תפתחי את הרגליים,

אורי אבנרי....

עוד אחד שיודע לכתוב יפה....אבל לא מציאותי.... יוצא מידי פעם עם הבלחה כזאת או אחרת כדי שיזכרו בו..... פרובוקטור מצוי... בדיוק הטיפוס שעומד ברחוב- בכיכר נושא דברים וכולם ממשיכים ללכת...(חוץ מאלה שלא.....)

ליאל212

New member
לא מבקרת כאן הרבה אבל הודעה כזו

עושה לי רע בנשמה!!!!!!!! איך יהודי יכול לחשוב בצורה כזו?! אף אחד לא מכריח אותך להשאר יהודי ישראלי אתה יכול להגר להתאסלם להתנצר או כל דבר אחר כי אתה פשוט מבייש את היותך ישראלי יהודי!!! אז לך מפה מהמדינה הזו לך תהיה עם נסראללה נראה אם הוא יקבל אותך?! אף אחד לא רוצה אותך כנראה אתה לא רצוי בדר"כ ממש אבל ממש לא מגיבה בצורה כזו אבל אתה העלתה לי את הסעיף אתה ואנשים כמוך מותר לחשוב שונה מותר לכל אחד והדעות שלו אבל אנחנו מגינים על עצמנו!!! חיילים ילדים אזרחים חפים מפשע נהרגים לנו

אא ניר

New member
אופס...סליחה..

פשוט שכחתי לקחת את הכדור שעוזר לי לחשוב טוב. מבטיח שמחר אטול אותו ואחזור לחשוב בריא וטוב כמוך. {אני הרבה יותר יהודי ממי שעוצם עיניים ומצדיק לעצמו בשלל צידוקים הפגזות של אזרחים בין אם הם יהודים ובין אם הם ערבים} {אני הרבה יותר יהודי ממי שעוצם עיניין ומצדיק ממשל צבאי על אוכלוסיה אזרחית} {אני הרבה יותר יהודי ממי שפוסל דיעה שונה משלו. תהה אשר תהה} {וכו'} יום טוב לך, ושוב סליחה. מחר אחשוב נכון

ט ו ע מ ת

New member
היום זה הכחולים

לחשוב טוב?חחחחחחחחח

Ianp

New member
קודם כל זכותו של כל אחד לדעתו

גם אם הוא טועה והדעה שניר זה מביא לכאן בעניין שהעלה, ממש לא מקובלת גם עלי. אבל זכותו לדעתו ואפשר לנסות להסביר לו איפה הוא טועה (אם אכן הוא מביע את דעתו האישית ולא איזו פרובוקציה). אם יש לך עצבים חזקים, הציצי בפורום "פמיניזם ומעמד האשה" בתפוז שמנהלת באופן מחריד אחת טל-קר ותראי מה היא ועוד כמה נשים טוענות "בשמך" ו"למענך". די מזעזע לדעתי.

eranb58

New member
אירגון "4 אימהות לבנוניות" הוקם

בלבנון. מטרות הארגון: 1. לצאת להפגנה סוערת מול משרדי הממשללה הלבנונית בקריאה: די לקטיושות. עד מתי ? 2. לצאת להפגנה סוערת מול מוצבי האויב (הישראלי) ולדרוש להשיב את הבנים (חיילי החיזבאללה) בחזרה הביתה. 3. ... (להשלים) רבותי וגבירותי. כ ש ז ה יקרה, אז יכון שלום במזרח התיכון. !!! ועד אז, CUT THE BULLSHIT.

ת י א ה

New member
אא ניר

יפה נפש שקובל קשות על הפגיעה באוכלוסיה אזרחית - למה שלא תתארגנו אתה ושכמותך, תקימו יחידת מילואים, תיכנסו רגלי למרון-א-ראס ולשאר הכפרים ותעשו חיסול ממוקד לאנשי החיזבאללה. תמצאו אותם ב"פינצטה" אחד אחד, ותהרגו אותם מבלי לפגוע חלילה בכפריים התמימים ובעיזים שלהם שלא חטאו במאומה. כדאי גם שלא תשתמשו בנשק חם על מנת שלא לפגוע באיכות הסביבה ובאיכות החיים של אזרחי לבנון.

bennykoo

New member
חחח,אהבתי

את התגובה האחרונה... חברה,אולי תתעוררו? יש כאן מלחמה,למי שלא יודע... ולמרות שהמקדולנדס והפיצוציות במרכז פתוחות,רבע מדינה חיה במקלטים ובחדרי בטחון. תנו לצה"ל לנצח,ותפסיקו להתבכיין על הכפריים המסכנים, שלדעתי ממש לא מסכנים... נקודה למחשבה!

