לא הולכת להחליט לא לך ולא לאף אחד תעני בהתאם לנושא תביעי דעה תגידי מה שיש לך גם אם יש לך חוות דעת על אא ניר תרגישי חופשי להביע דעה אבל אל תנצלי את הפורום כבמה. לזה יש מסרים . תודה שבת שלום לך.
אני אחליט לענות בהתאם למה שמתאים לי. בין אם זה קשור לנושא - בעיניך או בין אם זה קשור לנושא - בעיני. זה נקרא "דיון". סורי. סתימת הפיות שלך לא מקובלת עליי. אוחחחחחחח לו רק היית יודעת כמה ניצלתי את הפורום..
אא ניר הכסיל אני חושבת שאתה אדם שהשפיות התרחקה ממנו אין לי כוונות להשתמש בשפה לא נאותה כפי שאתה נוהג לעשות וזה בגלל שכולי כבוד לקטי המנהלת שחבל שהיא לא מחקה את ההודעה שפוגעת ברגשות של מי שבאמת אכפת לו ממדינת ישראל ולכן אומר לך בשפה גבוהה ואני מקווה שאתה בעל הכישורים המתאימים להבנת שפה זו: לך תשתגל !
אתה סתם לא מבין כלום אתה חושב שאתה צודק לך תחפש לך מה לעשות לך תחפש אם מי לדבר אתה גרוע יותר מערבי ואתה גיס שישי במדינה כאשר תבין את המעות לא תיהיה כל כך בטוח במה שאתה כותב
היא קצת זקנה בשבילך בכל זאת בת 56 אבל חביבי,היא יודעת לבעוט על אפך ועל חמתך. והיא בועטת גם בשבילך למרות שאתה לא כל כך רוצה בזה. אבל זה בדיוק כמו שמאכילים בכוח את האלה שמסרבים לקבל דרך הלוע...