תפתחי את הרגליים,

d a n i e l s 5

New member
שמתי לב שיש לך נטייה ל...

לקרוא ולהבין רק את מה שאתה רוצה . וכן גם את המאמר הזה של אורי אבנרי קראתי ..... יש לי תחושה שאתה לא קראת אותו עד הסוף, וגם אם קראת....בחרת להבין רק את מה שמתאים לך. והוא שאמרתי, כשלא מבינים את כללי "המשחק" או כשבוחרים להבין רק מהלך אחד מתוכו........ יוצאים ביציאות שכאלה. לא רק אתה קורא מאמרים, כולנו קוראים........ רק שההבדל ביני ובינך הוא זה ש....אני קוראת מאמרים מכאן ומכאן ....שומעת את דעתו של זה ושל ההוא. ורגע לפני שאני בוחרת לפסול לאלתר דיעה של מישהו אחד אני לומדת את החומר. כי אני לא מבינה את הכל . אני עוד בלמידה של "המשחק" הזה, כולל רבים אחרים וטובים ,(כולל אורי אבנרי שטרחת להביא מאמר שלו כגורו לענייני "שלום") ולכן אני לא ממהרת לצעוק "השופט בן זונה". לך עכשיו תקרא שוב......בעיקר את הפסקאות שנוגעות למהלך שקורה עכשיו, כרגע !

אא ניר

New member
את רואה אותי ?

את לא רואה אותי. נכון ? את יודעת למה ? כי אני בצד, ליד הלוח, כותב 100 פעמים. "אני לא מבין כלום-דניאלס מבינה" מבטיח להודיע כשאסיים.

אא ניר

New member
+הבהרה

זאת האמת שלי. ככה אני רואה את הדברים. אין מדובר בפרובוקציה. בער בי הצורך לאמר את הדברים. כאן, שם, ובכל מקום אחר. מי ששוחח עימי בטלפון, לאחרונה, ראה עד כמה הדבר בנפשי. אין בהודעה הזו כדי לפגוע בחיים או מתים, חיילים או אזרחים. מבחינתי, ההפיך הוא הנכון. בתחושה שלי, רק הבנה מסוג זה יכולה לחסוך בדם בני אדם. דווקא השתיקה בעת הזו תביא לפגיעות נוספות בנפש. ובכל זאת, מי שחושב ששתיקה, מילואים וגיבוי לממשל, הם הדרך הנכונה -שיבושם לו. שבת שלום.

ניצנית42

New member
סחטיין עליך....שיחקת אותה!

רצית שיגיבו...הגיבו ובגדול 150 מגיבים! בפעם הבאה חברים במקום להוציא קיטור מיותר עדיף פשוט..... לא להגיב!!!!! זו דעתי הצנועה!

TZOFIA

New member
למרות שאין לי דעה מגובשת על המלחמה

הזו . ואיזה תועלת היא תביא. אני מעריכה את ניר וגם את קטי על הבעת דעה שונה מהרוב המתלהם של הכותבים. ועמידה איתנה על דעתם.

Snarc

New member
הגבתי לך כבר שם...

חשבתי לעשות זאת כם כאן,,,אבל עשיתי הטעות וקראתי מקצת מהתגובות,עסוק עכשיו בלהקיא.

t o t a l

New member
אסור לסתום פיות

לא. אני לא מסכים כמעט לשום מילה של ניר. אבל הייתי נלחם על זכותו לומר אותה. הזכות של כל אחד לומר את דעתו, חשובה למדינת ישראל לא פחות [אולי] מהזכות שלה לגבולות בטוחים. הערך הדמוקרטי הזה הוא שעושה אותנו חברה מערבית, חופשית, יזמית והוא שמבדיל [קונספטואלית] בינינו לבין שכנינו הטוטאליטרים. הייתי שמח עם היו הרבה קולות כאלו לפני סברה ושטילה. הייתי שמח עם היו הרבה קולות כאלו לפני אסון צור [הראשון והשני]. הייתי שמח עם היו הרבה קולות כאלו אחרי ששת הימים ולפני יום כיפור את השתן באמת עלה למוח של כל ההנהגה הישראלית. ושוב. לא מסכים לדברי ניר. אבל חשוב לי שיגיד אותם. הטענה שלא מבקרים כל עוד נלחמים [וכל עוד חיילים נהרגים] היא לא נכונה בעיני. ביקרות במדינה דימורקטית נועדה להשפיע על מקבלי ההחלטות [שמאוד קשובים לדעת הקהל]. מה שווה להביע אותה אחרי שהכל נגמר. כבר לא ניתן לשנות כלום. ולגבי הסגנון. גם של הכותב וגם של המון המון מגיבים. חבל. כמו בהמון מקרים אחרים, הסגנון מסיט את תשומת הלב מהסוגיות שמחלוקת לריבים אישיים. שבת שלום.