Ima Adama

New member
ניר, איך אתה וחבריך המתיימרים

לייצג אלק את האינטלקטואלים במדינה, לא מבינים שאמנם אנחנו נלחמים היום רק על עוד כמה שנים של שקט, זה הכל. ובעיקרון ובגדול, אנחנו עושים את המלחמה הגדולה שבין המערב לעולם האיסלם. אנחנו רק משמשים כלי בין מלחמת תרבות רק בגלל שנקלענו לגור פה ולא במקום אחר. ראית מה קורה במצרים? ראית את האיסלם הקיצוני יוצא לרחוב וצועק שמחובתו של האיסלם הוא למחוק את מדינת ישראל? אתה לא מבין שזו משאת נפשם, שבכלל לא חשוב מה ניתן להם, זה לא יספק אותם. הרי ברק,ביילין ועוד... בזמנו יצאו מגידרם כדי להשיג את השלום הנכסף ומה קרה? ותהיה "גבר" ותענה לי פה על כל שאלה, אשמח אם תפריך את אמירותיי מבלי שתפנה אותי לכתובים שאתה מתיימר להחזיק מהם, כי שם טמונה הבעיה של התפיסות האישייות שלך בדיוק כמו רוב השמאל, הם לא טורחים לחשוב אלא רק להפנות לכתובים של כמה חריגים שלא מתפתחים. ואני שמלאנית לשעבר שעברה אבולוציה כפי שמתבקש כאשר התנאים בסביבה משתנים.

החתולית

New member
נו באמת...

לטעון שמלהיות שמאלנית עברת אבולוציה והפכת למשהו אחר, רומז שמי שדעותיו הפוליטיות הינו שלב אחד מתחת לדעות פוליטיות אחרות מבחינת התפתחות. ההכללות הללו משיגות כלום - ממש כלום. אני שייכת לדור שב- 82 הפגין נגד מלחמת לבנון, הקים את יש גבול ועשה כל מה שיכול היה כדי שצה"ל יצא מהתופת האווילית הזו. אני עדיין מאמינה שאין לנו מה לעשות שם, אני עדיין חושבת שכניסה קרקעית ללבנון תמית עלינו אסון שאין לי מושג מה יהיה גודלו. אני גם מאמינה, שיש להילחם בחיזבאללה בדרך שלא תפגע בחפים מפשע, אני מאמינה שיש לחסל ארגון טרור דתי פונדמנטליסטי שמאמין בהשמדתי ואין לאנשיו כל בעיה להרוס את לבנון בדרך. דעותי אלה אינן הופכות אותי לפחותה ממך מבחינה אבולוציונית, אינן הופכות אותי לבוגדת, פוגעת במורל העם, או שאר הסיסמאות הנזרקות לחלל הוירטואלי של הפורום הזה. דרך אגב, האם יש הבדל בין פונסמנטליסטים יהודים שמאמינים שיש להשמיד את כל הערבים, לבין פונדמנטליסטים מוסלמים המאמינים שיש להשמיד את כל היהודים / ציונים ? איפה מבחינה אבולוציונית עומדים נטורי קרתא שמוכנים בכל רגע נתון לסייע לאותם ארגוני טרור ? ואיפה עומדים קיצונים יהודים שמוכנים לפגוע בנשים וילדים ערבים ? קיצוניות כזו שנשענת על דת וספרים קדושים, לעולם תוביל לאסון ותמיד תעלה בדם. משום מה, ובדרך נס כלשהי, הדם הנשפך לעולם אינו הדם של המנהיגים והוגי הדעות של הארגונים הללו.

Ima Adama

New member
שיוך פוליטי שונה מאידיולוגיה

העובדה שאת ואני ועוד הרבה אנשים נגד מלחמה עדיין לא אומרת שבכל מחיר, גם כשיבואו להרגני אתקפל, הרי את לא יכולה להתעלם מנסיונות הכבירים לקראת השלום שעשינו בעבר, שנסוגנו משטחים במחירים כואבים, אבל היה שווה. ותגידי עוד משהו, למה תמיד רק אנחנו אלה שרוצים שלום??? זה לא אומר לך כלום שאין פרטנר. שימי לב איך מדברה זוהרה והשרה תמיר, הן היו באותו מקום והיום???? נסי להקשיב להן, אולי את דעתן תקבלי בקלות יתר... מה דעתך שבאמת תעלי רעיון איך בדיוק להילחם בחיזבאללה??????? לכתוב אמונות זה הרבה יותר קל ולא מחייב. ואני מצטערת להגיד שלנטורי קרטה, ליהודים קיצונים שרוצים להרוג ילדים ערבים???? איזה משקל יש להם פה לעומת המוסלמים הקיצוניים שסביבנו? ותחשבי למה לא דמם של המנהיגים הוא זה שלא נשפך???

