אקט שעליו שותק א ב ג ד מכאל, כמובן.

אגב 3

מה עם עזה? זהו , נגמרו הקאסמים על שדרות אשקלון והדרום? נו ברור שאנחנו אשמים גם שם, אם לא היינו בארץ ישראל אף קאסם לא היה פוגע בנו.

למעלה