זו בדיוק הבעייה איתו..

הסיגנון...וההתינסחות... קודם עושה רעש מחריש אוזניים...ואח"כ אומר את מה שיש לו לומר........ אבל אז כבר מאוחר כי יש ציפצופים באוזניים - ולא שומעים כלום... אבל ביננו...הוא הרי מת על זה...

אא ניר

New member
מה בדיוק הפריע לך ?

מה החריש לך את האוזניים ? ההשוואה בין הרמטכ"ל, גיבור ישראל, המצביא המהולל, הטייס האמיץ, היהודי הקדוש, לבין ג'ו בזוקה ? נפגעת ? כאב לך ? מה ? שמת לב להתנסחויות האלימות שלך, המצוות, האישיות ?

ההתנסחויות שלי באות כמענה

לסיגנון שלך.... ועדיין מעודנות יותר.... התנסחויות אלימות..ואישיות...? אני ? טועה... ומה אתה מיתפלא ממה שכתבתי זה הרי ברור...מהכותרת של ההודעה שלך ועד השורה האחרונה.... וזה טופס לגבי כל ההודעות שלך...לפחות מאז היצטרפתי למועדון.... אולי חושב שזה מוסיף "צבע"..? אולי צודק.... אבל על הדרך מפספס את העיקר...

נראה אותך נלחם כשהבית שלך מופגז

אתם אנשים מאוד חכמים אתם גם נמצאים העולם אחר אבל אישית ראיתי שמאלנים בשטחים וחלקם היו גרועים מערבים לשבת ברמת השרון ותל אביב ולחלק ציונים זה אחלה... אני מאוד סומך על נסראללה ויודע שיגיע גם אליכם ואז נראה כמה אתם דמוקרטיים והומנים וכמה אתם מוכנים להלחם על זכות של מישהו לדבר דרך אגב בזמן מלחמה יש חוקים גם על דיבורים שתהיה לכם שבת ללא מטחים שתוכלו לנסוע לעזיאלי לשופניג

° זואי °

New member
בהחלט תהיה לי שבת ללא מטחים

וכבר יוצאת לעשות שופינג והולכת להנות מכל רגע. כי יש כבר אותך שמרחם על עצמו ומרגיש מסכן ומאוד מיוחד (אני הירושלמית הרי לא מבינה בכלל מה זה להיות תחת איומים וטרור ולא כל כמה חודשים מתפוצץ לי אוטובוס בצומת הגבעה הצרפתית - שני מטר מהבית), אז למה שגם אני אסבול? או לפחות, חייבת להנות מהר לפני שנסראללה יקשיב לך ויגיע גם אלי, לפחות עם למות מקטיושה, אז למות כשאני לובשת את החולצה החדשה הנפלאה שאני אקנה היום בשופינג הכייפי שלי. כי הרי אם אין לי טיל שיורד לי בול על הבית או למזלי על הבית של השכנה ממול שאני לא סובלת, אז מצב שאני יכולה אפילו במעט להבין מה עובר עליך, תושב צפון מסכן. לא ככה? כמה אני שונאת אנשים שמכלילים את כל העולם ורואים רק את הנקודה הפצפונת והאומללה שלהם כאילו הם היקום כולו. ואם לא הבנת עד עכשיו... תקרא את ההודעה הזאת בטון הכי ציני שאתה יכול לאמץ לעצמך.

מרחם על עצמי?

