תפתחי את הרגליים,

denur1

New member
בושה בושה בושה

ששירשור כזה גדול על דיברי הבל של איש שמאל שונא ישראל!! אא ניר לגבי אתה לא שווה היתיחסות.

colgate

New member
מה יהיה?

לא תתנו לשרשור המזעזע הזה לרדת לדף השני/שלישי?? אולי די? תפסיקו להקפיץ אותו!

אא ניר

New member
צודקת.

רגע..התבלבלתי.. אם כתבת את מה שכתבת כדי להפסיק להקפיץ את השרשור, לא הקפצת אותו בעצם ? מבולבלי שכמותי..

ילוטייל

New member
דווקא מצוין שהשרשור הזה ימשיך לחיות

לחיות ולחיות בזמן שאחרים דווקא נפגעים וגוועים יש בו בשרשור הזה להראות הרבה מי זה העם הזה אופיו ומורכבותו. וגם כמה זמן עוד נשאר לו להתקיים בפורמט העכשווי. העתיד יגיד

ביפו

New member
תשובה לשאלה -לא פטריוטית

מה נשאר לא לעשות?- חה-חה-חה, לא לשחרר שבויים, כמובן. לא לשחרר שבויים לבנוננים, כמובן, זה מענה לכאילו- ילד קטן. לא להשיב לאדם פטריוטי - שהוא - "כזה אידיוטי". צריך להפעיל את הראש, כמובן, לצאת מתסמונת ילדותית של "ראש קטן". לעשות מילואים, להרחיב בשטחים, ממש להילחם- ולחיזבלה עם נסר-אלה לומר: שלום עליכם.

אא ניר

New member
מלחמה בצפון, הגנה על האזרחים ?

אם באמת אכפת לממשלה מהאזרחים שלה, כמו שהיא טוענת בהקשר ללחימה עכשיו... אז.. אז איך זה שהשר היחיד שטרם מונה לממשלה הענקית הזו, הוא שר הרווחה ? איך זה שהממשלה בעבור חיסכון כספי, דופקת את המעט שעוד עושים עכשיו מילואים ? איך זה שהיא מוכנה שאנשים יהרגו במקומות עבודה, ובדרך אליהם, רק כדי לא להכריז על "מצב חרום" בעורף הצפוני, כדי לחסוך כספים של פיצויים ? נראה לכם שזו ממשלה שבאמת אכפת לה מהציבור ? או אולי רחמנא ליצלן, אכפת לה רק מהכבוד של עצמה ? אם היו שואלים את מאות העניים במדינה, מה הם מעדיפים, להפיל עוד פצצה שמחירה עשרות אלפי דולרים, על עוד יעד עלום, בלבנון, או העלאת קצבאות הזקנה והנכות, מה הם היו עונים ? אבל.. אבל..ממתי שואלים את העניים ? ובעצם, על מה אני מלין ? מה אפשר לצפות מצבא שמחזיק מדינה ש... אופסליחה, מה אפשר לצפות ממדינה שמחזיקה צבא, שמתחזק בכספי שתי תחנות רדיו...? איפה יש עוד צבא שמחזיק שתי תחנות רדיו ...?

האמת.

שמילה במילה אתה צודק! ויש אפילו עוד הרבה למשל שאנשי חיפה שווים יותר מאנשי קריית שמונה בקיצור מדינה עם הרבמון קילקולים

אא ניר

New member
שיעור באזרחות

לא קשור להודעה הקודמת שלי בעניין המלחמה בצפון, למרות שמי שלא קורא את ההודעה כולה, יכול בטעות להתבלבל, לחשוב שזה קשור, ולשרשר אותה, על מנת לקבור אותה, לשרשור ההוא. {ההודעה ההיא מדברת על מצב צבאי, וזו מדברת על מצב אזרחי} אז הנה: שיעור באזרחות

אא ניר

New member
שנאת חינם ?

מה נסגר עם זה ? הגשת תלונה במשטרה ? איך בכלל הגעת למצב שמישהו מאיים עליך עם אקדח ? מאיפו השינאה שלו אליך ? לא ראית את האלימות שלו כשהייתם נשואים ? איך מתחברים, בכלל לטיפוס כזה ? ומה זה אומר עליך ? מקפיץ

מפוקסת

New member
../images/Emo221.gif שנאת חינם?

מה נסגר עם זה ? איך הגעת למצב שהבן שלך פגש חבר, ואמר לו משהו קשה על הלב של אמא שלו, והנשמה של אבא שלו. {או להפיך} ונבהלת איך מגיעים למצב שהילד שלך ניר אומר "אני מרגיש שאמא מוציא לך ת'נשמה ושאתה מוציא לה את הלב". איך מתחברים בכלל לטיפוס כמוך ומה זה אומר עליך? תקפוץ

מספיק להיות יפה נפש../images/Emo70.gif

אתה עומד באמצע שום מקום, בידך רק רימון קטן מסביבך ילדיך. מולך עומד הרוצח, בידו אקדח רועם ומסביבו עמך (סתם אנשים). אם תזרוק עליו את הרימון הרוצח ועמך הולכים לאבדון. אם לא תזרוק אתה וילדיך הולכים. מרחוק עומדים חבריו של הרוצח מסתכלים, צוחקים ואומרים הוא לא משלנו. אני מאחר ובידי רק רימון אחד אני זורק אותו על הרוצח ועמך. אם היו לי שני רימונים הייתי זורק את השני גם על החברים. ואתה
מתאבד כדי שלא תאלץ לקחת החלטה כל כך קשה
מה אתה עושה
קורא לאורי אבנרי
מחפש פרשנות
מחפש את הטעות באירוע
אין אפשרות שלישית חביבי אתה וילדך או הם
תחליט מה שתחליט אם עדיין לא החלטת
לידיעתך מר ניר החביב הדברים נכתבו ע"י שמאלן קיצוני שעומד על זכותך ליכתוב ולהביע את דעתך.

למעלה