זה בדיוק ההבדל ביני לבינך
אתה מאחל לאנשי המרכז שיקרה להם מה שקורה לך. אני מעולם לא איחלתי לך פיגועים. ולא, אם יפלו כאן טילים, הדבר האחרון שאני אעשה זה לבוא לכאן ולבכות לך כמה שאני מסכנה. מענין שאת הזעקות האלו לא זעקת כל השנים שבהם קרית שמונה ספגה טילים, או ישובי צפון אחרים. או שזה רק שמאיימים עליך אישית, אז אתה מצפה שכל העולם יבוא וירחם עליך? כשזה אצל אחרים זה בסדר אה? כן לאוטובוס לא חייבים לעלות (אפשר תמיד להשאר בבית ולא ללכת לשום מקום כשאין לך אוטו משלך), וגם במיטה שלך אתה לא חייב לישון, ברוך השם יש מספיק אנשים במרכז (כן אלו שאתה מאחל להם טילים) שמארחים את אותם אנשים מהצפון. בניגוד אליך, לא מאחלת לך שתהיה עד כאן לפיגוע ותראה כמה "נחמד" זה וכמה זה לא כל כך שונה מזה שאתה לא יכול השקות את הגינה שלך. לא מאחלת דברים כאלו גם לאוייבים שלי. תאמין לי, אחרי שרואים רגל של גברת בלי הגברת, לא ממש קל להמשיך בחיים שלך (או להשקות את הגינה או להוציא את הכלב). כואב לי מאוד על האנשים בצפון ובמיוחד על חברה שלי שאתמול בשידור חי בטלפון שמעתי את החלונות בביתה מתפוצצים. חבל לי מאוד שהיא מסרבת לעזוב את הצפון ולהגיע אלי לתקופה הזאת. אבל עליך, לא כואב לי בכלל, מי שמאחל לאנשים אחרים את הרע שעובר עליו רק בגלל שהא מפוחד כמו עכבר ביבים קטן (מצטערת, זה הדימוי שיש לי בראש כשאני קוראת את האיחולים שלך לאנשים שלא עשו לך מעולם כלום - להזכירך, אנשי המרכז, הם לא נסראללה או חברים בחיזבאללה, זה לא אנחנו שזורקים על הראש שלך קטיושות), אין בליבי חמלה עליו בכלל.ועם כל האיחולים הנחמדים שלך, אני עדין מקווה שלא יפול לך על הבית כלום. אפילו לך לא מגיע כזה עונש. את ההתנשאות שלי אתה מכיר? אולי. לדעתי רק אדם עם רגשי נחיתות קשים רואה בכתיבה שלי התנשאות, אבל ניחא, זה שלך, לא שלי.