גברת זואי לא מרחם על עצמי לא היום לא אתמול ולא בכל 37 שנותיי שסבלנו מקטיושות ואת יודעת מה האוטובוס זה לא בית כשמנסים לפגוע בך ועוד בבית שלך זה משהו שהוא בילתי נסבל מפיגועים אפשר ויש יכולת להגיע למצב של מינימום פגיעה לא להיות מסוגל לצאת להשקות את הגינה....זה קשה יותר כן את הציניות את ההתנשאות אצלך מכיר זכותך.... ומצד שני יודע שאם היינו הפוכים במקומות את היית זועקת... לאוטובוס אפשר לא לעלות...אבל תשמעי את יכולה לישון במיטה שלך הילדים יכולים לשבת מול הטלויזיה מחשב ללא פחד להוציא את הכלב לטיול......אנחנו לא!!! אז תהיי צינית את ועוד הרבה מהאנשים במרכז...יום אחד תהיו כמו עכברים בחבית ואני אשב פה וארחם עליכם

נשמההההה

סוף סוף רואים אותך. שולחת לך המון חיבוקים וכוח. שמור על עצמך איש!

° זואי °

New member
זה בדיוק ההבדל ביני לבינך

אתה מאחל לאנשי המרכז שיקרה להם מה שקורה לך. אני מעולם לא איחלתי לך פיגועים. ולא, אם יפלו כאן טילים, הדבר האחרון שאני אעשה זה לבוא לכאן ולבכות לך כמה שאני מסכנה. מענין שאת הזעקות האלו לא זעקת כל השנים שבהם קרית שמונה ספגה טילים, או ישובי צפון אחרים. או שזה רק שמאיימים עליך אישית, אז אתה מצפה שכל העולם יבוא וירחם עליך? כשזה אצל אחרים זה בסדר אה? כן לאוטובוס לא חייבים לעלות (אפשר תמיד להשאר בבית ולא ללכת לשום מקום כשאין לך אוטו משלך), וגם במיטה שלך אתה לא חייב לישון, ברוך השם יש מספיק אנשים במרכז (כן אלו שאתה מאחל להם טילים) שמארחים את אותם אנשים מהצפון. בניגוד אליך, לא מאחלת לך שתהיה עד כאן לפיגוע ותראה כמה "נחמד" זה וכמה זה לא כל כך שונה מזה שאתה לא יכול השקות את הגינה שלך. לא מאחלת דברים כאלו גם לאוייבים שלי. תאמין לי, אחרי שרואים רגל של גברת בלי הגברת, לא ממש קל להמשיך בחיים שלך (או להשקות את הגינה או להוציא את הכלב). כואב לי מאוד על האנשים בצפון ובמיוחד על חברה שלי שאתמול בשידור חי בטלפון שמעתי את החלונות בביתה מתפוצצים. חבל לי מאוד שהיא מסרבת לעזוב את הצפון ולהגיע אלי לתקופה הזאת. אבל עליך, לא כואב לי בכלל, מי שמאחל לאנשים אחרים את הרע שעובר עליו רק בגלל שהא מפוחד כמו עכבר ביבים קטן (מצטערת, זה הדימוי שיש לי בראש כשאני קוראת את האיחולים שלך לאנשים שלא עשו לך מעולם כלום - להזכירך, אנשי המרכז, הם לא נסראללה או חברים בחיזבאללה, זה לא אנחנו שזורקים על הראש שלך קטיושות), אין בליבי חמלה עליו בכלל.ועם כל האיחולים הנחמדים שלך, אני עדין מקווה שלא יפול לך על הבית כלום. אפילו לך לא מגיע כזה עונש. את ההתנשאות שלי אתה מכיר? אולי. לדעתי רק אדם עם רגשי נחיתות קשים רואה בכתיבה שלי התנשאות, אבל ניחא, זה שלך, לא שלי.

ההבדל הוא אחר

אני לא איחלתי אף לא לשנייה כזה דבר אבל אם נסראללה הבטיח נסראללה יקיים!!! ממש לא צריך רחמים ממך (תאמיני או לא....) הטענות שלך די מגוחכות כי בעצם מה שאמרתי זה שאני רוצה להיות בבבית שלי במיטה שלי במטבח שלי במיקלחת שלי על האסלה שלי. ותאמיני או לא מפוחד אני לא הדבר היחיד שמפריע לי זה שהילדים סגורים בבית אני עושה הכול כרגיל לא השתנתה השיגרה אצלי אז עם על הכבוד את לא מבינה דבר וחצי דבר על מה שעובר פה ומצד שני נסעתי במספיק תחבורה ציבורית כדי להבין את הפחד מפיגוע ריגשי נחיתות לידך????? ממש אבל ממש לא מבטיח שלא. ושיהיה ברור גם לערבים לא מאחל רע אז בטוח לא ליהודים נחמדים כמוך...

למעלה