נו באמת...
לטעון שמלהיות שמאלנית עברת אבולוציה והפכת למשהו אחר, רומז שמי שדעותיו הפוליטיות הינו שלב אחד מתחת לדעות פוליטיות אחרות מבחינת התפתחות. ההכללות הללו משיגות כלום - ממש כלום. אני שייכת לדור שב- 82 הפגין נגד מלחמת לבנון, הקים את יש גבול ועשה כל מה שיכול היה כדי שצה"ל יצא מהתופת האווילית הזו. אני עדיין מאמינה שאין לנו מה לעשות שם, אני עדיין חושבת שכניסה קרקעית ללבנון תמית עלינו אסון שאין לי מושג מה יהיה גודלו. אני גם מאמינה, שיש להילחם בחיזבאללה בדרך שלא תפגע בחפים מפשע, אני מאמינה שיש לחסל ארגון טרור דתי פונדמנטליסטי שמאמין בהשמדתי ואין לאנשיו כל בעיה להרוס את לבנון בדרך. דעותי אלה אינן הופכות אותי לפחותה ממך מבחינה אבולוציונית, אינן הופכות אותי לבוגדת, פוגעת במורל העם, או שאר הסיסמאות הנזרקות לחלל הוירטואלי של הפורום הזה. דרך אגב, האם יש הבדל בין פונסמנטליסטים יהודים שמאמינים שיש להשמיד את כל הערבים, לבין פונדמנטליסטים מוסלמים המאמינים שיש להשמיד את כל היהודים / ציונים ? איפה מבחינה אבולוציונית עומדים נטורי קרתא שמוכנים בכל רגע נתון לסייע לאותם ארגוני טרור ? ואיפה עומדים קיצונים יהודים שמוכנים לפגוע בנשים וילדים ערבים ? קיצוניות כזו שנשענת על דת וספרים קדושים, לעולם תוביל לאסון ותמיד תעלה בדם. משום מה, ובדרך נס כלשהי, הדם הנשפך לעולם אינו הדם של המנהיגים והוגי הדעות של הארגונים הללו.