החתולית

New member
קראת מה כתבתי, אמא אדמה ?

אני שואלת משום שמהתגובה שלך עולה שפשוט לא קראת או לא הבנת מה כתבתי. מדוע עלי להעלות רעיון איך בדיוק להלחם בחיזבאללה ? אינני אסטרטגית או מצביאה. האם כדי להביע דעה כזו או אחרת, עלי להיות אחד מאלה ? האם כדי להיות סוציאליסטית ולהאמין בשיוויון הזדמנויות ומדינת סעד, עלי להיות עניה ומקופחת ? התגובה שלך תוקפת אותי ודורשת ממני תשובות, כאילו יש בי אשמה או אחריות כלשהי למתרחש במזרח התיכון, ולטעמי האישי - אין לי.

ת י א ה

New member
אני מאמינה

אני מאמינה אני מאמינה אני מאמינה בלה בלה בלה יופי, חתולית. הייתי מאוד רוצה לדעת איך האמונות המדהימות שלך יפסיקו את ירי הטילים על תושבי הצפון. לתשובתך המעשית אודה.

אא ניר

New member
פשוט עד בכי

שחרור השבויים הלבנונים הכלואים בישראל, יפסיק מיידית את ירי הקטיושות. ובכלל את הלחימה כולה. מתאים לך, או שבא לך להמשיך בשביל עקרון? כי אם בא לך להמשיך בשביל עקרון, אז תכירי בכך שאזרחים נהרגים, חיילים נחטפים, מילואמיניקים מתים, בשביל עקרון.

החתולית

New member
תיאה, יש לך סיבה לתקוף אותי כך ?

אני לא הרמטכ"ל, לא ראש הממשלה ולא שר הבטחון. כדי להביע דעה אני לא חייבת לתת פתרונות. מותר לי להגיד שאני נגד מלחמה כוללת בלבנון, מותר לי להגיד שאני נגד כניסה קרקעית ללבנות - דבר שיעלה לנו בחיי חיילים רבים, ויצריך גיוס המוני של מילואים (בכללם בן הזוג שלי, שאני נשבעת שאני רוצה שימשיך לחיות בחתיכה אחת). איזו סיבה בעולם יש לתיאה שאני מכירה רק מעט מאד, לתקוף אותי ככה ?

החתולית

New member
דרך אגב

הבהרה אחת: אני לא מסכימה עם הכותב שפתח את השירשור הזה בנושא של שחרור כל אנשי החיזבאללה שמצויים בידי ישראל. אני לא חושבת שלמנהיגי החזבאללה אכפת אם אזרחים לבנוניים יפגעו - עובדה, הם ירו על אנשים שניסו להימלט מבתיהם בדרום לבנון. אני לגמריי בעד פגיעה קשה ככל האפשר בארגון הטרור הזה, מבלי שיפגעו אזרחים חפים מפשע, שדמם שווה ערך בדיוק לכל דם אחר של אזרחים בעולם.

ת י א ה

New member
חתולית

שאלתי אותך שאלה בעקבות דברייך דלעיל וציפיתי לתשובה מעשית. לא תקפתי. אין פה שום דבר אישי. יש פה רצון כנה ואמיתי לדעת מה מסתתר מאחורי דיבורים בעלמא. את יודעת, גם אני הייתי יכולה לפרוש כאן את מגוון האמונות שלי, בדיוק כמו שאת עשית. הנה לדוגמא: אני מאמינה שצריך להפסיק את חרפת הרעב ביבשת אפריקה. אני מאמינה שיש לחדול מניסויים בבעלי החיים לאלתר. אני מאמינה בשלום כלל עולמי. אני מאמינה בגבולות פתוחים וכלכלה משגשגת בין כל מדינות המזרח התיכון. אני מאמינה ביצירת קשר עם חייזרים מעולמות אחרים. אני מאמינה שצריך למצוא תרופות לאיידס ולסרטן ויפה שעה אחת קודם. נו, אז? יופי. אני מאמינה. את ושכמותך פורשים משנה אידאולוגית ללא כיסוי ריאלי. אתם חיים בפנטזיה (אחלה). זה כאילו שאתם לא מבינים שהעולם הוא לא הפנטזיה שלכם. אתם פשוט לא מציאותיים. ונכון, לצערי המציאות רעה. כואבת. הרבה פעמים היא גם לא הוגנת. בעולם שלנו החזקים הם אלו ששורדים. בעולם שלנו - הבא להורגך השכם להורגו. את רוצה לשרוד או להאמין?

למעלה